Dograyıp kızarttıktan sonra sıcak suyu hazır bulundurun dedı suzgec ile bırlıkte sıcak suya 1 sn sokup cıkarın dedı, fazla deıl dedıMehmet sef, ev hanımları da yapsın boyle dedı, can kulağıyla dinledim Mehmet şefiDün akşam izleyen var mı?
Musakka yaparken patlıcan yağ çekmesin diye fokurdayan suya 1,2 saniye tutun çıkarın dedi, bütün mü acaba atılacak doğranmış alana kadar en az 5 saniye geçerSonrasında kızartılacak mı, kurutup mu kullanılacak tam çözemedim
Teşekkür ederimDograyıp kızarttıktan sonra sıcak suyu hazır bulundurun dedı suzgec ile bırlıkte sıcak suya 1 sn sokup cıkarın dedı, fazla deıl dedıMehmet sef, ev hanımları da yapsın boyle dedı, can kulağıyla dinledim Mehmet şefi
Hamzaya da güzel kapak oldu, 2 oy fazla alınca takım calısması budur diye gerildi, gördü sonucuNe güzel de laflarını yedin bu akşam Burcu hanım
Potaya girdiHamzaya da güzel kapak oldu, 2 oy fazla alınca takım calısması budur diye gerildi, gördü sonucu
Hamza burcu hasan görkem.. Takım kurulunca biz dordumuz yeteriz diye övünüyorlardı..çok pis yenildilerPotaya girdi
Ben Hamza'yı sevemedim
Sevmediklerim mavi takımdaHamza burcu hasan görkem.. Takım kurulunca biz dordumuz yeteriz diye övünüyorlardı..çok pis yenildiler
Çok mutluFatma da konuşurken sıkılıyorum ben, başka sıkılan var mı?
Bu hafta safanuru yollarlar benceSevmediklerim mavi takımdaEgoları çok yüksek
Madem emindin kendi tarifinden yapaydın di mi. Pardon tarif değil onlar tarife reçete diyorBu hafta safanuru yollarlar bence
İlk hafta, cicim ayı henüz, sonradan göreceğiz mutluluğunuÇok mutlu
Bu kadar mutlu olsak yeter diyorlar ya
En bastan herseyi hasana soruyorduMadem emindin kendi tarifinden yapaydın di mi. Pardon tarif değil onlar tarife reçete diyor
Çok bahtsızBu hafta safanuru yollarlar bence
Ne yapsın kızceğiz güneş varsaEn bastan herseyi hasana soruyordugüneş gözlüğünü çıkarıp yapsaydı belki reçeteyi daha iyi okurdu
YazıkÇok bahtsız
Havalı havalı takılıyorduNe yapsın kızceğiz güneş varsa
Güneşin altında yemek yapmak ta zor iş.
O konuşma benimde dikkatimi çekti ve çok haklıTahsin diyor ya biz kötü kalpli oldugumuz ıcın kaybettik, cocuk hep dogru noktaya parmak basıyor.. Bir sepette 8 elma 4ü çürük, 2si iyi, 2 si de orta.. Ne beklersiniz diyor, cok haklıydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?