- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.529
- 798
Makyaj kandırıyor bizi bence, ben de 40 civarı bekliyordum. Burcu kaç yaşındaymış ki 32 33 bekliyorum ben onu35 mis harbiden bende 40 ustu diye dusunuyordum ama burcu da azize de sasirtti daha buyuk gorunuyorlar bence aslnda yas tahminlerim dogru cikardi
Yarışma sırasında da çok vermiş ilk bölümlerle son bölümler arasında 10 kilo fark kesin var. Safanur da aşırı zayıfladı.Bende onu anlamadim yarismaya katilmak icin 30 kg vermis niye kilolular yarismaya alinmiyor mu ki
Hasanda ciddi kilo farkı oluştu bence, dün dşkkat ettim epey genişlemiş duruyor3 kere basvurmus anlamadim oyledir belki ama asil yarismada kilo verdi kaldi ki cogu kilo aliyor genelde erkeklr filan
Bir daha dönerse bırakırım izlemeyi kesinBelkide ''nasılsa geri geleceğim'' kafasında
Bu sezon yapmışlardı zaten ıslak hamburger hatta sergen kazanmıştı gibi hatırlıyorum kaptanlık oyunu için başka malzeme mi kalmamışYarının fragmanını izledim. Islak hamburger yapıyorlar. Canım istemedi ki, ağzımın suyu akmadı ki
O ses türkiye erken final yapacakmış açık kapatmak için programı uzatma taktiği oldu kanalın ama geri tepti, çok tepki geldiAynen giden gitti niye geliyor
Lokma şart olduAzize 2 hafta ust uste elendi.
Kizlar bu arada kesin elendi dimi yanlis okumadim
Sirf meraktan eleme kısmını izledim. Pelini tebrik ederim valla. Ama reklam girince kapattim.
Simdi lokma dokme zamani
Çok saçma olduBir daha dönerse bırakırım izlemeyi kesin
Bu sezon yapmışlardı zaten ıslak hamburger hatta sergen kazanmıştı gibi hatırlıyorum kaptanlık oyunu için başka malzeme mi kalmamış
O ses türkiye erken final yapacakmış açık kapatmak için programı uzatma taktiği oldu kanalın ama geri tepti, çok tepki geldi
Yok Emre kazanmıştı. Hatta kırmızı takımın tek kazanan yemeği idi. Tam da olması gerektiği gibi duruyordu amaBir daha dönerse bırakırım izlemeyi kesin
Bu sezon yapmışlardı zaten ıslak hamburger hatta sergen kazanmıştı gibi hatırlıyorum kaptanlık oyunu için başka malzeme mi kalmamış
O ses türkiye erken final yapacakmış açık kapatmak için programı uzatma taktiği oldu kanalın ama geri tepti, çok tepki geldi
Programi uzatmanin yolu kalübelada elenen yarismaciyi geri getirmekle mi olur ya?O ses türkiye erken final yapacakmış açık kapatmak için programı uzatma taktiği oldu kanalın ama geri tepti, çok tepki geldi
Saka dimi? 2 kisi daha gelmicekşimdi iki hafta sonra yedeklerden iki kişi daha ana kadroya dahil olacakmış
böylece hiç bitmeyen bir masterchef izleyecekmişiz...
programın adı masterchef forever olacakmış
Aynı fikirdeyimBence elenen in geri gelmesi oyunu Emre için ortaya çıktı. Emrenin hayranları çok diye, izleyici kaybetmemek adına yapıldı. Ama Emre tenezzül etmedi büyük ihtimalle, razı edemediler
Ama ağzını yoklayabilirlerdi ona göre hareket ederlerdi sankiBence elenen in geri gelmesi oyunu Emre için ortaya çıktı. Emrenin hayranları çok diye, izleyici kaybetmemek adına yapıldı. Ama Emre tenezzül etmedi büyük ihtimalle, razı edemediler
Onlardan günah gitti, hayranlarının hatırına gelmeliydi.Ama ağzını yoklayabilirlerdi ona göre hareket ederlerdi sanki
Yani dimiOnlardan günah gitti, hayranlarının hatırına gelmeliydi.
Dün gitti ya Azize,ben söyledim gidecek diye, son dakikaya kadar inanmadılar niyeyseAzize gidecek, sonra söylemedi demeyin.
Dün gitti ya Azize,ben söyledim gidecek diye, son dakikaya kadar inanmadılar niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?