Selam herkese,
iki hafta once doktor masseter botoks israrla yaptirmami istedi .. dis sikma ve cenemdeki kas gidicegini eskisi gibi oval yuzum olucagini soyledi.. Evet bende bu sorun vardi geceleri yanaklarimi bilincsiz isiriyorum ve cene yapim biraz dortken olmaya basladi .. ama bu aslinda beni rahatsiz etmiyordu doktor okadar cok israr edince bende denemek istedim ...ben dudak dolgusu icin gitmistim..
doktor hic bir Yan etkisi olmadigini ve kesinlike hic bir komplikasyon yasamicagimi soz verdi ..
Surekli cok guZel olucaksin yuZun incelcek
Elmacik kemiklerin diyerekten beni ikna etti !
Simi iki haftadir hergun agliyorum, cunku yanlis yere botoks kullandigi icin yanaklarim iki tarafi calismiyor.. ve artik gulemiyorum. Guldugum zaman canim
Yaniyor aynaya baktigim zaman kendimi taniyamiyorum.
lutfen dikkat edin !!! Ben yasadim Bunun baska hic kimse yasamasin diye bunu yaziyorum. Cunku botoks geri donusu yok sadece 6 ay beklemen lagzim ozaman etkisi gidiyor.. hayatinizda alti ay gulmeden devam etmek cok Zor birsey ..guldugum zaman elimi yuzume kapatip guluyorum ... utancimdan...yanaklarim calismadigi icin cok cirkin oluyorum ... disari cikmiyorum ...
Doktorum hic bir sekilde hatasini kabul etmiyor , ve bu benim yeni gulusum oldugunu soyleyip kabullendirip
Eve geri yolluyor ! bu arada dokto bilinen
Bir
estetik cerrah Yani oyle siradan birine gitmedim!! Arastirip oyle gitmistim...
masseter Botox yanlis uygulandiginda
*agzin egri durabilir
*yanaklarin calismiyabilir (gulemiyorsun)
*agiz kenarlari asa dogru yamuk durabilir
*agzini kapatamaya bilirsin
*cigneme sorunu olabilir
*bir kac kez ayni yere yaparsan cenede
Kemik erimesi olabilir
*agzin bir tarafi yamulabilir
Evet bunlar hepsi gecici ama Ne gerek varki 6 ay boyle bir Kabus yasicaksin