Biraz gruplaşma var bence. Erkekler kendi arasında arkadaşlık yapıyor. Tahsinin yaptığı zordu diğerlerine bakarak diye kızlar yapamadılar diye kızıyorlardı dünSagolasin cnm
Suan masterchefin dun aksamki ozetini izliyorum tahsin i neden yazmadilar onu merak ettimo neden potada degil
Gündüz TV de de tekrarı var, netten uğraşmayın. Ama reklam yine uzunGündüz fırsatın olursa netten aç bu bölümü, güzeldi.
İlk defa sergeni boğup dilaraya sarılasım geldi, yazık be çok yükleniyorlar kıza. Yalnız azize dedikleri çorba burcunun ya o tam gol oldu
Şu dilaraya bir tek ben üzülemiyorum ya, emreye parmak salladıgı günden beri nefret ediyorum, dün de araza terbiyesiz diyorduGündüz fırsatın olursa netten aç bu bölümü, güzeldi.
İlk defa sergeni boğup dilaraya sarılasım geldi, yazık be çok yükleniyorlar kıza. Yalnız azize dedikleri çorba burcunun ya o tam gol oldu
Bir de hep ben eğitimliyim, profesyonelim diyor ya, kaç kere kaptan olup dokunulmazlık aldıysa.Şu dilaraya bir tek ben üzülemiyorum ya, emreye parmak salladıgı günden beri nefret ediyorum, dün de araza terbiyesiz diyordu
Aman dilara işte, gözyaşını kullanıyor..cok havalara girdi iki üç yemegi 1.secilince, her potaya gırdıgınde çirkefleşiyorBir de hep ben eğitimliyim, profesyonelim diyor ya, kaç kere kaptan olup dokunulmazlık aldıysa.
Hasan, Sergen kızınca tadım yapıp kırmızı takıma puan kazandırınca, madem öyle lezzetli yemek yapsaydınız diyor. Madem öyle kendisi de lezzetli yemek yapsaydı da potaya gitmeseydi
Al benden de okdr asla sevemeyecegim onuŞu dilaraya bir tek ben üzülemiyorum ya, emreye parmak salladıgı günden beri nefret ediyorum, dün de araza terbiyesiz diyordu
Dilara gözüne sevimli geldi mi?
Dün nasıl sabote etti takımı
yaa ben göremedim o kısmı
rabianın full kırmızıyı seçtiğini gördüm
ama sonra squid game i bitirdim de
sonra açtığımda pota yemekleri yapılıyordu
Diziyi beğendin mi
Dilara çorbayı Azize yapmıştır dediği halde gitti onu seçti jskds
5 tabağın 4 nü kırmızıya bildi.
Mavi takım patladı
Sen bizi sabote ettin dedi Sergen de Dilara da ağladı ühü ühü
Sonrası bende de yok
sonra işte yemek yaptılar
en iyi yrmeği sefanur yaptı
hasanı potaya yolladı direkt
sonra en son sergen gitmiş sanırım bak o kısmı da bende yok.
Çok geç saate kalıyor ben izleyemiyorum.
Akşam gidince özetlere bakıyorum
Bisey dicem ben sabote ettiğini düşünmüyorum ya.yaa ben göremedim o kısmı
rabianın full kırmızıyı seçtiğini gördüm
ama sonra squid game i bitirdim de
sonra açtığımda pota yemekleri yapılıyordu
Bisey dicem ben sabote ettiğini düşünmüyorum ya.
Tadımı kendimin yaptığını düşünüyorum da... Ben de bu daha guzel olmuş ama ben digerine vericem bunu benim tamimim yapmıştır diyemezdim.
Corba tabaginda kirmizi takimin yaptigi corbaya bunu Azize yapmış olabilir dedi. Ama Sergen de yapmis olabilir dedi. Sonra lezzetli bulduğu icin o tabaga oy verdi kirmizi cikti.o kısmı izleyemediğim için yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?