Mastektomi

Öncelikle çok geçmiş olsun ve dönüş yaptığınız için de teşekkür ederim. Goguslerinizde silikon sertlik yaptımı rahatsizlik veriyor mu yani?Hangi marka ve tipte silikon kullandınız? Öneriniz var mı? Bir de görüntü tatmin etti mi sizi? Elbette önce sağlık ama merak ediyor insan yine de.Ameliyati Ankara Etlik sehir hastanesinde olacağım.
Protez konuldu. Çok küçük koymuşlar. Tabi ki söyledikleri şey estetik ameliyat yapmıyoruz. Sertlik var tabi taş gibi şuan. 1 ay olacak ameliyat olalı. Marka olarak polytec b lite kullanıyordu benim hastanem. Onun enfeksiyon riski az oluyor dediler. Benim marka ve büyüklük seçme imkanım yoktu. Eskisine göre çok çok küçük konuşan protezlar bu da psikoşojik olarak sarstı tabi ki. Geçmiş olsun bu arada. Ben geç gördüm. Ameliyatınızı oldunuz muhtemelen. Umarım iyisinizdir.

Protez konuldu. Çok küçük koymuşlar. Tabi ki söyledikleri şey estetik ameliyat yapmıyoruz. Sertlik var tabi taş gibi şuan. 1 ay olacak ameliyat olalı. Marka olarak polytec b lite kullanıyordu benim hastanem. Onun enfeksiyon riski az oluyor dediler. Benim marka ve büyüklük seçme imkanım yoktu. Eskisine göre çok çok küçük konuşan protezlar bu da psikoşojik olarak sarstı tabi ki. Geçmiş olsun bu arada. Ben geç gördüm. Ameliyatınızı oldunuz muhtemelen. Umarım iyisinizdir.
Evet bugün bir hafta oldu ameliyat olalı. Öncelikle bu ameliyatı olacak olanlara şunu söylemek istiyorum kesinlikle korktuğum gibi değildi. Öyle çok büyük acı ağrılar yok. Ama ameliyat tabi ufak ufak zorlukları var o da olacak artık. Protez kondu bana da ben de secememistim ama demiştim ben küçük olsun diye. Biraz dalgalanma var göğsümde öyle eskisi gibi değil. Çukurlar var yani sıkı medikal sutyen takıyorum. Biraz faydasını gördüm gibi ama bilmiyorum ne kadar daha düzelir. Sizin dalgalanma var mı meme üstünde ve medikal sütyen kullanıyor musunuz hala be çok sıkı olması gerekiyor dediler mi size de?

Evet bugün bir hafta oldu ameliyat olalı. Öncelikle bu ameliyatı olacak olanlara şunu söylemek istiyorum kesinlikle korktuğum gibi değildi. Öyle çok büyük acı ağrılar yok. Ama ameliyat tabi ufak ufak zorlukları var o da olacak artık. Protez kondu bana da ben de secememistim ama demiştim ben küçük olsun diye. Biraz dalgalanma var göğsümde öyle eskisi gibi değil. Çukurlar var yani sıkı medikal sutyen takıyorum. Biraz faydasını gördüm gibi ama bilmiyorum ne kadar daha düzelir. Sizin dalgalanma var mı meme üstünde ve medikal sütyen kullanıyor musunuz hala be çok sıkı olması gerekiyor dediler mi size de?
Bir de memenin içinde kablo gibi sertlikler var doktora sordum dren dedi ben silikonunun kenari falan zannetmiştim. Asıl doktorumu pazartesi gorecegim. Sizde de var mı memenin bazı yerlerinde silikonun kenarı gibi ele gelen sertlik?

Benim protezler çok küçük olduğu için verdikleri medikal südyen maalesef sıkmıyor ve çok rahatsız etti bolluk. Üst kısımlar çok şişti ödem oldu. Kaç cc takıldı sizin? Bende dalgalanma yok ama şişlik var üst kısımlarda. Meme iki boğum gbi yani koltuk altından yıkarı. Benim ameliyatım 1 ay olacak hala ağrım acım çok. Doktordan doktora da fark ediyor diyorum artık

Bana 305 cc damla silikon taktılar. Size kaç takmışlar? Ameliyatın ilk günlerinde göğsüm biraz şekilsizdi. Medikal sutyeni sıkı sıkı takarak biraz daha şekle girdiler. Bende memede değil de sağ kolumda çok ağrı oluyor ağrı kesiciyle idare ediyorum ama. Ben hiç iş yapmıyorum şu an genelde yatıyorum. Yan yatmaya da başladım. Sizin sutyenin bedeni büyük gelmiş olabilir arkasından da kucultebilirsiniz. Meme şekil alsın diye sutyenin yanlarina temiz bez koyup sıkıştırabilirsiniz. Ben meme altina koydum bir süre sarkıktı ilk basta. Zamanla şekle girecektir üzülmeyin. Millet keyfi yaptırıyor bunu.

Back
X