Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Köşeli yüz güzeldir. Fazla köşeli değilse bence harika duruyor. Örnek Adriana Limanın ne hoş köşeli yüzü var. Nedense şimdi upuzun sıska suratlar moda oldu. Birde jawline diye uzun çeneler yapılıyor. Ben hiç güzel bulmuyorum. Gerekliyse tabiki yapılır. Ama güzel hatları olan her yüzü bozup at gibi uzun suratlar yaratmak doğru değil. Bana da masseter önerilmişti. İyi ki yaptırmadım. Valla kafayı yerdim. Para için çoğu doktor her şeyi yapıyor. İyi düşünün karar verirken.

şöyle, bende zaten cene kaslarımı görüntü olarak kücültmekten başka bir işe yaramadı. Benim derdim diş sıkmam ama malesef azaltmadı sıkmaya devam ettim.

yüzüm baya inceldi ama, hatta fazla incelmişti bir ara gıdım cıktı yuvarlak oldu yüzüm eskiden köşeliydi. Ama botoksun etkisi azalınca kare şekil azar azar gelmeye başladı. Şuan eskisi gibi cıkık degil ama yine köşeli bir yüzüm var.

Dis sikma durumu benimde geri geldi ama ben birdaha yaptrmak istemiyorum yüzum daha fazla kuculsun istemiyorum ya..
Bence sizde birdaha yaltrmayin dis sikma icin kalici bir cözum degil demekki
Ne kdr sure oldu peki en son botoksu yaptirdginzdan sonra?benim 10 ay oldu ama hala yuvarlak suratim eski koseli suratimi istoyorum ben de cok uzuluyorum bu duruma hep boyle kalirsa

Doktorona sorabilirsin aslinda. Belki miktari fazladir
Olabilir sorucam zaten gttigimde .neyse sonuc olarak sadce gorsel amacli yaptiriliyosa kesinlikle yaptirilmamasi gereken bir botoks oldugunu dusunyyorum burdan dier arkadslara da tavsiye olsun isterim.dier botokslar icin birsey soyleyemiycem ama ‘masseter botoksunun pismanlik olacagina inanin.zaten bi dusunsenize jawline yaptiriyolar artik orda keskin goruntu olsun diye biz masseter le yok ediyoruz sacma.tabiki dis sikma sorununuz cok fazla diye yaptiriyosaniz onu bilemem.iyi bir doktora gidin birkere fazla para verirsiniz benim gbi ugrasmazsiniz

Olabilir sorucam zaten gttigimde .neyse sonuc olarak sadce gorsel amacli yaptiriliyosa kesinlikle yaptirilmamasi gereken bir botoks oldugunu dusunyyorum burdan dier arkadslara da tavsiye olsun isterim.dier botokslar icin birsey soyleyemiycem ama ‘masseter botoksunun pismanlik olacagina inanin.zaten bi dusunsenize jawline yaptiriyolar artik orda keskin goruntu olsun diye biz masseter le yok ediyoruz sacma.tabiki dis sikma sorununuz cok fazla diye yaptiriyosaniz onu bilemem.iyi bir doktora gidin birkere fazla para verirsiniz benim gbi ugrasmazsiniz

lütfen tamamen kendi adınıza konuşun ben yaptırdım ve gerçekten memnunum. yüzüm çok daha feminen oldu ve ben bu haline bayıldım. ben de herkese öneriyorum o zaman?? keskin görüntüm de gitmedi çünkü kas küçüldü ve daha güzel keskinlik kazandı kemik ortaya çıktı kas gittiği için..

Zaten kendi adima konusuyorum kisisel fikirlerimi soyledim farkindaysaniz.bence kaslari yumusatmak iyi bisy deil goruntu kisiden kisiye deisir tabiki.benim de kemiklerim ortaya cikti ama yuzumdeki dolgunlugun gtmesini sevmedim demekki sizin yuzunuz cok iriymis.millet yüz yogasiyla yüzünü kaslandirmaya calisirken kaslarimi felc etmek yumusatmak benim fikrimce dogru deil.siz de kendi adiniza konustugunz icin tesekkurler

Bende izmirde yaptirmayi dusunuyorum, izmirde gozde dermatolojide nalan esin iyi diyolar. Gorkem caliskan da meshur bilemedim. Siz yaptirdiniz mi acaba

Bende izmirde yaptirmayi dusunuyorum, izmirde gozde dermatolojide nalan esin iyi diyolar. Gorkem caliskan da meshur bilemedim. Siz yaptirdiniz mi acaba
Ben yaptrdim izmirde bayraklida mono saglik diye bir ozel klinikte ama dedgim gbi ben memnun kalmadim kisisel fikrim yuz sekliniz deiscegi icin garip gelme ve begenmeme olasiliginiz yuksek kontrol seansi yapildi 3 hafta sonra benim gittigim yerde

Aranızda bu botoksu bir kere yaptırıp yüz şeklini begenmedi icin bir kere daha yaptirmayan ve yüzü tam olarak eski haline dönen var mı?

