Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
İzmirde bornovada bir doktor estetik cerrahi muayeneye gttigimde oyle dedi,sonra arastirdim istanbulda da ünyapmis bikac estetik uzmaniyla gorustum yüzün alt bolgesindeki botokslarda kisinin genetik yapisi kaslarinin calisma sekli etkili oldugundan eski haline donmeme durumu yasanabilir dediler

İstsnbuldakilerden isim alabilir miyim?benimde yaklasik bes ay oldu ama tam olarak olmasada kaslarim tekrar gelmeye basladi ama eskisi kadar henuz yok.

Güncel öztürk var,mustafa kararaş var .benimde ilk yaptirdigim gbi deil ama cok az bi fark var yani deismedi cok.o kaslarim yumusak bikere zaten hissediyorum eskisi gbi sert deil.benim 9 ayi gecti neredyse eski haline doncek diyenler 6 ayda doner diyolar oyuzden umudum kalmadi acikcasi butun gun sakiz cigniyorum ama deisen bisy yok

Bende yüz yogasi ya da kas h
Gelistirme hareketleri yapiyorum youtubeden bakıp.Acaba eskisi kadar sert olmama sebebi büyük olmadığı için mi kaslar?Çünkü sorduğum doktorlar botoks yuzde yuz atiliyor vücuttan beş alti aya kadar dedi.

Botoks vucuttan atildi diyolar bana da zaten ama kaslar eskisi gbi calismiyomus artik hatta calismamayi ogrenmis olabilir dedi bir doktor cnku cene kasimiz vucuttaki en guclu kaslardanmis kol kaslarindan bile guvluymus oyuzden olusmasi cok zormus o yuzden eski hacminde deilmis zaten kaslar

Senin yüzün daha güzel olmus aslinda ben cok bi fark goremedim kuculmus sadce suratin sanki yani fotolardan anladigim kadriyla,benim kemik gbi duruyodu kenarlari oyuzden guzel deisik bi goruntu katiyomus smdi yuvarlak ve cökük bi suratim oldu gülüsüm bile deisti yanaklarim asagi dogru indi faln bisiru kotu etkisi oldu acikcasi bende

benim de Istanbul'da hep yaptırdığım bir yer var. çok da memnunum. bu botoksla ilgili memnun kalmadığım tek şey hemen kasların tekrar gelişmesi. benim 4ncü ayda falan erimeye başlıyor. keşke daha uzun dayansaydı. para yetişmiyor.

Bana da sorduğum bütün doktarlar eskiye döner diyor size eskiye dönmex diyen doktorlar kim?

eskiye dönmez diyen doktor bence ya net yanlış konuşuyor ya da botoksu zararlı olan cinstendir. zira botoksun vücuttan atılanı makbuldur. her ne kadar devamlı tazelemeye bütçe elvermese de

Benim de tam tersi iste 10 ay oldu ama eskiye donmedi o kaslarim hicbi sekilde eski gucunde ve goruntusunde deil hala malesef😞ama ben de dis sikma problemi yok sadce estetik amacli yaptrmistim cene kaslarim dogustan güclü ve cikikti

benim masseterler masallah 4 kere yaptirdim 4 ay demeden eskiye dönüyor :KK70: daha da yaptirmicam dis sikmaya devam ediyorum cünkü.
Ama farkettigim ne var biliyo musunuz? Yüz hatlari gercekten biraz asagi düsüyor.

Ve bende konusma bozuklugu olusmaya basladi sanirim dilim eskisi gibi damagimda degil alt dislerimin arkasinda duruyor? Konusurken yoruluyor cenem. Belki de dis sikmaktan böyle oldu, dis etim bile cekildi bu kasilmalar yüzünden ya bitmiyor cilem. Botoksa da suc atamam ki bilemiyorum ama 4 kere yaptirdim artik devam etmicem dünya para …

Botoks vucuttan atildi diyolar bana da zaten ama kaslar eskisi gbi calismiyomus artik hatta calismamayi ogrenmis olabilir dedi bir doktor cnku cene kasimiz vucuttaki en guclu kaslardanmis kol kaslarindan bile guvluymus oyuzden olusmasi cok zormus o yuzden eski hacminde deilmis zaten kaslar
Evet ama eskiye dö

Dört ayda tam olarak eski halinemi dönüyor?kac kere uapildi size
şöyle, bende zaten cene kaslarımı görüntü olarak kücültmekten başka bir işe yaramadı. Benim derdim diş sıkmam ama malesef azaltmadı sıkmaya devam ettim.

yüzüm baya inceldi ama, hatta fazla incelmişti bir ara gıdım cıktı yuvarlak oldu yüzüm eskiden köşeliydi. Ama botoksun etkisi azalınca kare şekil azar azar gelmeye başladı. Şuan eskisi gibi cıkık degil ama yine köşeli bir yüzüm var.

şöyle, bende zaten cene kaslarımı görüntü olarak kücültmekten başka bir işe yaramadı. Benim derdim diş sıkmam ama malesef azaltmadı sıkmaya devam ettim.

yüzüm baya inceldi ama, hatta fazla incelmişti bir ara gıdım cıktı yuvarlak oldu yüzüm eskiden köşeliydi. Ama botoksun etkisi azalınca kare şekil azar azar gelmeye başladı. Şuan eskisi gibi cıkık degil ama yine köşeli bir yüzüm var.
Dis sikma durumu benimde geri geldi ama ben birdaha yaptrmak istemiyorum yüzum daha fazla kuculsun istemiyorum ya..
Bence sizde birdaha yaltrmayin dis sikma icin kalici bir cözum degil demekki

X