Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Survivor benide hic cekmedi gecen aksam konusuyorduk esimle ne izlicez masterchefte bitiyor diye cok mohim cunku ille bos seyleri izlememiz lazim . Bunu derken kendime de kiziyorum tek esim dedi diye degil .
Hasan ya da eren sampiyon olmali haksa eger bakalim
Emre cim youtube da spru cvp yanitlamis oyle bi hizlica baktim da haftaya istanbul a gelecegm demis yorumlrda gordum finale geliyor kesin yazmislar bakalim gorecegiz nasipse tabi
Kazanan kim olursa olsun digerler de mutlaka kazanan kadr ragbet gorup iyi isler yapacaklar buna inaniyorum .

Cidden cig cjg yenen bir yemekti dimi cahilligimr verin izlesem de jnanamadim ya
ben de inanamadım. tarife baktım steak tartarmış ve fransız, moğol kökenliymiş.
sığır ve at etinden çiğ olarak yapılırmış ve çiğ yumurtayla servis edilirmiş.
ay bide bizim çiğ köftemize laf ederler.

Hasan çok yorulmuş geldi bana bu akşam giderse şaşırmayacağım. Kaç gündür bana bildirim gelmiyor buradan ya, xuma akşamı programı da kaçırmışım. Dilarayı sevmezdim ama gidişi ağlattı beni. Kendime inanamadım

Ay yapmaa bunu yapmis olamassin
Bende hamza elendgnde cok aglamistim cnku becerikli oldgna inaniyordum ve en azndan sinsi degil dobraydi erken olmustu elenmesi cok . Ondan fazla uzuldugum emre elendgnde ise aglamadim degisik

Ay yapmaa bunu yapmis olamassin
Bende hamza elendgnde cok aglamistim cnku becerikli oldgna inaniyordum ve en azndan sinsi degil dobraydi erken olmustu elenmesi cok . Ondan fazla uzuldugum emre elendgnde ise aglamadim degisik
Ben de ayrı bir seçmeceyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…