Maske talebi

5gun önce aldık yine 2gun önce başvurduk iki defa aldık biz herseferinde başvurmak gerekiyor

İkinci şifre gelmeden aynı şifre ile alamazsınız. Size kod gelmeden nasıl aldınız anlamadım.

bize ikinci maskeler icinde kod geldi o kodla aldik tekrar basvuru yapmadik

İyikide almışım ilkini inşallah ikinciyide alırım ki ücretli olcakmış bizim hastalığı olanlar zaten mecbur verilmeli ücretli olsa alıcam zaten immun ywtmezliğim var tedavi olmam için gerekli çünkü

İkinci şifre gelmeden aynı şifre ile alamazsınız. Size kod gelmeden nasıl aldınız anlamadım.
Sağlık bakanlığını aramıştım 20 nisandı 3 kere doldurdum yok kod falan dedim tabi nisan başıydı doldurdum artık tc ile eczaneye gidip sorgulatın ordan vercekler ellerinde varsa pakette 5adet dedi öle aldım.sonra aradan 15gün geçti yine doldurdum form yok aldınız dio

Ben bir kez başvurdum e devletten 13 gün arayla iki kod geldi, eşime gelmedi kod o da TC numarasıyla almış eczaneden telefon numarası kayıtlı değilse kod gelmeyebiliyor. Zaten verdikleri maske de bir işe yaramaz teli falan yok burna oturmuyor. Bundan sonra parayla satılacakmış en azından işe yarar maske alabiliriz

Tanesini 1.55 den aldigim maskeyi 1 liradan pahali satarsam ceza kesecekmis devlet. Bu saatten sonra zaten bedava vermeyecek. Ee kimsede zararına satmayacagina gore kimsede bulamayacak maske.
Ureticiyle konusuyorum. Ya inceltecegiz maliyet düşecek ama kimseyede faydasi olmayacak ya da makinalari kapatacagiz diyor.

O yuzden herkese tavsiyem bugun bulun ali maskeyi yarindan sonra zor..

Yalniz siz beni cok yanlis anladiniz.Daha ne istiyorsunuzu tersleme manasinda asla soylememistim.Kaldi ki abim 2 ay once bobrek nakli oldu bagisiklik sifirlayici ilaclar iciyor ve her gun yuruyus yapmak zorunda hatta rtin kan idrar vermek zorunda.Onun da en oncelikli ihtiyaci maske.Ironiydi ama olmadi.

65 yaş üstüne zaten gitmiyor maske çünkü onların dışarı çıkması yasak

Hayır bir kez başvurmak yeterli. Bana düzenli olarak 10 günde bir kod geldi gidip aldim maskeyi

Sağlık Bakanlığının "Hayat eve sığar"uygulaması var.Hem koronanın yoğun olduğu bölgeye yaklaştığınızda uyarı veriyor hem de sağlığım sekmesine tıkladığınızda maske talep kısmı hemen kodu veriyor.Ben de hem defalarcae-devletten ,pttavmden başvurmuştum,kod gelmemişti.Bu uygulama ile hemen alabildim.

Yada satılan yıkanabilen maskeler var onları bulan alsin,biz diktirmistik terziye yıkayip kullanıyoruz.

Bize iki defa başvurmamıza rağmen hiç gelmedi ne maske ne kod. Şimdi satışı serbest oldu, eczaneye gidip tc sorgulatsak yine ücretsiz verirler mi? Yoksa bitti mi artık bu ücretsiz dağıtım uygulaması?

Bize iki defa başvurmamıza rağmen hiç gelmedi ne maske ne kod. Şimdi satışı serbest oldu, eczaneye gidip tc sorgulatsak yine ücretsiz verirler mi? Yoksa bitti mi artık bu ücretsiz dağıtım uygulaması?
Ücretsiz dağıtım devam edecek diye söyledi sanırım bakan yanlış hatırlamıyorsam. Yanı ücretsiz dağıtım devam edecek ama isteyen ücretli olarak da alabilecek

Ücretsiz dağıtım devam edecek diye söyledi sanırım bakan yanlış hatırlamıyorsam. Yanı ücretsiz dağıtım devam edecek ama isteyen ücretli olarak da alabilecek
Maske yok diyecekler muhtemelen, parayla sarmak varken neden ücretsiz versinler ki. Neyse napalım parasıyla alırız biz de. Kendimizi değil de anne babamı düşünüyorum, onlara da gelmedi. Markete gidecek maske yok. Neye göre dağıttılar belli değil. Kimisine hiç ulaşmadı kimisi 2-3 defa aldı.

Maske yok diye satamazlar sonuçta tespit edilse eczanesinin kapanma riskini göze alamaz. Devlet ucretisz maske verecek ona dağıtsın diye oda satacak onları yok öyle dünya.

Maske yok diye satamazlar sonuçta tespit edilse eczanesinin kapanma riskini göze alamaz. Devlet ucretisz maske verecek ona dağıtsın diye oda satacak onları yok öyle dünya.
Devletin verdiklerini demiyorum, yok der ücretsiz kendi ücretli maskelerini satar diyorum.

Yada satılan yıkanabilen maskeler var onları bulan alsin,biz diktirmistik terziye yıkayip kullanıyoruz.
Islevsel degil. Bu virus partikullerinden korunmak icin dokunmamis kumas kullanmaniz lazim. Cerrahi maskeler dokunmamis kumastan yapilir. Bazilari kagittir onlarda islevsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…