• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

35 mis harbiden bende 40 ustu diye dusunuyordum ama burcu da azize de sasirtti daha buyuk gorunuyorlar bence aslnda yas tahminlerim dogru cikardi
Makyaj kandırıyor bizi bence, ben de 40 civarı bekliyordum. Burcu kaç yaşındaymış ki 32 33 bekliyorum ben onu
Bende onu anlamadim yarismaya katilmak icin 30 kg vermis niye kilolular yarismaya alinmiyor mu ki
Yarışma sırasında da çok vermiş ilk bölümlerle son bölümler arasında 10 kilo fark kesin var. Safanur da aşırı zayıfladı.

Belkide ''nasılsa geri geleceğim'' kafasında😄😄
Bir daha dönerse bırakırım izlemeyi kesin 😡
Yarının fragmanını izledim:110:. Islak hamburger yapıyorlar. :110: Canım istemedi ki, ağzımın suyu akmadı ki:110:
Bu sezon yapmışlardı zaten ıslak hamburger hatta sergen kazanmıştı gibi hatırlıyorum kaptanlık oyunu için başka malzeme mi kalmamış
Aynen giden gitti niye geliyor🤷🏻‍♀️
O ses türkiye erken final yapacakmış açık kapatmak için programı uzatma taktiği oldu kanalın ama geri tepti, çok tepki geldi

Azize 2 hafta ust uste elendi.
Kizlar bu arada kesin elendi dimi yanlis okumadim :KK70:

Sirf meraktan eleme kısmını izledim. Pelini tebrik ederim valla. Ama reklam girince kapattim.

Simdi lokma dokme zamani :KK70:
Lokma şart oldu:70:

Bu sezon yapmışlardı zaten ıslak hamburger hatta sergen kazanmıştı gibi hatırlıyorum kaptanlık oyunu için başka malzeme mi kalmamış

O ses türkiye erken final yapacakmış açık kapatmak için programı uzatma taktiği oldu kanalın ama geri tepti, çok tepki geldi
Çok saçma oldu🤷🏻‍♀️

Yok Emre kazanmıştı. Hatta kırmızı takımın tek kazanan yemeği idi. Tam da olması gerektiği gibi duruyordu ama🤤

Programi uzatmanin yolu kalübelada elenen yarismaciyi geri getirmekle mi olur ya?
2 3 hafta kimseyi elemeden devam et. Baska bisey yap. Birini getirmeye ne gerek var? Iyice sacmaladilar bu sezon.
O Ses bu yil tutmadi herhalde neden erken bitiriyo ki?

Bence elenen in geri gelmesi oyunu Emre için ortaya çıktı. Emrenin hayranları çok diye, izleyici kaybetmemek adına yapıldı. Ama Emre tenezzül etmedi büyük ihtimalle, razı edemediler🤦‍♀️
Aynı fikirdeyim🤷🏻‍♀️

Bence elenen in geri gelmesi oyunu Emre için ortaya çıktı. Emrenin hayranları çok diye, izleyici kaybetmemek adına yapıldı. Ama Emre tenezzül etmedi büyük ihtimalle, razı edemediler🤦‍♀️
Ama ağzını yoklayabilirlerdi ona göre hareket ederlerdi sanki

Back