Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Herkese satasiyor sergen ya cidden hep soyluyorum seviyordum basta ama git gide tuhaf bir hal almaya basladi .
Tahsin kavgalara gerek yok hafta basindan bu tarz seyler olmasa keske minvalinde konusuyor ona da sardi sergen . Asiri sivrilmeye basladi diklesmeye hatta ...

Akşam finali beklememiştik şimdi izliyorum. Ateşin kazanmasına sevindim vallahi tahsinin olmadığı takımı tutarım derken sırf azize yok diye bu hafta mavici oldum ama emre kırmızıda kaldı bu defa da

Bu arada emre icin kizim anne ben ona kiyamiyorum hep aglamis gibi gozleri diyor Emre biz

Geçen 3 lü kaldığı yarışmada ne dedi buzlukta birinin karidesleri donuyor kiminse alsın dedi.
Bu çocuk belki de kendi elenecekti ama yine de adamlığını yaptı.
Kimse yapmazdı onu orada.
O orada hep yalnız ergen tayfa hep dışlıyor, Mert'le yan yanalar ama Emre'nin bakışlarında hep düzün var.
Belli ki zor bir hayatı olmuş.

Cafer'den de uzak kaldı şimdi

Buzluk meselesini ben de düşündüm o akşam. Eleneceğini sanıyorduk ya, ah dedim o buzluktakileri söylemesen giden sen olmayacaktın neyse ki gitmedi

Normal de bende Burcu'yu pek sevemedim ama zaman geçtikçe anladım ki oranın en güçlü adaylarından.
Kadınlar arasında en güçlüsü zaten.
O ergenuslar bunu bildikleri için de kızın üstüne o kadar gidiyorlar.
Sergen'i zaten hiç sevmedim asla daha sevmem.
147 bin takipçisi varmış.
Onun gibi hanzoyu takip etmek bana ne kadar ki
Ayrıca davranışları, o konuşma tarzı iyice sıktı Hasan'a bile bak önüne dedi.
Beni kırmızıya almayın sabote ederim dedi sen kim köpeksin ya sabote edersen potaya düşersin gidersin güle güle.
Ayrıca Burcu gayet de haklıydı bende olsam dalardım Sergen'e madem hakkında konuşanlar var söyleseydi o zaman.
Ya Dilara söyledi ya da Azize ama onlar da başları yanmasın diye olayın üstü örtüldü.
Burcu'ya bu hep yapılıyor, Sergen Dilara'ya da, Emre'ye de yani onun o tavrı beni delirtiyor.
Hadi önüne bak, bak işine diyor.
Allah'ım kavganın bile mantıklısını versin ya akıllı insanla denk getirsin derim hep.

Orada bariz yapılan şeyler var ama şefler çoğu şeye göz yumuyor, hiç adil değil.

Buzluk meselesini ben de düşündüm o akşam. Eleneceğini sanıyorduk ya, ah dedim o buzluktakileri söylemesen giden sen olmayacaktın neyse ki gitmedi

Ben sonunu izleyememiştim yattım sabaha kadar Emre'yi gördüm rüyamda
Sabah kalkar kalmaz eski bölümünü açtım.

Eşim diyor iyice kafayı yedin

Ben sonunu izleyememiştim yattım sabaha kadar Emre'yi gördüm rüyamda
Sabah kalkar kalmaz eski bölümünü açtım.

Eşim diyor iyice kafayı yedin
Şu anki ben işte o dediğin çocukları okula gönderdim, ütü yapacağım, ütüden önce şuna bir bakayım deyip bilgisayara yapıştım

Evet yaa adam gbi adammm
Gercekten belli zorluklar yasayip olgunlasmis karakterli birisi ... Allah yolunu bahtini acik etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…