tolga iki gundur neden kendine recete aldi ki ? recete alan hicbir kaptan basarili olamiyor takimcaDokunulmazlığı Tolga alsın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tolga iki gundur neden kendine recete aldi ki ? recete alan hicbir kaptan basarili olamiyor takimcaDokunulmazlığı Tolga alsın bence
Takimimda adam eksikligi var bende recete alip destek olmak istiyorum demisti onceki aksam. Dokunulmazligi almasinj cok istemistim ben de tolga nin ama malesef. Umarim elenmeztolga iki gundur neden kendine recete aldi ki ? recete alan hicbir kaptan basarili olamiyor takimca
aynen oylamalar baya degistiTakimimda adam eksikligi var bende recete alip destek olmak istiyorum demisti onceki aksam. Dokunulmazligi almasinj cok istemistim ben de tolga nin ama malesef. Umarim elenmez
Iyice degisik ilerlemeye basladi artik oylamalar vs
Ayrica gecen aksam burak kaya cok hakliydi 2 kere mayonez yapti elnden geleni yapti
Rivayet tutmadıBir rivayete göre Tolga eleniyor
AtikeRivayet tutmadı
Fatmanur atike tayfun
hangisi acaba
ben daha izlemedm ama belliydi atike nin gidecegiAtike gitti
Kazen çok çok aşırı aşırı merak ettim kime kılsın söyle biz de kıl olalımBu hafta biraz duygusala bağladım sanki az seviyorum o kızı. Şimdi başka birine kılım
Kazen çok çok aşırı aşırı merak ettim kime kılsın söyle biz de kıl olalım
Bende onu sevmedimKaan denen ukala lavuk var ya ama her ikisi de ...
Kaan kalmadı yarışmadaKaan denen ukala lavuk var ya ama her ikisi de ...
Kaan kalmadı yarışmada
Kıvanç mı yoksa Burak filan mı demek istediniz?
Ben de 2 Burak'a da gıcık olmaya başladıydım azcıkBurak yahu 2 Burak'ta kim kaan dedi ki:)
Burak taşa laf yokBurak yahu 2 Burak'ta kim kaan dedi ki:)