• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske talebi

Ben bir kez maske aldım sanırım o maskeyi alalı 15-20 gün falan oldu kodsuz aldım başvuru yapmıştım

Ama sanırım artık alamayacakmisiz

Çünkü artık cüzi miktara satışı olacakmış bundan sonra kimse ücretsiz vermez diye düşünüyorum durum boyle olunca

Bugün hayat eve sığar uygulamasından talep edeyim dedim maskenizi aldınız yazdı

Tek kullanımlık maskeleri sabunla yıkayıp kolonya döküp kurutuyorum başka çare yok 🤷🏼‍♀️

Merhaba, kusura bakmayin gorunce bilgilendirmek istedim. Tek kullanimlik maskelerin porlari mevcut ve o porlarin kucuklugune gore toz-bakteri-virus girisini engelliyor. Ancak sivi ile temasi halinde o porlarin hepsi aciliyor ve islevini kaybediyor. Hicbir korumasi kalmiyor kisaca. Turkiye`de yasamiyorum o yuzden maske sorunlarindan cok haberdar degilim. Bulunamiyorsa eger youtube`da videolari var dort kat kumasi ust uste dikerek (ortalama bir ameliyat maskesi 3 katlidir, kumas olunca 4 kat yapilmasini tavsiye ederim) tekrar kullanilabilir maske yapabilirseniz en azindan %50 oraninda koruyuculugu var.

Sanslisiniz alabilmissiniz bir defa.Daha ne istiyorsunuz? 2 kez basvuru yapmamiza ragmen kod gelmedi.En son bebeklerimi aşıya goturmeye youtube da eski coraptan maske yapimi videosundan gorup yaptigim corap maskeyle gittim.Sukur doktor acıdı da annemize bir maske verelim dedi.
Sizin yaptiginiz maske daha korunaklidir gelen maskelerin teli bile yok cerrahi maskeden bile ince.. bedava verince tabi..

Merhaba, kusura bakmayin gorunce bilgilendirmek istedim. Tek kullanimlik maskelerin porlari mevcut ve o porlarin kucuklugune gore toz-bakteri-virus girisini engelliyor. Ancak sivi ile temasi halinde o porlarin hepsi aciliyor ve islevini kaybediyor. Hicbir korumasi kalmiyor kisaca. Turkiye`de yasamiyorum o yuzden maske sorunlarindan cok haberdar degilim. Bulunamiyorsa eger youtube`da videolari var dort kat kumasi ust uste dikerek (ortalama bir ameliyat maskesi 3 katlidir, kumas olunca 4 kat yapilmasini tavsiye ederim) tekrar kullanilabilir maske yapabilirseniz en azindan %50 oraninda koruyuculugu var.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Çok fazla dışarı ile temasim olmadığı için maske üzerine pek düşmedim şimdiye kadar

İhtiyaç halinde dediğinizi uygularim çok teşekkürler

Ülke olarak da sanırım alabilenler tek sefere mahsus 5 adet ücretsiz maske alabildiler ikinciyi alabilen oldu mu bilmiyorum ...

Şimdi satış konusunda sorun yaşanmaz umarım ulkece halimiz bu yani 🤷🏼‍♀️

Çoğu kişiye şifre gelmedi ya da sizin gibi gidip bedava alamadı şifre gelmeden.. Şükredin ki size bir kere verilmiş. Bir daha alabilmeniz için tekrar başvuru gerekiyor aldığınız için tekrar verilmiyor ama zaten başvuru yapmanıza da gerek yok şifre falan ellerinde patladı beceremediler yani ve eczanelerde cüzi ücretle temin edileceğini açıkladılar bedava alma şansınız yok artık.

Ne yazık ki ülkelere yardım yaptık şu kadar malzeme yolladık diye övünen devlet kendi vatabdaşını maskesiz bıraktı. Önce ptt ye başvuru yapılacak kapıya gelecek her hafta denildi olmadı, sonrasında şifre gelecek onunla her hafta gidip alınacak denildi o da olmadı zaten şifre gelenlere de bir seferlik verildi, şimdi de gidin kendiniz alın diyorlar ama guru duyalım kendimiz maskesiz kalsakta olurbaşka ülkelere yolladık ya herkes bizi kıskanıyor

