• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sagolasin cnm
Suan masterchefin dun aksamki ozetini izliyorum tahsin i neden yazmadilar onu merak ettim 🤣 o neden potada degil
Biraz gruplaşma var bence. Erkekler kendi arasında arkadaşlık yapıyor. Tahsinin yaptığı zordu diğerlerine bakarak diye kızlar yapamadılar diye kızıyorlardı dün🤦‍♀️

Gündüz fırsatın olursa netten aç bu bölümü, güzeldi.

İlk defa sergeni boğup dilaraya sarılasım geldi, yazık be çok yükleniyorlar kıza. Yalnız azize dedikleri çorba burcunun ya o tam gol oldu 🤣🤣
Gündüz TV de de tekrarı var, netten uğraşmayın. Ama reklam yine uzun :skandal:

Gündüz fırsatın olursa netten aç bu bölümü, güzeldi.

İlk defa sergeni boğup dilaraya sarılasım geldi, yazık be çok yükleniyorlar kıza. Yalnız azize dedikleri çorba burcunun ya o tam gol oldu 🤣🤣
Şu dilaraya bir tek ben üzülemiyorum ya, emreye parmak salladıgı günden beri nefret ediyorum, dün de araza terbiyesiz diyordu

Şu dilaraya bir tek ben üzülemiyorum ya, emreye parmak salladıgı günden beri nefret ediyorum, dün de araza terbiyesiz diyordu
Bir de hep ben eğitimliyim, profesyonelim diyor ya, kaç kere kaptan olup dokunulmazlık aldıysa.:deli:
Hasan, Sergen kızınca tadım yapıp kırmızı takıma puan kazandırınca, madem öyle lezzetli yemek yapsaydınız diyor. Madem öyle kendisi de lezzetli yemek yapsaydı da potaya gitmeseydi:deli:

Bir de hep ben eğitimliyim, profesyonelim diyor ya, kaç kere kaptan olup dokunulmazlık aldıysa.:deli:
Hasan, Sergen kızınca tadım yapıp kırmızı takıma puan kazandırınca, madem öyle lezzetli yemek yapsaydınız diyor. Madem öyle kendisi de lezzetli yemek yapsaydı da potaya gitmeseydi:deli:
Aman dilara işte, gözyaşını kullanıyor..cok havalara girdi iki üç yemegi 1.secilince, her potaya gırdıgınde çirkefleşiyor

yaa ben göremedim o kısmı
rabianın full kırmızıyı seçtiğini gördüm
ama sonra squid game i bitirdim de :KK59:
sonra açtığımda pota yemekleri yapılıyordu

Diziyi beğendin mi :D
Dilara çorbayı Azize yapmıştır dediği halde gitti onu seçti jskds :D
5 tabağın 4 nü kırmızıya bildi.
Mavi takım patladı :D
Sen bizi sabote ettin dedi Sergen de Dilara da ağladı ühü ühü :D

Sonrası bende de yok :D

Diziyi beğendin mi :KK70:
Dilara çorbayı Azize yapmıştır dediği halde gitti onu seçti jskds :KK70:
5 tabağın 4 nü kırmızıya bildi.
Mavi takım patladı :KK70:
Sen bizi sabote ettin dedi Sergen de Dilara da ağladı ühü ühü :KK70:

Sonrası bende de yok :KK70:

sonra işte yemek yaptılar
en iyi yrmeği sefanur yaptı
hasanı potaya yolladı direkt
sonra en son sergen gitmiş sanırım bak o kısmı da bende yok.

yaa ben göremedim o kısmı
rabianın full kırmızıyı seçtiğini gördüm
ama sonra squid game i bitirdim de :KK59:
sonra açtığımda pota yemekleri yapılıyordu
Bisey dicem ben sabote ettiğini düşünmüyorum ya.
Tadımı kendimin yaptığını düşünüyorum da... Ben de bu daha guzel olmuş ama ben digerine vericem bunu benim tamimim yapmıştır diyemezdim.

Bisey dicem ben sabote ettiğini düşünmüyorum ya.
Tadımı kendimin yaptığını düşünüyorum da... Ben de bu daha guzel olmuş ama ben digerine vericem bunu benim tamimim yapmıştır diyemezdim.

o kısmı izleyemediğim için yorum yapamıyorum

o kısmı izleyemediğim için yorum yapamıyorum
Corba tabaginda kirmizi takimin yaptigi corbaya bunu Azize yapmış olabilir dedi. Ama Sergen de yapmis olabilir dedi. Sonra lezzetli bulduğu icin o tabaga oy verdi kirmizi cikti.
Sonrasinda Erenin yaptigini söylediği tabaga degil digerine verip kendi takimini buldu falan. Ama lezzetli dediklerini seçti hep. Dilara'dan ben de pek hoşlanmıyorum ama bunun sabote oldugunu düşünmüyorum ya.

Back