Aynen depolarının dolu olması gerek, elimden geldıgınce dıkkat edıyorum, vitamin de yazdı doktorİkiz gebelik ilerleyince zorluyorSen işini garantiye al ve depola
İçinde vampircik var zaharÇok istahlıyım bu aralar
Mutlaka kullan canımAynen depolarının dolu olması gerek, elimden geldıgınce dıkkat edıyorum, vitamin de yazdı doktor
Vampirciklerİçinde vampircik var zaharyeni fark ettim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel mevsim ilk bahar
Perinatolog yapıcak bundan sonra takıbı, ınsallah hersey yolunda ilerler, saglıcakla kucagıma alırımMutlaka kullan canım
VampirciklerAllah razı olsun canım ınsallah vaktinde gelirler bahar da cıvıl cıvıl olur heryer
Walla benım yaşımda az deil daha ilk gebelik, tüp bebek ile oldu.. İnsallah saglıcakla doğarlar, cok korkuyorum.. Ben sanırım artık cocuk ısıne girmemHemde vampirciklerbir taşla iki kuş ne güzel ben 7.5 yıldan sonra başa dönecem yaş 37 şimdiki aklım olsa arka arkaya yapardım .
Amin inşaallahPerinatolog yapıcak bundan sonra takıbı, ınsallah hersey yolunda ilerler, saglıcakla kucagıma alırım
Evet var canımWalla benım yaşımda az deil daha ilk gebelik, tüp bebek ile oldu.. İnsallah saglıcakla doğarlar, cok korkuyorum.. Ben sanırım artık cocuk ısıne girmemNevreste sizin ikizlerden Baska var mı?
Allah bagıslasın evlatlarınızıEvet var canımİkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağum diye inledim Ama unutuluyor
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim11 yaşında
Kızlar 2005 Mart doğumlu ,oğlum 2010 Ağustos doğumluAllah bagıslasın evlatlarınızıikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba hamıle kalmak da cok zor
Yas aralıgı da cok ıyıKızlar 2005 Mart doğumlu ,oğlum 2010 Ağustos doğumlu
5.5 yaş var
Ya canım ben ikizlerde çok şey yaşadım,anlatılmaz yaşanırBen unuttuysam herkes unutur
4 yaşına kadar çok fenaydıYas aralıgı da cok ıyıdemek ki kızlar sonrasında cok usluymus kı unutmuşsunuz
Benım de annelerden umudum yok,ikisi de çok yaşlı, bi yardımcı gerekecek, ucretsiz izne ayrılıcam, o da 2 yıl en fazla, sonrası Allah kerim.. Rabbım yardım eder ınsallah4 yaşına kadar çok fenaydıAma sonra hiç zararları olmadı
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım
Allah yardım ediyorBenım de annelerden umudum yok,ikisi de çok yaşlı, bi yardımcı gerekecek, ucretsiz izne ayrılıcam, o da 2 yıl en fazla, sonrası Allah kerim.. Rabbım yardım eder ınsallah
Saclari ve fizigi guzel de yuzu cok sivri hatli yaaPelin ne kadar güzel ya, hiç kiskanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?