Değişeceğine dair rivayetler vardı. Sır gibi saklıyorlardır. Bir hafta kala ancak öğreniriz
Ne kadar doğru bilmiyorum ama önce arda şef ile anlaştıklarını duymuştum ama daha sonra aynı kadro ile devam edeceklerini duydum çünkü mehmet şef'in ayrıldı dedikoduları vardı ama acun ikna etmiş galiba bekleyip görücez
Olur inşaallahGecen gun Yemekteyiz de Zuhal, yarısmacılara, Somer sef ve danılonun selamı var dedi, onların cekımınden geliyorum dedi.. Mehmet sefı demedı, ben de supheye dustumMehmet sef olsun yaa, sankı o olmazsa tadı tuzu olmaz gibi
Mehmet şef yeni tanıtımı sayfasında paylaşmışJüri değişecek mi acaba?
Cok doğal bi adamMehmet şef yeni tanıtımı sayfasında paylaşmış
Bi yerde bir takipçisinin''MasterChef adlı yemek yarışmasında uzun süredir jürilik yapan Şef Mehmet Yalçınkaya'nın, yeni sezonda yer almayacağı iddia edilmişti. Yalçınkaya'nın yerine düşünülen isim Arda Türkmen olurken, ayrılık iddialarına Mehmet Şef'ten sürpriz bir cevap geldi. Sosyal medya hesabından fotoğrafına yorum yapan takipçisine cevap veren Yalçınkaya, jüriliğe devamı konusunda yeşil ışık yakarak "devam" dedi.
Yani devam ediyor demek ki hatta pelin çift'in programında da söylemiş devam diye
Olmasaydı tadı olmazdı iyi ki varAdamım
Kadro aynı
AynenOlmasaydı tadı olmazdı iyi ki var
Hamile kadınla danilonın iletişimi nasıl ama
Ay sorma kadın en son karnını göstermek zorunda kaldıHamile kadınla danilonın iletişimi nasıl ama
Evet yaa, nasıl benziyorlarİkiz kardeşler de efso olmuş
O çeneyle daha mı sivrilmesinAy çok şükür. Tv.de izleyecek program bulamıyordum. Çok sevindim.
Geçen sezon yarışmacılardan en çok Tahsin sivrildi heralde. Show Tv.de programını gördüm.
Aaa başlıyor muuu bilmiyordum çok sevindimAkşma hazırızBana da ne olduysa tek sezon izleyip masterchef hayranı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?