Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben anlamadım potaya giden nasıl belli olacak şimdi
Yanlış anlamadıysam dokunulmazlığı alan kişi potaya gideni belirlemeyecek sadece herkes tek oy kullanarak bir kişiyi gönderecek mesela mert dokunulmazlığı aldı sonra herkes tek oy kullandı ama oylar eşit olunca devreye kaptan girdi ve oyunu eren'den yana kullandı eren'i potaya gönderdiler

Bu hafta 6 kısı secmeyeceklermıs, direk 3 kişi seçcekler. Onlar potada yarıscak

Evet hiç zevkli değil, hele şu Dilaranın sesinden hayır ne gürültü var ki sanki birbirlerini duymuyorlar ne alaka bağırıyosunuz
Arada tencere dolabı var ses dağılıyor. Hasanın sesini hiç duymuyorlar mesela, baştan hiç anlaşamadılar.

Görkem bu hafta yolcu bence. Çok başına buyruk ve hırçın

Arada tencere dolabı var ses dağılıyor. Hasanın sesini hiç duymuyorlar mesela, baştan hiç anlaşamadılar.

Görkem bu hafta yolcu bence. Çok başına buyruk ve hırçın
Bu hafta galiba Eren gidiyor, Sergenin ve Hasanın paylaştığı toplu fotoğrafda Eren yok. Gerçi bu kdar ipucu olacak bir seyi paylaşırlar mıydı bilemem

Bu hafta galiba Eren gidiyor, Sergenin ve Hasanın paylaştığı toplu fotoğrafda Eren yok. Gerçi bu kdar ipucu olacak bir seyi paylaşırlar mıydı bilemem
Olabilir çünkü dün pota oylamasında oylar eşit olunca eren mert'e beni seç demiş ''neden eren'' diye şefler sorduğunda ise mert'' bilmiyorum şefim eren kendisini seçmemi istedi'' dedi.

Olabilir çünkü dün pota oylamasında oylar eşit olunca eren mert'e beni seç demiş ''neden eren'' diye şefler sorduğunda ise mert'' bilmiyorum şefim eren kendisini seçmemi istedi'' dedi.
Eren bu hafta çok coşkusuz duruyor, bıkmış ve mutsuz gibi. Kendini eletirse şaşırmam ama gitmeyi hakeden kesinlikle o değil. Ben onu son üçte hayal ediyorum

Eren bu hafta çok coşkusuz duruyor, bıkmış ve mutsuz gibi. Kendini eletirse şaşırmam ama gitmeyi hakeden kesinlikle o değil. Ben onu son üçte hayal ediyorum
Son 3 te hayal ettiklermizin 1.si kendi gitti eren gitse de sasirmam huzursuz bir ortam var skldlar bence artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…