Ben onun bı kac videosuna denk geldim müşterilere salakca şakalar yapıyor falan, şırdanı alıp kadının agzına zorla sokmaya calısıyor, midem bulandı hal ve hareketlerindenYalnız şöyle bir şey var Masterchefe katılan birinin ister kazansın ister elensin sırtı yere gelmiyormuş. Eski yarışmacılar hala reklamlarını yapıyorlar. Ama yani küçümsemek gibi olmasın da şu Mehmet bile daha doğru düzgün konuşmayı beceremezken 15 tane şube açmışpes valla
İşte normalde bu kadar prim yapabilir miydi bilmiyorum. Adamın dünyadaki en büyük şansı Masterchefe katılmak olmuş heraldeBen onun bı kac videosuna denk geldim müşterilere salakca şakalar yapıyor falan, şırdanı alıp kadının agzına zorla sokmaya calısıyor, midem bulandı hal ve hareketlerinden
yapamazdi bence ya,İşte normalde bu kadar prim yapabilir miydi bilmiyorum. Adamın dünyadaki en büyük şansı Masterchefe katılmak olmuş heralde
Ay evet bir kısmını izleyebildim dün akşam o da sadece Mehmetin olduğu kısımdıyapamazdi bence ya,
bir de her chef her yemegi bilecek diye birsey yokki, herkesin calistigi alan farkli, doktor misali. fakat masallah her yemegi en az 10 dk konustu. allahtan sonradan izliyorum. atladim hep o kisimlari
Yemin ederim bunu yazmak için gelmiştimşu Gamze'nin gerçek yüzünü gördünüz ya daha da gam yemem
Adanalı olarak burada denk gelmemiz pek de şaşırtıcı değilHemseriyiz desene
nolmuş nolmuşşu Gamze'nin gerçek yüzünü gördünüz ya daha da gam yemem
HeryerdeyizAdanalı olarak burada denk gelmemiz pek de şaşırtıcı değil
gamze ne yaptı akşamHeryerdeyiz
Potaya girince evde, serviste, kahve ıcerken, tepki olarak recete almıcam gibi seyler demıs, bunu da Şule soyledı, ordan tartısma basladı, pilavı bılmıyorum tayfun yapsın dedı, hatta sen pilav yapamıyorsan burda ne ısın var tarzı seyler soyledıler, tartısma cıktı bayagamze ne yaptı akşam
şaşırdık mıPotaya girince evde, serviste, kahve ıcerken, tepki olarak recete almıcam gibi seyler demıs, bunu da Şule soyledı, ordan tartısma basladı, pilavı bılmıyorum tayfun yapsın dedı, hatta sen pilav yapamıyorsan burda ne ısın var tarzı seyler soyledıler, tartısma cıktı baya
Gamze ilk kez potaya girdi, zoruna gitmiş, emegımı görmediniz dedişaşırdık mı
Aslaa....
Fatmanurcuk ne yapsın her hafta da pota daGamze ilk kez potaya girdi, zoruna gitmiş, emegımı görmediniz dediyukarıdan izlemesi eglenceliydi tabı
Şaka maka beğenmediğimiz Fatmanur gönderecek herkesi evineFatmanurcuk ne yapsın her hafta da pota da
acaba gamze hanım hiç girmeyeceğini mi düşünüyordu
Her zaman, tadınaÖnünüze gelen yemeğin görüntüsüne mi yoksa tadına mı bakarsınız
İzleyemedim hic kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?