Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Abla Ben çaki bebeğe benzetiyordum
Eki Görüntüle 2932151

O bile daha sevimli, en azından gözleri orijinal:) marka seçimi yanlış galiba, cidden bu kadar ölü balık gözü bir lensi yakıştığını sanıp takmak için aynaya bakmamış olmak gerekir.

Giyim, makyaj vb kadın her daim öyle iyi hissediyordur yapar ama ne zaman görsem bana geçirdiği his hasis bir ruhu olduğu yönünde, o lensleri de takınca ruhunun kombini tamamlanıyor gibi oluyor

bazen birazdan kafası cevirek gibi geliyordu
haliyeti ruhuyesi biraz karışık bir hatun
Kültürel arası astral yolculuk yapıyor sonunuda aşüre oluyor sanırım

bazen birazdan kafası cevirek gibi geliyordu
haliyeti ruhuyesi biraz karışık bir hatun
Kültürel arası astral yolculuk yapıyor sonunuda aşüre oluyor sanırım
Yarışmacıları tam olarak tanımıyorum, yarışmayı benim kız seyrediyor, o oturma odasında tv karşısında seyretmek istediği zamanlar görüyorum tüm yarışmacıları ama dediğim gibi ne zaman görsem bir lensleri bir de kaybettiğindeki surat ifadesi dikkatimi çekiyor, Emre de yemeklerde iyi galiba ama çocuk buzdolabı gibi, insan gülmeyi hiç mi bilmez, birileri biraz gülsen iyi olur demiş herhalde, bir kere güldüğünü gördüm o da yüzünde sırıttı çocuğun

Hazır gelmişken en çok bildiğim yarışmacıyı eleştireyim zira yaşı küçük diye sanki oğlum gibi sevmiştim Ateş'i, çocuğum saçının yanına sürdüğün renkler iyi hoş da eline sürmüş de sıvar gibi boyamak yakışmamış, ince bir hat boya yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…