Ben işte kavga edememYaa ben seviyorum kavga etmelerini falan,bi de fikir oluyor bana, bu yaptıysa ben de yaparım diye gaza gelıyorım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben işte kavga edememYaa ben seviyorum kavga etmelerini falan,bi de fikir oluyor bana, bu yaptıysa ben de yaparım diye gaza gelıyorım
Aynen ya profilimiz boş kaldıSen bizim şefimizsin
Madalyalar da gelmedi
Yok nevoş hiç bulaşma. Allah yazdıysa bozsun. İnsanı yoldan çıkarır oradakilerBen işte kavga edemem
Yaaa evet ben sizin hic sert yorumunuzu da gormedım sitede maşallah sizeBen işte kavga edemem
Hiç işim olmazYok nevoş hiç bulaşma. Allah yazdıysa bozsun. İnsanı yoldan çıkarır oradakiler
Sağ ol canımYaaa evet ben sizin hic sert yorumunuzu da gormedım sitede maşallah size
Bu hafta acayıp, Zuhal yarısmadan kovuyor biriniYok nevoş hiç bulaşma. Allah yazdıysa bozsun. İnsanı yoldan çıkarır oradakiler
Ben Kelime Oyunu’na katılmıştım. Katılacaksan öyle bir şey olmalı ahsksjjjsjHiç işim olmaz
Acayip acayip tipler geliyor bide. Zuhal de haklıBu hafta acayıp, Zuhal yarısmadan kovuyor birini
Ayyy evet o yarışmada çok güzelAcaba izledim miBenim annem ve babam o tarz yarışmaları hiç kaçırmazlardıBende severim.Ben Kelime Oyunu’na katılmıştım. Katılacaksan öyle bir şey olmalı ahsksjjjsj
Ben de bu ıkısı tv8 de, masterchef de kacırmam..Acayip acayip tipler geliyor bide. Zuhal de haklı
Onur Büyüktopçu iyi yakışıyordu yemekteyiz e. O gidince tadı kalmadı. Seyretmeyi bıraktım
Masterchef i kaçırmam
2011’de Bloomberg’deyken katılmıştım. Bizim aile de o yarışmanın sevdalısı. Bir de Masterchef. Başlayacak deyince bir an sevinmiştim ben de.Ayyy evet o yarışmada çok güzelAcaba izledim miBenim annem ve babam o tarz yarışmaları hiç karışmazlardıBende severim.
Bizim ailede öyle kesin izlemişlerdir2011’de Bloomberg’deyken katılmıştım. Bizim aile de o yarışmanın sevdalısı. Bir de Masterchef. Başlayacak deyince bir an sevinmiştim ben de.
Yemekteyiz’i mi? İşim olmaz agsjahsjhsBizim ailede öyle kesin izlemişlerdir
Onu beğenmedin mi?
BenimdeYemekteyiz’i mi? İşim olmaz agsjahsjhs
Değişeceğine dair rivayetler vardı. Sır gibi saklıyorlardır. Bir hafta kala ancak öğrenirizJüri değişecek mi acaba?
Ne kadar doğru bilmiyorum ama önce arda şef ile anlaştıklarını duymuştum ama daha sonra aynı kadro ile devam edeceklerini duydum çünkü mehmet şef'in ayrıldı dedikoduları vardı ama acun ikna etmiş galiba bekleyip görücezJüri değişecek mi acaba?