Kimler
Sen bilmiyor musunKazen potaya kimler gidecek biliyor musunuz?
Kaptanda mavi takım Tahsin, kırmızı takım Sergen
Evet bende okumuştum
ayy duydunuzmu simdi mehmet sef senin gozlerine noldu dediii o da savasci gozu dedi
Kimler
Abla bende taşındığımdan dolayı elmeleri kaçırdım baştan bir kaç bölüm hariç seyrettimYarışmacıları tam olarak tanımıyorum, yarışmayı benim kız seyrediyor, o oturma odasında tv karşısında seyretmek istediği zamanlar görüyorum tüm yarışmacıları ama dediğim gibi ne zaman görsem bir lensleri bir de kaybettiğindeki surat ifadesi dikkatimi çekiyor, Emre de yemeklerde iyi galiba ama çocuk buzdolabı gibi, insan gülmeyi hiç mi bilmez, birileri biraz gülsen iyi olur demiş herhalde, bir kere güldüğünü gördüm o da yüzünde sırıttı çocuğun
Hazır gelmişken en çok bildiğim yarışmacıyı eleştireyim zira yaşı küçük diye sanki oğlum gibi sevmiştim Ateş'i, çocuğum saçının yanına sürdüğün renkler iyi hoş da eline sürmüş de sıvar gibi boyamak yakışmamış, ince bir hat boya yeterdi
O zaman kesın burcuTüyo veren benim hısım bu bilgileri bir yerde paylaşıyorsun değil mi dedi? Töbe dedim...
Yani töbe ettim paylaşamam ama şunu diyeyim şok olacaksınız
Ben karşıt değilim yani çok seviyor da değilim ama ona bakınca kendini kaybetmiş ve bulmaya çalışan bi kadin görüyorum. Ailesi reddetmiş sanırım o da bir yere ait hissedemiyor gibi kendisini.Yalnız bu topikte neredeyse herkes Burcu karşıtı galiba, yarışmanın gidişatı nasıl, işleyişi nedir bilmiyorum da kadın 1.lik için kalırmış bir de üstüne 1. olurmuş aboooo
Nedense yarışmalarda hep itici tipler finale kalır, hayatın böyle bir tekmesi oluyor insanlara
Siz kaptan Araz ile birini demiştiniz, kimdi unuttum, geçmişe baktım düzenlemişsiniz mesajıTarih yazmıştım hatırlıyor musunuz? Birde siz Dilara elenecek dediniz ben tek başıma Mustafa didim
Emre mavi, araz kırmızı demıstı sankiSiz kaptan Araz ile birini demiştiniz, kimdi unuttum, geçmişe baktım düzenlemişsiniz mesajı
Siz kaptan Araz ile birini demiştiniz, kimdi unuttum, geçmişe baktım düzenlemişsiniz mesajı
Yahu gidin bakın geçmişe tövbe gunahima giriyorsunuzEmre mavi, araz kırmızı demıstı sanki
Yüzü çok isteksiz yemek yapıyor gibiRabia bir git artık yeter seni havaya soktukları ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?