Eşim arkadaşının gırgırı ile denizde dünden beri. Bu akşam ağlara balık takılmış, ama çok özledi denizde olmayı, 1 gün daha kalır diye düşünüyorumYasmin sen bu saatte ayaktasın balığa gitmiyor musun
Sadece mehmet şef'i izlemen yeterliGüveç yapıyorlarmış yarın. Ağzımızın suyu çok ta akmaz herhalde.
Ekmekle banıp yerler mi acaba
Hakikaten ne güzel yiyor adam yaaa, şu an koku ve tat duygusu ölmüş biri olarak daha bir özeniyorumSadece mehmet şef'i izlemen yeterli
Aaa çok geçmiş olsun nasıl oldunuz inşaallah en kısa sürede iyileşirsinizHakikaten ne güzel yiyor adam yaaa, şu an koku ve tat duygusu ölmüş biri olarak daha bir özeniyorum
Eşim arkadaşının gırgırı ile denizde dünden beri. Bu akşam ağlara balık takılmış, ama çok özledi denizde olmayı, 1 gün daha kalır diye düşünüyorum
Sabaha eve dönmez ise, yarın da evdeyim inşallah
Gırgır: büyük balıkçı teknesiNe gırgır? Hangi bölgede birseyler duydum da konuyu tam anlamadım.
Gırgır: büyük balıkçı teknesi
Dün gece boğazda balık arıyorlardı, ağlara sardalya takılmış
Eşim emekli oldu Temmuz ayında, arkadaşı gel benimle çalış diyordu. Karamürsel Ereğlili arkadaşımız, gırgırları var kendisinin. Ama biz hasta ailelerimizi bırakıp gidemedik.Gırgır nedir biliyorum sizinle alakası ne onu anlamadım
Bunun neresi gırgır, bu robot süpürge kıvamındaGırgır: büyük balıkçı teknesi
Dün gece boğazda balık arıyorlardı, ağlara sardalya takılmışEki Görüntüle 2968926
Eşim emekli oldu Temmuz ayında, arkadaşı gel benimle çalış diyordu. Karamürsel Ereğlili arkadaşımız, gırgırları var kendisinin. Ama biz hasta ailelerimizi bırakıp gidemedik.
Eşimde deniz ve balık tutkunu, bu sebeple ani bir karar ile günlük balık satmaya başladık Sapanca’da.
Geçen hafta lodos yüzünden denizciler evlerine dönmüştü, arkadaşımız Cumartesi denize açılacağız, gel sende dedi benimkine. Koşa koşa gitti işte, konu bu
Yasmin erkek erkeğe mi, yoksa yaramazlık yapmasınlarEşim emekli oldu Temmuz ayında, arkadaşı gel benimle çalış diyordu. Karamürsel Ereğlili arkadaşımız, gırgırları var kendisinin. Ama biz hasta ailelerimizi bırakıp gidemedik.
Eşimde deniz ve balık tutkunu, bu sebeple ani bir karar ile günlük balık satmaya başladık Sapanca’da.
Geçen hafta lodos yüzünden denizciler evlerine dönmüştü, arkadaşımız Cumartesi denize açılacağız, gel sende dedi benimkine. Koşa koşa gitti işte, konu bu
Sapancalıyım emmi, gayet normal değil mi?Alla alla hemde bizim sapanca da hemde balik vay arkadaş benim bundan neden haberim yok yahu...
5 hava vardı inanılmaz bir lodos bizde bugün iyi havayı yakalayinca şu anda denizdeyiz
45 erkek, belki denizkızı takılmıştır ağlaraYasmin erkek erkeğe mi, yoksa yaramazlık yapmasınlar
Sapancalıyım emmi, gayet normal değil mi?
15-20 gün evvel de evdelerdi balıkçılar, geçen hafta da 3-4 gün evdelerdi. Cumartesi çıktılar ama balık yok
Dün sardalya takılmış ağlara, gece ne yaptılar bilmiyorum. Boğaz’a geçeceklerdi, balık çıkmadı muhtemelen ki benimki dönmedi
Yasmin erkek erkeğe mi, yoksa yaramazlık yapmasınlar
Siyasetin, sporun tartışmasınını bol bol yapmışlardır45 erkek, belki denizkızı takılmıştır ağlara
Yeminle kafam dinlendi son 2 gündeSiyasetin, sporun tartışmasınını bol bol yapmışlardır
Benimkini de götürsün de 2 gün de benim kafam dinlensinYeminle kafam dinlendi son 2 günde
Az evvel konuştuk, keyfi yerinde. Benim de keyfim yerinde, birkaç gün daha gelmesin
Emmiye söyleyelim, alsın seninkini deBenimkini de götürsün de 2 gün de benim kafam dinlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?