- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Şimdi yaptıkları yemeğin fragmanında sanki üzgün bi şekilde mert'e az puan veriyorlar gibi geldi bana
bence burcu gidicek. merti sürpriz at gibi oyunda tutmak da mantıklı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yaptıkları yemeğin fragmanında sanki üzgün bi şekilde mert'e az puan veriyorlar gibi geldi bana
Dur kazen gelsin belli olurbence burcu gidicek. merti sürpriz at gibi oyunda tutmak da mantıklı olur.
Dur kazen gelsin belli olur
Anketi düzeltmişler ya kazen daha ne desinDur kazen gelsin belli olur
Beceriye bakarsak bayan bilmiş maalesef mert'ten yetenekli şefler ne karar verecek bakalım mert bence burcu'dan daha uysal ve daha cana yakın millet burcu'dan bıktı programa daha ilgi olabilirben de merakla bekliyorum
ama bence mert kalıp burcu gitse programa daha ilgi olur :)
Sanki aynı gibi bi düzenleme göremedim ben amaAnketi düzeltmişler ya kazen daha ne desin
Beceriye bakarsak bayan bilmiş maalesef mert'ten yetenekli şefler ne karar verecek bakalım mert bence burcu'dan daha uysal ve daha cana yakın millet burcu'dan bıktı programa daha ilgi olabilir
Mertin yanında elendi yazıyor, yine mi değişti yoksaSanki aynı gibi bi düzenleme göremedim ben ama
O kadar ''bilmişliğe''yeteneğe bi kaşık attıramadıama genel anlamda dokunulmazlıklar da ne eren gibi ne sergen gibi ciddi özgüler de almadı. sadece 1 kez falan almış olabilir. yoksa çoğuna göre daha ortalama tabaklar yapıyor. mertten iyi olsa da çoğundan kötü bnce.
Bende bakıyorumtekrar yine bakıyorum ama anlayamadım demek ki diyorum yanlış baktıMert yetiştiremedi ama benim gördüğüm mert ateş yazanmış, ateşmiş yani
Pardon ya ben ateşin iki ismi olduğunu unutmuşum. Hasan birinci çıkacak sankiBende bakıyorumtekrar yine bakıyorum ama anlayamadım demek ki diyorum yanlış baktı
Ben ne dedim size he ?
Ama önce biz dedik sen tasdikledinDedim demi dedim... sonuç? Elendi tabe
Ama önce biz dedik sen tasdikledin
O kadar ''bilmişliğe''yeteneğe bi kaşık attıramadı
Boşver geçmiş geçmişte kaldı buakşam'a bakalım tee 1 hafta önceyi göremedim zatenO mesajı tıkla bak ne zaman demişim teee 1 hafta önce