Akşma hazırızBana da ne olduysa tek sezon izleyip masterchef hayranı oldum
Bagımlılık yapıyor, ben yıllardır izliyorum, Hazer amanıden berıAaa başlıyor muuu bilmiyordum çok sevindim
Bendensin ben de 1 sezon izleyip hayranı olanlardanım
Evet kesinlikle bağımlılık yapıyorBagımlılık yapıyor, ben yıllardır izliyorum, Hazer amanıden berı
O tarz yarısmacılar her sene oluyor maalesefEvet kesinlikle bağımlılık yapıyorgeçen sene sinirlerimi bozan yarışmacılar çok fazlaydı. İnşallah bu sene daha güzel olur ya.
Peki her sene bir kisiye yükleniyorlar mı? Mobbing yapıyorlardı Emre'ye çok fazla hem de. Rahatsız ediciydi yemeğe odaklanamıyorlardıO tarz yarısmacılar her sene oluyor maalesef
Emreyı cekemedıler bu senekıler, o da fazla duygusal cıktı..Peki her sene bir kisiye yükleniyorlar mı? Mobbing yapıyorlardı Emre'ye çok fazla hem de. Rahatsız ediciydi yemeğe odaklanamıyorlardı
Evet fazla duygusaldı kaldıramadıEmreyı cekemedıler bu senekıler, o da fazla duygusal cıktı..
Bu hayatta bıraz cirkef olacaksın, yoksa ezerler, her alanda boyle maalesefEvet fazla duygusaldı kaldıramadı
İkisinin de takıntılı olmasıÇorumlu kardeşler
O ekler değil miydi yaDün akşam ne güzel profiterol yaptılar öyle
Aa evet yanlış söyledimO ekler değil miydi ya
Bir de dün akşam Zeynep’e tek gıcık olan ben değilim heraldeAa evet yanlış söyledimama çok güzel yaptılar onlar yaparken ben daraldım
Ona tam karar veremedim zeynep'i fazla tanıyamadım bi burcu daha gelmesin yeterBir de dün akşam Zeynep’e tek gıcık olan ben değilim heralde
Ojeli ellerle hamur yoğurmaya başlaması ve numarasız gözlüklerinin sürekli burnunun ucuna düşmesi beni benden aldıOna tam karar veremedim zeynep'i fazla tanıyamadım bi burcu daha gelmesin yeter
Rating lazım tabii azıcık seyirci delirmesi lazım oh tamamOjeli ellerle hamur yoğurmaya başlaması ve numarasız gözlüklerinin sürekli burnunun ucuna düşmesi beni benden aldıneyse zaten gitti, yolu açık olsun. Evet geçen sene bir burcu vakası vardı ya evlerden ırak Bence bu sene de bulurlar öyle cins birini mutlaka
BenVar mı izleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?