- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Kendını çok övüyor ya, çok iticiÇok vır vır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendını çok övüyor ya, çok iticiÇok vır vır
Ben kırmızı takımı tutuyorum ınsallah dilara gider potaya daİnşallah burcunun yönlendirmeleri işe yarar yoksa ilk günden potada
Emre gidince ben burcucu oldum, burcunun olduğu takımdayımBen kırmızı takımı tutuyorum ınsallah dilara gider potaya da
Burcu bana da sevımlı gelmeye basladı ama, Dilara nın oldugu yerden uzaklaşıyorum, yazık görkemi çok hor gördü, çok kücümsedi. Görkem kazansın ıstıyorum o yuzdenEmre gidince ben burcucu oldum, burcunun olduğu takımdayım
Evet izledim fragmanı pelin'in gelişi nasıl öyle assolist edasıylaCuma günü kırmızı odadan önce o ses Türkiyeye geliyormus bizim minnoşlar
tıkınırsa bin kılo olur işte öyle.dilara yemek yapımı bitip de ortalık toplarken yemekleri ağzına tıkıyor ya ben bakamıyorum.
bir de en iyi yaptığım iş yemek yemek demesi.
Ben erken yattım potaya giden ikinciyi de fragmanı da göremedim. Yarın özetlerde öğrenirim inşallah. Başındakavga ettikleri makarna nasıl kazandı inanamadımBen o sesten daha cok yarin aksami merak ettim gerci, guzel ve eglenceli bi bolum olacak gibi . Aileden birileri tadim yapmaya geliyor