- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Doğrudur kendi sayfasında 640 tl yazıyoReklamini yaptılar simdi. Trendyolda 1300 tl imiş dogruysa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur kendi sayfasında 640 tl yazıyoReklamini yaptılar simdi. Trendyolda 1300 tl imiş dogruysa.
Bana da öyle geliyo ya da seyirciye sağ gösterip sol vuruyo olabilirler miBence görkem gidecek ama eren yarışmayı bırakmaya karar vermiş olabilir.
Her şey olabilir. Yaeın akşam göreceğiz bakalım. Eren gereken sermayeyi topladıysa sezona yetişmek için adaya dönecek de olabilir. Çok pirim yaptı, gökçeadaya gidip de ona uğramayan kimse kalmazBana da öyle geliyo ya da seyirciye sağ gösterip sol vuruyo olabilirler mi
Mert saçmaladı sonuçta bu bir yarışma centilmenliğe gerek var mı?ah mert şu potaya dilarayı atacaktın ki bu akşamın keyfi çıksın.
bu kadın herkese parmağını sallayıp cırlayan biri, niye centilmenlik yapıyorsun.
kendini de kurtarırdın, bizi de kurtarırdın.
erenin bırakacağını düşünmüyorum, bence görkem gider.
Görkem elenecek (inşallah)Deynepnaz niyeyse bu haftayı daha bi merak ettim kim gidiyo acaba
İnşaallah Maşaallah mı yaniGörkem elenecek (inşallah)
İfşa sayfalarında böyle bir söylenti varmış, göreceğiz bakalım.Görkem elenecek (inşallah)
Eren diye yazmışlar inşaallah görkem gider aslında görkem iyi çocuk olduğu gibi ama yerinde duramayan yaramaz çocuk gibi hele dilara dır dır dırGörkem elenecek (inşallah)
Aynı şeyi yazmak için açtım sayfayı. Eren intihar ediyor gibiŞampiyon adayım intihar etti gibi görünüyor. Eren den şimdiye kadar gördüğüm en zayıf tabak. Gitmeye oynayan Emre geldi aklıma.
Ay bende sinir oldum onu ev hanımları bile yapmaz insan biraz daha yaratıcı olurŞampiyon adayım intihar etti gibi görünüyor. Eren den şimdiye kadar gördüğüm en zayıf tabak. Gitmeye oynayan Emre geldi aklıma.
Eren yok bu resimde
Eren ,Emre gibi kendi gitmiş
Yazık olmuşEren yok bu resimde