Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Değişeceğine dair rivayetler vardı. Sır gibi saklıyorlardır. Bir hafta kala ancak öğreniriz

Gecen gun Yemekteyiz de Zuhal, yarısmacılara, Somer sef ve danılonun selamı var dedi, onların cekımınden geliyorum dedi.. Mehmet sefı demedı, ben de supheye dustum Mehmet sef olsun yaa, sankı o olmazsa tadı tuzu olmaz gibi

Jüri değişecek mi acaba?
Mehmet şef yeni tanıtımı sayfasında paylaşmış
Bi yerde bir takipçisinin''MasterChef adlı yemek yarışmasında uzun süredir jürilik yapan Şef Mehmet Yalçınkaya'nın, yeni sezonda yer almayacağı iddia edilmişti. Yalçınkaya'nın yerine düşünülen isim Arda Türkmen olurken, ayrılık iddialarına Mehmet Şef'ten sürpriz bir cevap geldi. Sosyal medya hesabından fotoğrafına yorum yapan takipçisine cevap veren Yalçınkaya, jüriliğe devamı konusunda yeşil ışık yakarak "devam" dedi.
Yani devam ediyor demek ki hatta pelin çift'in programında da söylemiş devam diye

Cok doğal bi adam seviyorum

Ay çok şükür. Tv.de izleyecek program bulamıyordum. Çok sevindim.
Geçen sezon yarışmacılardan en çok Tahsin sivrildi heralde. Show Tv.de programını gördüm.
O çeneyle daha mı sivrilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…