• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

yok 8 e geçtik 2 bölüm var haaalaaaa
dün çok ağladı yavrum izleyemedik, sürekli bölündük.
6. bölüm açık ara en yüksek puanı almış ama ben beğenmedim çok düşük tempolu ve bir takım şeylere uyuz oldum spoiler vermek adına söylemiyorum ama...
masterchefe de baktık ara ara
şimdi ekşide okuyordum ve eşime dedim bu sergenin kaçıncı sütlacı diye
herkes de yazmış zaten, adamlar (şefler) bir önceki gün "kırmızı takım sizde hiç tatlıcı yok diyorlar" ertesi günü full tatlılı ve kaptanın tüm yarışmacıları seçebileceği bir oyun kuruyorlar.
Buna rağmen kaybettiler hepsine kapak oldu ohhhhhh

6. bölüm açık ara en yüksek puanı almış ama ben beğenmedim çok düşük tempolu ve bir takım şeylere uyuz oldum spoiler vermek adına söylemiyorum ama...
herkes de yazmış zaten, adamlar (şefler) bir önceki gün "kırmızı takım sizde hiç tatlıcı yok diyorlar" ertesi günü full tatlılı ve kaptanın tüm yarışmacıları seçebileceği bir oyun kuruyorlar.

Evet sonu da değişik geldi bana yani bilemedim ama no spoiler :D
Masterchef var ya Allah o Sergen'i Araz'ı bildiği gibi yapsın.
Rabia nasıl Emre'ye eşleşmiş iyi olmuşmuş.
Emre'nin anca getir götürünü yapar o :D
Ohhhh içimin yağları eridi kaybedince :D

Keşke Hasan gitseydi potaya.

Evet sonu da değişik geldi bana yani bilemedim ama no spoiler :KK70:
Masterchef var ya Allah o Sergen'i Araz'ı bildiği gibi yapsın.
Rabia nasıl Emre'ye eşleşmiş iyi olmuşmuş.
Emre'nin anca getir götürünü yapar o :KK70:
Ohhhh içimin yağları eridi kaybedince :KK70:

Keşke Hasan gitseydi potaya.

geçen hafta da sırf dönerle yapılan yemekli bir gün vardı yine sergene torpil gibiydi
ama emrenin o sütlü iğrenç döneri de açıkçası kendi eşekliği olduğu için tam sayılmazdı tabi kendi etti kendi buldu
ama dün tam torpildi yani...

geçen hafta da sırf dönerle yapılan yemekli bir gün vardı yine sergene torpil gibiydi
ama emrenin o sütlü iğrenç döneri de açıkçası kendi eşekliği olduğu için tam sayılmazdı tabi kendi etti kendi buldu
ama dün tam torpildi yani...

Evet hafta başında tatlı çıktı, kaptanlık oyununda yine tatlı, dün yarışma yine tatlı ama ilahi adalet işte ellerinde patladı hepsinin :halay: :halay:

Çok büyütülmüş, reklamasyon ile pofpoflanmış bir dizi. Son bölümde olacakları belki çok dizi izlememden belki de çok açık vermelerinden dolayı çok önce ben yazdım sanki.

Öyle yasaklanacak bir dizi asla değil, iyi bir dizi asla değil hatta vasat bir dizi. Neden bu kadar büyütüldü onu da anlayamadım... Netflix viral bir akımla diziyi dünya sıralamasına soktu. Açık ve net fikrimdir ki A101 dediğim Aşk101 dizisi dahi bundan çok daha iyiydi.

Çok büyütülmüş, reklamasyon ile pofpoflanmış bir dizi. Son bölümde olacakları belki çok dizi izlememden belki de çok açık vermelerinden dolayı çok önce ben yazdım sanki.

Öyle yasaklanacak bir dizi asla değil, iyi bir dizi asla değil hatta vasat bir dizi. Neden bu kadar büyütüldü onu da anlayamadım... Netflix viral bir akımla diziyi dünya sıralamasına soktu. Açık ve net fikrimdir ki A101 dediğim Aşk101 dizisi dahi bundan çok daha iyiydi.

ilk başlama sebebim artık göndermeleri anlamaktı
9gagde mesela her gün bir postu vardı adamların
geçen gün bir şey payşalmış 9gag instagramda, altında en beğenilen yorum "şükür squid game olmayan bir gönderiniz oldu :D"
yasaklanmış mı duymadım, ama vasat ya da kötü bir dizi de diyemem şimdi açıkçası.
Bir sonunu getireyim şu an için imdb puanım 7.2 : p

Akşam izlerken yine uyumuşum 🤣
Tekrarını izliyorum şimdi. Sergen kendi iyi yaptı diye yapmayanlara kızıyor bi Tatlıyı yapamadılar diye. Hasana kızıyor iyi eşleştirme yapmadın diye:deli:
Madem öyle kendi kazansaymış kaptanlığı:bicak:
Krem karamel yapımı bu kadar zor muymuş. Geçen sezon Tanya da tutturamamıştı. Tahsin 2 kere yaptı, ikisindede tutturamadım. Tanya ya güldüm başıma geldi diyor.

Hiç yemedim ben. İçine yumurta çok koyuyorlar, yumurta kokusu yoğun olur büyük ihtimalle. Yumurta kokusu gelince tatlıda sevmiyorum ben🤦‍♀️

Muhallebinin dibine şekeri karamelize edip kaseye koyuyorsun.
Çıkarınca en üstüne karameli oluyor işte pek farkı yok.
Muhallebi yani kısacası :D

Back