24 saat dipdibesinizYeminle kafam dinlendi son 2 günde
Az evvel konuştuk, keyfi yerinde. Benim de keyfim yerinde, birkaç gün daha gelmesin
Normalde erkekler hanımları İçin çok konuşuyor diye dertlenir, bizde durum tam tersi işliyor.24 saat dipdibesinizOndandır
Ortak iş yapmak keyifliNormalde erkekler hanımları İçin çok konuşuyor diye dertlenir, bizde durum tam tersi işliyor.
Üstüne, insan ailesine siyaset yapmamalı. Benimki hiç susmuyor, bende hiç sevmem siyaseti. O sebeple çok konuşmasını çekemiyorum çoğu zaman.
Ama balık tezgahındayken öyle değiliz, dışarıda huzurluyuz.
Bir dk ya, bize bu ev yaramıyor demekki
Allah razı olsun canım, aminOrtak iş yapmak keyifliO zaman ortak bir yanınız olduğu için daha çok eğleniyorsunuz Allah muhabbetinizi artırsın
Çok sağ olun. Bir hafta bitti artık iyileşme dönemindeyiz. Sanırım türkiyeye henüz yayılmadığı söylenen varyanta benziyordu. Sadece boğaz ağrısı ve sinüslerdeki doluluğun kulaklara yaptığı basınçla geçirdik. Az biraz da halsizlik. Zorlayan kısım kulaktaki basınçtı, öksürük başlayınca rahatladık. Şimdi çok iyiyiz. Karantina süremizin dolmasını bekliyoruz. Koku ve tat yok bir kaç gündür ama tek derdimiz o olsun ne yapalımAaa çok geçmiş olsun nasıl oldunuz inşaallah en kısa sürede iyileşirsiniz
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın uğramasın az kalmış ne güzel rabbim alsın başımızdan inşaallahÇok sağ olun. Bir hafta bitti artık iyileşme dönemindeyiz. Sanırım türkiyeye henüz yayılmadığı söylenen varyanta benziyordu. Sadece boğaz ağrısı ve sinüslerdeki doluluğun kulaklara yaptığı basınçla geçirdik. Az biraz da halsizlik. Zorlayan kısım kulaktaki basınçtı, öksürük başlayınca rahatladık. Şimdi çok iyiyiz. Karantina süremizin dolmasını bekliyoruz. Koku ve tat yok bir kaç gündür ama tek derdimiz o olsun ne yapalım
Çok geçmiş olsunÇok sağ olun. Bir hafta bitti artık iyileşme dönemindeyiz. Sanırım türkiyeye henüz yayılmadığı söylenen varyanta benziyordu. Sadece boğaz ağrısı ve sinüslerdeki doluluğun kulaklara yaptığı basınçla geçirdik. Az biraz da halsizlik. Zorlayan kısım kulaktaki basınçtı, öksürük başlayınca rahatladık. Şimdi çok iyiyiz. Karantina süremizin dolmasını bekliyoruz. Koku ve tat yok bir kaç gündür ama tek derdimiz o olsun ne yapalım
Geçmişler olsun inşallahÇok sağ olun. Bir hafta bitti artık iyileşme dönemindeyiz. Sanırım türkiyeye henüz yayılmadığı söylenen varyanta benziyordu. Sadece boğaz ağrısı ve sinüslerdeki doluluğun kulaklara yaptığı basınçla geçirdik. Az biraz da halsizlik. Zorlayan kısım kulaktaki basınçtı, öksürük başlayınca rahatladık. Şimdi çok iyiyiz. Karantina süremizin dolmasını bekliyoruz. Koku ve tat yok bir kaç gündür ama tek derdimiz o olsun ne yapalım
Yoğun bir şekilde matematiğe maruz kaldım
Allah başka keder vermesinYoğun bir şekilde matematiğe maruz kaldım
Ağızları yana yana yediler yahu, sanki teneke var boğazlarındaTahsin bayağı reklamını yapıyor yemeğinin güzel oldu diye. Ağzı laf yapıyor. Sergen hamuru olmadı da olmadı deyip duruyor.
Bence BurcuBence Hasan alır kaptanlığı. Pidesi de güzeldi.
Kişilik olarak bilgim yok, ama o sarı kız çok itici duruyor. Burcu haklı gibi geldi bana, bilmiyorumBurcu bugün bayağı bir havalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?