Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşamki potaya gidene mi şok olacaksınız dedi bu hafta gidene mi?Azize ve rabia ya sok olmayiz ki
Kazen abi sok olacaksiniz dedi
Hmm orasini bilemedim olabilirBu akşamki potaya gidene mi şok olacaksınız dedi bu hafta gidene mi?
Ben bu akşamki gideni sormuştum, ondan bahsetti sandım.
Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Hoş buldum ablaTaze gelin hoş geldin
Son üçe kesin kalcak ama birinci tahsin, içlerinde gıcık olduğu kadar becerikli tek adam o çünküYalnız bu topikte neredeyse herkes Burcu karşıtı galiba, yarışmanın gidişatı nasıl, işleyişi nedir bilmiyorum da kadın 1.lik için kalırmış bir de üstüne 1. olurmuş aboooo
Nedense yarışmalarda hep itici tipler finale kalır, hayatın böyle bir tekmesi oluyor insanlara
Bu burcu, neden düğünde gelinin önüne geçmeye çalışan görümceler gibi saç başla geliyor
Rabia ve Erenpotaya kimler girdi ben gene uyuyakaldım
Rabia ve Eren
Hayatını bilmiyorum da, aslında tanımadan bir his duymak da ne kadar doğru onu da bilemiyorum lakin cidden tuhaf bir enerjisi var, ekrandan dahi olsa kötü yansıtıyor o enerjiyi, sosyal yaşamda asla arkadaş olamam diyebileceğim biri, hasisliğe tahammülüm yok çünkü
Valla lensler kadar gozume batmadi saci ama goz makyaji bi acaipti yineKim çıkar dediyse Allah için şu saçına başınada elini atsın
Annesi vefat etmeden önce yakıştırmalar olmuştu. Belki o zaman atmıştır.bu arada hasan'ın sevgilisinin annesi yeni vefat etmişti, kız ne ara masterchef izlemiş bi de başın bağlı diye post atmış. şaşırdım.
Annesi vefat etmeden önce yakıştırmalar olmuştu. Belki o zaman atmıştır.
Valla lensler kadar gozume batmadi saci ama goz makyaji bi acaipti yine
Benim favorim kesinlikle Emre.
Çocuk hem güzel işler çıkarıyor hem de çok saygılı.
Sırf onun için izliyorum.
Hasan artık Pelin'le adı çıkmasın diye kıza bakmamak için gözleri şaşı beş oluyor jskdks