Benim cenemden boynuma kulagima agri vuruyor gece uyurken sıkmaktan tek tarag zaten sag sadece. Ama cok kararsizim korkuyorum da. Dis doktorum onerdi ama dis doktoruna yaptirmak bana mantikli gelmedi hic

Benim cenemden boynuma kulagima agri vuruyor gece uyurken sıkmaktan tek tarag zaten sag sadece. Ama cok kararsizim korkuyorum da. Dis doktorum onerdi ama dis doktoruna yaptirmak bana mantikli gelmedi hic
Dis doktorlari da yapiyor evet bu uygulamayi.ancak bence alaninda uzman kisilerce yapilmasi daha dogru tabiki.yaptirmak istiyorsaniz estetik cerrahina gtmenizi oneririm cnku goruntunuzde deisiklik yaratiyor.siz sadce dis sagliginiz acisindan yaptirmak isteseniz de yüzünüzde olusacak degisim hakkinda bilgi sahibi olmaniz gerekiyor.ben bu konuda skntı yasadim oyuzden burdan yardimci olmak istiyorum bu konuda terddut yasayan kisilere.ben uzman bir dermataloga yaptirdgim halde pismanim bir estetik uxmanina gtmedigim icin.cnku ben sadce estetik amacli yaptrdm dis sikma problemim falan yoktu. yuzumde olusacak degisimleri bana oyle farkli anlatti ki hatta anlatmadi bile sirf para kazanmak amacli insanlari kandirdiklarini dusunuyorum oyuzden iyice karar verip sonuclarini bilerek ve uzmanindan ogrenerek bilincli hareket edin derim ben😌

Dis doktorlari da yapiyor evet bu uygulamayi.ancak bence alaninda uzman kisilerce yapilmasi daha dogru tabiki.yaptirmak istiyorsaniz estetik cerrahina gtmenizi oneririm cnku goruntunuzde deisiklik yaratiyor.siz sadce dis sagliginiz acisindan yaptirmak isteseniz de yüzünüzde olusacak degisim hakkinda bilgi sahibi olmaniz gerekiyor.ben bu konuda skntı yasadim oyuzden burdan yardimci olmak istiyorum bu konuda terddut yasayan kisilere.ben uzman bir dermataloga yaptirdgim halde pismanim bir estetik uxmanina gtmedigim icin.cnku ben sadce estetik amacli yaptrdm dis sikma problemim falan yoktu. yuzumde olusacak degisimleri bana oyle farkli anlatti ki hatta anlatmadi bile sirf para kazanmak amacli insanlari kandirdiklarini dusunuyorum oyuzden iyice karar verip sonuclarini bilerek ve uzmanindan ogrenerek bilincli hareket edin derim ben😌
Sizde nasil bir degisim oldu kortum simdi🙄

Y
Dis doktorlari da yapiyor evet bu uygulamayi.ancak bence alaninda uzman kisilerce yapilmasi daha dogru tabiki.yaptirmak istiyorsaniz estetik cerrahina gtmenizi oneririm cnku goruntunuzde deisiklik yaratiyor.siz sadce dis sagliginiz acisindan yaptirmak isteseniz de yüzünüzde olusacak degisim hakkinda bilgi sahibi olmaniz gerekiyor.ben bu konuda skntı yasadim oyuzden burdan yardimci olmak istiyorum bu konuda terddut yasayan kisilere.ben uzman bir dermataloga yaptirdgim halde pismanim bir estetik uxmanina gtmedigim icin.cnku ben sadce estetik amacli yaptrdm dis sikma problemim falan yoktu. yuzumde olusacak degisimleri bana oyle farkli anlatti ki hatta anlatmadi bile sirf para kazanmak amacli insanlari kandirdiklarini dusunuyorum oyuzden iyice karar verip sarini bilerek ve uzmanindan ogrenerek bilincli hareket edin derim ben😌
Yani yuzdr cok ciddi bir degisim mi oluyor?

Sizde nasil bir degisim oldu kortum simdi🙄
Benim o kaslarim yumusayinca suratim yuvarlak oldu ve gıdım cikmıs gbi oldu.yüzüm asgi dogru indi yaslanmis gbi.ve bunu ayni islemi yaptiran cok kisiden duydum.yüzünuzdeki o gerginlik gidiyor bence.ama tabi bu herkesin yuz yapisiyla alakali bi durumdur.belki sizde farkli gosterir kndini bilmiyorum ama ben zaten yanakli binindandim
Normalde o koseli
Goruntu beni zayif gosteriyomus halbuki yuzum buyuk diye yaptirdim botoksu ama tam tersi suratim yuvarlaklasinca yanaklarimla
Birlikte daha kilolu binsuratim varmis gbi oldu.ben sevmedim acikcasi ve bu yoruma benzer cok yorum aldim .siz iyice arastirin dis sagliginiz acisindan yapilmasi gerekiyosa doktorunz zaten soyler size

X