- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.528
- 798
Yanlış anlamadıysam dokunulmazlığı alan kişi potaya gideni belirlemeyecek sadece herkes tek oy kullanarak bir kişiyi gönderecek mesela mert dokunulmazlığı aldı sonra herkes tek oy kullandı ama oylar eşit olunca devreye kaptan girdi ve oyunu eren'den yana kullandı eren'i potaya gönderdilerBen anlamadım potaya giden nasıl belli olacak şimdi
Bu hafta 6 kısı secmeyeceklermıs, direk 3 kişi seçcekler. Onlar potada yarıscakYanlış anlamadıysam dokunulmazlığı alan kişi potaya gideni belirlemeyecek sadece herkes tek oy kullanarak bir kişiyi gönderecek mesela mert dokunulmazlığı aldı sonra herkes tek oy kullandı ama oylar eşit olunca devreye kaptan girdi ve oyunu eren'den yana kullandı eren'i potaya gönderdiler
Evet o yüzden dokunulmazlığı alan kişi arkasını dönüp potaya gideni belirlemiyo yoksa 6 olur zatenBu hafta 6 kısı secmeyeceklermıs, direk 3 kişi seçcekler. Onlar potada yarıscak
Sen nereye gittinYenı bölüm eğlenceli görünüyor, bol kavgalı, tartısmalı
Evet hiç zevkli değil, hele şu Dilaranın sesinden15 dakikada kafam şişti çok hengame var
Arada tencere dolabı var ses dağılıyor. Hasanın sesini hiç duymuyorlar mesela, baştan hiç anlaşamadılar.Evet hiç zevkli değil, hele şu Dilaranın sesindenhayır ne gürültü var ki sanki birbirlerini duymuyorlar ne alaka bağırıyosunuz
Bu hafta galiba Eren gidiyor, Sergenin ve Hasanın paylaştığı toplu fotoğrafda Eren yok. Gerçi bu kdar ipucu olacak bir seyi paylaşırlar mıydı bilememArada tencere dolabı var ses dağılıyor. Hasanın sesini hiç duymuyorlar mesela, baştan hiç anlaşamadılar.
Görkem bu hafta yolcu bence. Çok başına buyruk ve hırçın
Olabilir çünkü dün pota oylamasında oylar eşit olunca eren mert'e beni seç demiş ''neden eren'' diye şefler sorduğunda ise mert'' bilmiyorum şefim eren kendisini seçmemi istedi'' dedi.Bu hafta galiba Eren gidiyor, Sergenin ve Hasanın paylaştığı toplu fotoğrafda Eren yok. Gerçi bu kdar ipucu olacak bir seyi paylaşırlar mıydı bilemem
Bu hafta galiba Eren gidiyor, Sergenin ve Hasanın paylaştığı toplu fotoğrafda Eren yok. Gerçi bu kdar ipucu olacak bir seyi paylaşırlar mıydı bilemem
Eren bu hafta çok coşkusuz duruyor, bıkmış ve mutsuz gibi. Kendini eletirse şaşırmam ama gitmeyi hakeden kesinlikle o değil. Ben onu son üçte hayal ediyorumOlabilir çünkü dün pota oylamasında oylar eşit olunca eren mert'e beni seç demiş ''neden eren'' diye şefler sorduğunda ise mert'' bilmiyorum şefim eren kendisini seçmemi istedi'' dedi.
Bende inşaallah kendini toparlarEren bu hafta çok coşkusuz duruyor, bıkmış ve mutsuz gibi. Kendini eletirse şaşırmam ama gitmeyi hakeden kesinlikle o değil. Ben onu son üçte hayal ediyorum
Son 3 te hayal ettiklermizin 1.si kendi gitti eren gitse de sasirmam huzursuz bir ortam var skldlar bence artikEren bu hafta çok coşkusuz duruyor, bıkmış ve mutsuz gibi. Kendini eletirse şaşırmam ama gitmeyi hakeden kesinlikle o değil. Ben onu son üçte hayal ediyorum
Hakkaten nereye gittiSen nereye gittin
Tüp üstü mangal galibaSu an yarismada tezgahlarin uzerinde bulununan domates közledikleri küçük tüpe takılı aletin adini bilen var mi? Link falan verebilirseniz cok sevinirim.
Su an yarismada tezgahlarin uzerinde bulununan domates közledikleri küçük tüpe takılı aletin adini bilen var mi? Link falan verebilirseniz cok sevinirim.
Reklamini yaptılar simdi. Trendyolda 1300 tl imiş dogruysa.Tüp üstü mangal galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?