İnsanlık hali olabilir bence sormamalıydınız.Iyi akşamlar eşimi gece 2 de banyoda üstünü değiştirirken yakaladim. Oturma odasında yatıyordu ve çıkardığını sepetin altina saklamisti alip baktim ve sperm olduğunu gördüm bariz belli ve bana diş macunu izi oldugunu dişlerini fircaladigini söyledi inanamdim sizce böyle birseye inanılır mi
Aa sebebi neBenimle birlikte olmadığı için takip ediyorum
Evli masturbasyon yapamaz diye kaide mi var?Benimle birlikte olmadığı için takip ediyorum
Pskolojik sebepleri varmış1.5 yıldırAa sebebi ne
Kaç senedir evlisinizPskolojik sebepleri varmış1.5 yıldır
Oha, 1,5 yıldır sevişmediniz mi?Pskolojik sebepleri varmış1.5 yıldır
Yıllardır benimle birlikte olmuyor ve hala kabul etmiyor zaten sepet deselemiyorum o sattede ustunu değiştir irken gördüğüm icin baktimEvli masturbasyon yapamaz diye kaide mi var?
Ay ne ayıp ya adamın donunu gözüne sokmuşsunuz, yapmış işte ee?
Ne oldu yani, kendinizi ve eşinizi bu duruma niye düşündürdünüz ki!
Evet ondan sonrada 2 ayda 3 ayda 1 oldu benimleOha, 1,5 yıldır sevişmediniz mi?
Eşinizin ya farklı yönelimleri var ya da hayatında başkası var, net söyleyeyim...Yıllardır benimle birlikte olmuyor ve hala kabul etmiyor zaten sepet deselemiyorum o sattede ustunu değiştir irken gördüğüm icin baktim
Evet ondan sonrada 2 ayda 3 ayda 1 oldu benimle
Benimle sevismiyirsa yapamazSepeti eşelediniz ve bunu eşinize gösterip hesap mı sordunuz?
Yapamaz mı yani masturbasyon?
Evet bende öyle düşünüyorum ve kabul etmiyor hala diş macunu diyorEşinizin ya farklı yönelimleri var ya da hayatında başkası var, net söyleyeyim...
Hımm enteresanYıllardır benimle birlikte olmuyor ve hala kabul etmiyor zaten sepet deselemiyorum o sattede ustunu değiştir irken gördüğüm icin baktim
Evet ondan sonrada 2 ayda 3 ayda 1 oldu benimle
Aaaa dogru. Benim aklima gelmedi hiç bu saatte. Kesin yonelim bence de.Eşinizin ya farklı yönelimleri var ya da hayatında başkası var, net söyleyeyim...
1,5 yıl çok uzun bir süre.Evet bende öyle düşünüyorum ve kabul etmiyor hala diş macunu diyor
Duzeltmek icin cabaladi 2 ayda 1 e dusrPeki duzelmek icin cabalamiyorsa bosanmak icin neyi bekliyorsunuz?
1 düşürdü son sansiymisPeki duzelmek icin cabalamiyorsa bosanmak icin neyi bekliyorsunuz?