- 11 Mayıs 2022
- 2.408
- 1
- 2.902
- 63
Gıcık Büşra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıcık Büşra
Kızın ıcınden birsürü cıktı
Böyle sessiz ama sinsi geliyor bana nedenseKızın ıcınden birsürü cıktı
İlk baslarda benim de favorilerdeydı, ama fazla egolu.. Sevmem boyle insanlarıBöyle sessiz ama sinsi geliyor bana nedense
Anket eklemicek mısınız, gecen sene ödülümü de vermediniz ayrıcaBüşra favorimizdir, kırmızı cizgimizdir, bahsederken dikkatli konuşun Büşra () hakkında...
Ne ödülü? Ne oldi?Anket eklemicek mısınız, gecen sene ödülümü de vermediniz ayrıca
Yaa hayat böyle, yapıyo bazen. :)Way ayaz way sen mavi takıma son seçilecek kişi miydin
Anket koyak müdürüm, az çok şekillenmeye başladı kafamizda favoriler iyiler kötüler KazenAnket eklemicek mısınız, gecen sene ödülümü de vermediniz ayrıca
Anket koyak müdürüm, az çok şekillenmeye başladı kafamizda favoriler iyiler kötüler Kazen
-Bana mevcut yarışmacıların isimlerini verir misiniz?
Gecen yıl anket vardı finalistleri ve finale cıkanı bilene ödül vereceklerdi, birsuru pro üyelik verildi, bana bişey yok tabi aslında master pro olmayı hak kazanmıstım, Kazen bey abi vermiyor bana yalvarıyorum yine vermiyorNe ödülü? Ne oldi?
Gecen yıl anket vardı finalistleri ve finale cıkanı bilene ödül vereceklerdi, birsuru pro üyelik verildi, bana bişey yok tabi aslında master pro olmayı hak kazanmıstım, Kazen bey abi vermiyor bana yalvarıyorum yine vermiyor
Hani nerde çenemden kurtulamazsınız, benden demesıabla sen kazandın da pro idin yapacak bişi yok tamam sen master pro oldun
İstediği bir üyeyi pro yapabilirabla sen kazandın da pro idin yapacak bişi yok tamam sen master pro oldun