Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben onun bı kac videosuna denk geldim müşterilere salakca şakalar yapıyor falan, şırdanı alıp kadının agzına zorla sokmaya calısıyor, midem bulandı hal ve hareketlerinden

Ben onun bı kac videosuna denk geldim müşterilere salakca şakalar yapıyor falan, şırdanı alıp kadının agzına zorla sokmaya calısıyor, midem bulandı hal ve hareketlerinden
İşte normalde bu kadar prim yapabilir miydi bilmiyorum. Adamın dünyadaki en büyük şansı Masterchefe katılmak olmuş heralde

İşte normalde bu kadar prim yapabilir miydi bilmiyorum. Adamın dünyadaki en büyük şansı Masterchefe katılmak olmuş heralde
yapamazdi bence ya,
bir de her chef her yemegi bilecek diye birsey yokki, herkesin calistigi alan farkli, doktor misali. fakat masallah her yemegi en az 10 dk konustu. allahtan sonradan izliyorum. atladim hep o kisimlari

yapamazdi bence ya,
bir de her chef her yemegi bilecek diye birsey yokki, herkesin calistigi alan farkli, doktor misali. fakat masallah her yemegi en az 10 dk konustu. allahtan sonradan izliyorum. atladim hep o kisimlari
Ay evet bir kısmını izleyebildim dün akşam o da sadece Mehmetin olduğu kısımdı

gamze ne yaptı akşam
Potaya girince evde, serviste, kahve ıcerken, tepki olarak recete almıcam gibi seyler demıs, bunu da Şule soyledı, ordan tartısma basladı, pilavı bılmıyorum tayfun yapsın dedı, hatta sen pilav yapamıyorsan burda ne ısın var tarzı seyler soyledıler, tartısma cıktı baya

şaşırdık mı
Aslaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…