Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Evet var canımİkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye inledimAma unutuluyor
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim11 yaşında

Evet var canımİkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağum diye inledimAma unutuluyor
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim11 yaşında
Allah bagıslasın evlatlarınızıikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba hamıle kalmak da cok zor

Allah bagıslasın evlatlarınızıikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba hamıle kalmak da cok zor
Kızlar 2005 Mart doğumlu ,oğlum 2010 Ağustos doğumlu
5.5 yaş var
Ya canım ben ikizlerde çok şey yaşadım,anlatılmaz yaşanırBen unuttuysam herkes unutur

Yas aralıgı da cok ıyı demek ki kızlar sonrasında cok usluymus kı unutmuşsunuz
4 yaşına kadar çok fenaydıAma sonra hiç zararları olmadı
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım

4 yaşına kadar çok fenaydıAma sonra hiç zararları olmadı
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım
Benım de annelerden umudum yok,ikisi de çok yaşlı, bi yardımcı gerekecek, ucretsiz izne ayrılıcam, o da 2 yıl en fazla, sonrası Allah kerim.. Rabbım yardım eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…