Benimkiler itiraz etmeyebilir.Yapım aşamasını görmezlerse sıkıntı olmazÇocuklar ismini duyunca bile önyargılı davranıyorlar.
İnşallahYöresel kültürleri çok seviyorum.Umarım hep devam ettirilir
Tahsin dokunulmazlık aldı, potaya ateşi yolladı, oylama sonrası da mert girdi potayaAy dokunulmazlikta beyin cikinca kapattim
Dokunulmazligi kim aldi ki? Potaya kimler gitti? Ay acip bakayim haberim yok
Kirmizinin 4-1 kazanmasina cok sevindim. Tek kaybedenin Dilara olmasi komik oldu
Limon çekirdeği cikmasa da kazanacaklarmis zaten. Maviler onun yuzunden kaybettik sandılar basta :))
Evet oyleymis. Ates zaten potada olmaliydi.Tahsin dokunulmazlık aldı, potaya ateşi yolladı, oylama sonrası da mert girdi potaya
Geç açtım.Malatya yöresinden ne yapıyorlar
Elmalı köfte var ama biz öyle yapmayızSonucu görmem lazım
Ben bizzat Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum görmedimBenim eşim Malatyalı ben onlarda öyle yemek görmedim hiç
Heçte bileO kofik biz oluyoruz onların tabirinde
Onlar öyle demiyorHeçte bile
Onlar öyle demiyor
Ben bizzat Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum görmedim
Çok ayıp o kadar güzel yemeğimiz varken
O zaman Urfa,Antep ,Mardin içinde böyle yemekler yapsınlar.
Birkaç ay önce Ömür Akkor buraya gelmişti.O ve durumunu görenler hayret etmişlerdi.Ne güzel yemekleriniz varmış diye
Görseli bulsam eklerdim
Babannem mezarında terst döndüHatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi
Kiz gecen sene Çanakkale'ye geldiklerinde Çanakkale'nin diye yaptıkları yemeklerin hiçbirini ben bilmiyordum. Ben de ayni tepkiyi verdim :)Hatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi
Babannem mezarında terst döndü
Kiz gecen sene Çanakkale'ye geldiklerinde Çanakkale'nin diye yaptıkları yemeklerin hiçbirini ben bilmiyordum. Ben de ayni tepkiyi verdim :)
Yok valla aslen Çanakkale'liyim. Ilk kez duydugum seyler yaptilarHadi ben sonradan Malatyalı oldum ama siz de bilmiyorsanız cidden komik
Bizim Malatya değilHatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi
Bende kırmızıyı tutmuştum bende mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?