• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Hamza elendiginde de cok üzülmüştüm ben. Insallah o gelir :)
Fatma abla da Azize'den bin kat iyiydi.
Hamzaya başta kıldım
sonradan ordaki en düzgünlerden olduğunu anladım 😬
Emre ye de yakın olması + puan oluşturdu😬
Aynen Fatma abla bin basar hiç çirkefliğini görmedim

Hamzaya başta kıldım
sonradan ordaki en düzgünlerden olduğunu anladım 😬
Emre ye de yakın olması + puan oluşturdu😬
Aynen Fatma abla bin basar hiç çirkefliğini görmedim
Hamza'ya hic kıl olmadim ben ya. Duzgun cocuk bence ❤️
O degil de az once bir video gordum. Burcu, Azize icin bile ne kadar ağladı. Ben seviyorum bu Burcu'yu.

O degil de az once bir video gordum. Burcu, Azize icin bile ne kadar ağladı. Ben seviyorum bu Burcu'yu.
Burcu çok affedici
Kavga ettiği herkesle barıştı
Ama ben bana ne biçim kadın diyen birine seni seviyorum diyemezdim ya
En fazla yolun açık olsun derdim

Ben hep derim Burcunun o odadaki ağlamaları da sevinmeleri de bana samimi geliyo çoktandır, yüzünden okunuyo. Çok haz etmem kendisinden ama doğruya doğru.

Son düzenleme:
Burcu çok affedici
Kavga ettiği herkesle barıştı
Ama ben bana ne biçim kadın diyen birine seni seviyorum diyemezdim ya
En fazla yolun açık olsun derdim
Ben de diyemem. Aksine kinci bir insanım. Burcu cok merhametli ve adaletli bence.

Ben hep derim Burcunun o odadaki ağlamaları da sevinmeleri de bana samimi geliyo çoktandır, yüzünden okunuyo. Çok haz etmem kendisinden ama doğruya doğru.

Aynen öyle. Sempatik de itici de gelmiyordu ama sojradan sevdim ben Burcu'yu. Cok da basarili.

Hamza elendiginde de cok üzülmüştüm ben. Insallah o gelir :)
Fatma abla da Azize'den bin kat iyiydi.
Ben aglamistim yaa ilk secmelerden sectigim favorim hamzaydi sonra emreye cok isinmistim. Hamzanin durusu soyledikleri yaptiklariyla dogru orantili ilerliyor ayrica yetenekli de ve bunlara boylesi lazim insallah hamza gelsin ... kimseye de sormam kim geliyor yazin diye 1 olur 2 olur habire de yanlis isim verilmez ki duygularimizla oynuyorlar 🙄

Bi daha cidden açmam kanalı
Şu an bile açasım gelmedi
Düşünsene Görkem ilk haftada elendi
Herkes savaştı o o kadar süre sonra tekrar gelcek atıyorum şampiyon olcak
Aşırı saçma ve haksızca
Katiliyorum bence bu aslinda yoktu bu da bizden olsun dediler cnku izlenmesi kesinlikle dustu emre den sonra

Back