Yönetim genel bir bildirim yaptı sanırımBeni konuya mı çağırdınızbildirim geldi de
Yok güzelim ben çağırmadım
Çok manidarr Görümce benzetmesine çağırmış beniYönetim genel bir bildirim yaptı sanırım
Hoşgeldiniz
Sen bitanesin de hep laf. İcraat yokYok güzelim ben çağırmadım
Ben seni sadece yemek yemeğe çağırırım
Oda olur elbetSen bitanesin de hep laf. İcraat yok
Sergen miDu bende seçeyim. Ama hepsi birbirinden itici yaw. Özellikşe serhat mıdır nedir bişey varya. Her halta güzel yaptım diyor
Senede birrr günOda olur elbet
Allah affetsin evlensem gecesi boşarım. Öyle bi manyak hahahhaSergen mi
bazen birazdan kafası cevirek gibi geliyordu
O bile daha sevimli, en azından gözleri orijinal:) marka seçimi yanlış galiba, cidden bu kadar ölü balık gözü bir lensi yakıştığını sanıp takmak için aynaya bakmamış olmak gerekir.
Giyim, makyaj vb kadın her daim öyle iyi hissediyordur yapar ama ne zaman görsem bana geçirdiği his hasis bir ruhu olduğu yönünde, o lensleri de takınca ruhunun kombini tamamlanıyor gibi oluyor
Yarışmacıları tam olarak tanımıyorum, yarışmayı benim kız seyrediyor, o oturma odasında tv karşısında seyretmek istediği zamanlar görüyorum tüm yarışmacıları ama dediğim gibi ne zaman görsem bir lensleri bir de kaybettiğindeki surat ifadesi dikkatimi çekiyor, Emre de yemeklerde iyi galiba ama çocuk buzdolabı gibi, insan gülmeyi hiç mi bilmez, birileri biraz gülsen iyi olur demiş herhalde, bir kere güldüğünü gördüm o da yüzünde sırıttı çocuğunbazen birazdan kafası cevirek gibi geliyordu
haliyeti ruhuyesi biraz karışık bir hatun
Kültürel arası astral yolculuk yapıyor sonunuda aşüre oluyor sanırım
Abi kadının hayatını tek cümle ile özetledin billahiBurcu sana duygularım; inan iğrenç bir karaktersin ama mutfakta iyisin ukala maymun
O ben olsam bari,ben olsam bariBurcu elendiği gün bu başlıkta 1 üyeye pro üyelik vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?