Araz da kendını bı halt sanıyor, once o altındaki pijamayı degıstır, haftalardır aynı pijamayla yarısıyorgörkemin gelmesiyle, hepsinin karakteri daha da ortaya çıktı.
saygısızlar. bu neyin kibiridir.
özellikle sergenin dün takımlar kurulurken görkeme tavırları.
araz tahsin sergen kendilerini izlerken ne hissediyorlar.
gerçekten erkeğin dedikodu yapanı da..
bu hafta gönlüm kırmızıda, kaybederlerse de umarım dilara potaya gider, hatta komple gider.
ayy bacaklarını çapraz yapıp durmuyor mu, sanırım ki inceyim :)
ben niye bu kadar sinir olduysam.
Yok artıkHadi gelin dedikodu yapalım
Sergen gibi bir öküzle evleneceğine ıhtımal veremiyorum ama bellı de olmazYok artık
İhtimalleri zorlamak proğrama renk getirirSergen gibi bir öküzle evleneceğine ıhtımal veremiyorum ama bellı de olmaz
Bide gercekten evlenirlermiş, mini mini sergenler doğarmısİhtimalleri zorlamak proğrama renk getirir
Rengin ayarı fazla kaçmış
Evet Bayadır yoksunBen gene buraların yolunu kaybetmişim ancak buldum
Aslında programı da çok fazla izleyemiyorum şu aralar denk gelmedi pek. İnstadan takip ettim hepEvet Bayadır yoksun
Herkeste var sanırım, eskisi kadar cok gitmiyorAslında programı da çok fazla izleyemiyorum şu aralar denk gelmedi pek. İnstadan takip ettim hep
Pek sanmıyorum yaa ihtimali bile yok benceSergen gibi bir öküzle evleneceğine ıhtımal veremiyorum ama bellı de olmaz
Evet hamileler için iyi bir program değilSanırım çok fena bir menü geliyor
Ama oladabılır, atısıp duruyorlarPek sanmıyorum yaa ihtimali bile yok bence
Yarışma tamamen bittikten sonra belli olur belkiAma oladabılır, atısıp duruyorlar
Adrenalindendir o, program biter ilişki biter. İnsan yokluğu işteHadi gelin dedikodu yapalım
Zıt kutuplar birbirini çekermiş. İnsan yokluğunda en çok bunlar çekmiş demek kiSergen gibi bir öküzle evleneceğine ıhtımal veremiyorum ama bellı de olmaz
Yokluktan diyosunAdrenalindendir o, program biter ilişki biter. İnsan yokluğu işte
Zıt kutuplar birbirini çekermiş. İnsan yokluğunda en çok bunlar çekmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?