- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Aynen öyle bize de gelmedi, annemler ikinciye aldılar da bir paketini bize verdiler çok saçma oldu, eşim ameliyatlı kontrole giderken maske takamayacaktı yani. bu hafta galiba tekrar satışları başlayacakmış ama olan oldu yaniSanslisiniz alabilmissiniz bir defa.Daha ne istiyorsunuz? 2 kez basvuru yapmamiza ragmen kod gelmedi.En son bebeklerimi aşıya goturmeye youtube da eski coraptan maske yapimi videosundan gorup yaptigim corap maskeyle gittim.Sukur doktor acıdı da annemize bir maske verelim dedi.
Aynen öyle bize de gelmedi, annemler ikinciye aldılar da bir paketini bize verdiler çok saçma oldu, eşim ameliyatlı kontrole giderken maske takamayacaktı yani. bu hafta galiba tekrar satışları başlayacakmış ama olan oldu yani
Yaaaa tuhh bize de malesef ne kod ne bişey geldi en son geçen hafta eczaneye gittgmzde tcle almıştık 10 gün sonra tekrar alın dedielr ama henüz olmadı bklm satış başlayacağı için ben bı daha alabileceğimizi de sanmıyorum başta çok mağdur ettiler ama eşim dışarı çıkıyordu maske yok satın alamiyoruz gelen yok napacaz bı yerden zor bela bulduk 50 tane almistik hala kullaniuoruz bklmSanslisiniz alabilmissiniz bir defa.Daha ne istiyorsunuz? 2 kez basvuru yapmamiza ragmen kod gelmedi.En son bebeklerimi aşıya goturmeye youtube da eski coraptan maske yapimi videosundan gorup yaptigim corap maskeyle gittim.Sukur doktor acıdı da annemize bir maske verelim dedi.
Kod bana da gelmemişti Evde hayat var uygulamasından aldım ben sorun çıkmadı size de önetirimİyi geceler sevgili bayanlar birşey öğrenmek istiyorum bu eczaneden aldığımız maskeler 10 gün kullanabiliyoruz diye biliyorum.bize kod gelmemişti ve eczanemize uğrayıp aldık.fakat 18 gün oldu şimdi tekrar uğradığımızda istediğinizde maskenizi aldınız yazıyo.kaç gün geçmesi lazım yada biz bu maskeleri nasıl alıcaz?tüm dünyaya yetecek maskemiz car ama kendi ülkemize yok anlamadım bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Maske konusundaki herkesi mağdur ettiler malesefBiz corona geçirdiğimiz de bile maske gelmedi. Kizim hastanede test verirken maskesini dusurdu drlar ona bir tane maske vermediler. Simdi dun ptt ile iki paket geldi. Eşim benim adima eczaneden 1 paket alabilmisti. Ama bunlar gelene kadar eşim 50li buldu aldi
Ben 1kere başvurdum kod geldi, aldım 1hafta sonda yine kod geldi ben başvurmamıştım.Bildiğim kadarıyla her defasında yeniden başvuru yapmanız gerekiyor. 1 kere yaptım bundan sonra 10 günde bir gidip alayım diye olmuyor, her 10 günde bir yeniden başvurmanız gerekiyor. Tekrar başvuru yapın eğer kod gelmezse gidip söyler alırsınız
Biz negatife döndük 2 hafta oldu canim sağolMaske konusundaki herkesi mağdur ettiler malesefnasıl oldunuz cnm ciktinz mi hastanedenn
Çok şükür canım Rabb'im bı daha yaşatmasın gelmiş geçmiş olsunBiz negatife döndük 2 hafta oldu canim sağol
Bir kere aldıysan tekrar geri vermiyorKod bana da gelmemişti Evde hayat var uygulamasından aldım ben sorun çıkmadı size de önetirimAma güncellemeniz lazım daha önceden indirdiyseniz
İlk zamanda da en dandiğini ne paralardan sattılar herkes fırsatçıYa biks aptal kafam satis yasak degilken elim 10 defa gitti netten almaya,kac defa sepete at yaptim ama o anda bisey oldu alamadim.Nasil pismanim.Annemlere gitmemis bile ki 65 ustuler.Dedigin gibi olan oldu.Simdi satis baslasin ya o n95 lerden alicam ya da 100 lük paket alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?