Ben başvuru yapmadığım halde telefonuma kod geldi. Eczaneden gidip aldık. Hatta babam yurtdışında yaşıyor. Nedenini bilmiyorum ama onun adına olan kod da benim telefonuma geldi. (Tel hattım onun üzerine kayıtlı. Belki ondandır.) Eşim normal SGKlı bir çalışan ama bugüne kadar kod gelmedi. Neye göre geliyor inanın hiç bilmiyorum.

artık maske satışları açıldı bence boşa kod falan beklemeyin fiyatlar öyle uçuk değil maskenizi alın bize kod geldigi halde eczaci siz almışsınız diye vermiyordu itiraz edip zorla aldık

Ya biks aptal kafam satis yasak degilken elim 10 defa gitti netten almaya,kac defa sepete at yaptim ama o anda bisey oldu alamadim.Nasil pismanim.Annemlere gitmemis bile ki 65 ustuler.Dedigin gibi olan oldu.Simdi satis baslasin ya o n95 lerden alicam ya da 100 lük paket alicam.

65 üstüne zaten gitmeyecekti ilk etapta dışarı çıkma yasakları olduğu için.

Üst limit 1 tl olmak üzere marketlerde v.s satılabilecek.

İyi geceler sevgili bayanlar birşey öğrenmek istiyorum bu eczaneden aldığımız maskeler 10 gün kullanabiliyoruz diye biliyorum.bize kod gelmemişti ve eczanemize uğrayıp aldık.fakat 18 gün oldu şimdi tekrar uğradığımızda istediğinizde maskenizi aldınız yazıyo.kaç gün geçmesi lazım yada biz bu maskeleri nasıl alıcaz?tüm dünyaya yetecek maskemiz car ama kendi ülkemize yok anlamadım bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

1 kez basvuru yaptm esimde bnde aldik. 2 hafta sonra mesaj geldi kod yani tekrar aldik. 2. Ye basvuru yapmadik.

Sanslisiniz alabilmissiniz bir defa.Daha ne istiyorsunuz? 2 kez basvuru yapmamiza ragmen kod gelmedi.En son bebeklerimi aşıya goturmeye youtube da eski coraptan maske yapimi videosundan gorup yaptigim corap maskeyle gittim.Sukur doktor acıdı da annemize bir maske verelim dedi.
Keşke terslemeden güzel bi şekilde cevap verseydiniz.3 kere başvurdum kod vermediler eczanede gittim sağlık bakanlığını arayıp öğrendim eczaneye gidip tc ile sorgulattırıp alın demişlerdi öyle aldım. Ayrıca immun yetmezliği yani bağışıklığım yok çok riskli durumdayım ve mutlaka cerrahpaşaya gidip tedavi olmak zorundayım sizce maskesiz nasıl gidebilirim cerrahpaşa gibi bi hastaneye nasıl girebilirim maskesiz koronadan önce bile nasıl bi hastane orası biliyomusunuz bilmiyorum ama baya bi haberlere çıkmıştı koronadan önce temizlik acısından.yoksa eminim kimse keyfi için maskemi alayım oturayım demiyodur.ilaçlarımı bile lütfen siz çıkmayın biz kapıya getirelim diyolar hani bağışıklığımız yok ya çok şükür anlayışlı inşarımız var arada.

Koda gerek yok, başvuru yaptıysanız TC ile alabilirsiniz, biz öyle yaptık. Ancak bir kurumda çalışıyorsanız alamazsınız, kurumlar kendileri verecek personeline

Biz corona geçirdiğimiz de bile maske gelmedi. Kizim hastanede test verirken maskesini dusurdu drlar ona bir tane maske vermediler. Simdi dun ptt ile iki paket geldi. Eşim benim adima eczaneden 1 paket alabilmisti. Ama bunlar gelene kadar eşim 50li buldu aldi
Çok geçmiş olsun bizde işte çok doldurdk form gelmedi kod eczaneden tc ile sorgulatıp almıştık işte hastalıklarım var bunlar için tedavi için hastaneye mecbur maskeyle gitmek zorundayım yok işte Allahtan satışa koncakmış

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Çok fazla dışarı ile temasim olmadığı için maske üzerine pek düşmedim şimdiye kadar

İhtiyaç halinde dediğinizi uygularim çok teşekkürler

Ülke olarak da sanırım alabilenler tek sefere mahsus 5 adet ücretsiz maske alabildiler ikinciyi alabilen oldu mu bilmiyorum ...

Şimdi satış konusunda sorun yaşanmaz umarım ulkece halimiz bu yani 🤷🏼‍♀️
Evet ikinciye alan olmuş hatta form doldurmadan.sans falan :)

Back
X