Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Yasmin sen bu saatte ayaktasın balığa gitmiyor musun
Eşim arkadaşının gırgırı ile denizde dünden beri. Bu akşam ağlara balık takılmış, ama çok özledi denizde olmayı, 1 gün daha kalır diye düşünüyorum
Sabaha eve dönmez ise, yarın da evdeyim inşallah

Ne gırgır? Hangi bölgede birseyler duydum da konuyu tam anlamadım.

Gırgır nedir biliyorum sizinle alakası ne onu anlamadım
Eşim emekli oldu Temmuz ayında, arkadaşı gel benimle çalış diyordu. Karamürsel Ereğlili arkadaşımız, gırgırları var kendisinin. Ama biz hasta ailelerimizi bırakıp gidemedik.
Eşimde deniz ve balık tutkunu, bu sebeple ani bir karar ile günlük balık satmaya başladık Sapanca’da.
Geçen hafta lodos yüzünden denizciler evlerine dönmüştü, arkadaşımız Cumartesi denize açılacağız, gel sende dedi benimkine. Koşa koşa gitti işte, konu bu

Son düzenleme:

Alla alla hemde bizim sapanca da hemde balik vay arkadaş benim bundan neden haberim yok yahu...

5 hava vardı inanılmaz bir lodos bizde bugün iyi havayı yakalayinca şu anda denizdeyiz

Yasmin erkek erkeğe mi, yoksa yaramazlık yapmasınlar

Alla alla hemde bizim sapanca da hemde balik vay arkadaş benim bundan neden haberim yok yahu...

5 hava vardı inanılmaz bir lodos bizde bugün iyi havayı yakalayinca şu anda denizdeyiz
Sapancalıyım emmi, gayet normal değil mi?

15-20 gün evvel de evdelerdi balıkçılar, geçen hafta da 3-4 gün evdelerdi. Cumartesi çıktılar ama balık yok
Dün sardalya takılmış ağlara, gece ne yaptılar bilmiyorum. Boğaz’a geçeceklerdi, balık çıkmadı muhtemelen ki benimki dönmedi

Anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…