• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masaüstünün de bağlı bulunduğu modemi laptopa takınca internete bağlanamıyorum??

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama benim sorunum modem ile laptoptan internet bağlantısı kuramamam.Çok iyi tanıdığım birinden daha dün aldım laptopu kendi de 1 ay önce aldı çok temiz gerçekten hiç bir pürüz sorun yok..

Hatta bir yerden bağlanmıştık onların modemi aynı zamanda antenli de ama bilmiyorum arasında fark oluyor mu? ama kendi evimden masaüstünün de bağlı olduğu modemi laptopa takınca ağ tanımlanamadı diyor bunun nedenini ne olabilir?

İlgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.a.s.

Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama benim sorunum modem ile laptoptan internet bağlantısı kuramamam.Çok iyi tanıdığım birinden daha dün aldım laptopu kendi de 1 ay önce aldı çok temiz gerçekten hiç bir pürüz sorun yok..

Hatta bir yerden bağlanmıştık onların modemi aynı zamanda antenli de ama bilmiyorum arasında fark oluyor mu? ama kendi evimden masaüstünün de bağlı olduğu modemi laptopa takınca ağ tanımlanamadı diyor bunun nedenini ne olabilir?

İlgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.a.s.

Modeminizin kablosuz olması gerek yani antenli olan ayrıca laptopunuzda wireless olması lazım ve ayarlarının yapılması lazım.

Merhaba
yer dogru : )
oncelikle modemi tanitmalisiniz bilgisayariniza ondan baglanamiyorsunuz

antenli dediginiz de kablosuz modem ; )
her iki sekilde de baglanilabilir o modemlerden

antenli dediğiniz modem kablosuz wireless modem. sizin masaüstü bilgisayarınızda kullandığınız modem kablolu sanırım. o kabloyu masaüstü pc nizden söküp laptopa takmanız yeterlidir. yine çalışmazsa network lan ethernet bağlantınızın açık olup olmadığına bakın. kapalıysa açın. eğer kablosuz bağlanmak istiyorsanız modeminizin anteni yoksa yani kablolu modemse kablosuz modeme geçmeniz gerekir.

Kızlar benimde bi sorunum var bununla ilgili bilgi verirsenz çok sevinirim :kedi:

Bende yeni laptop aldım fakat kablosuz modemi tanıtamadık bi türlü. Daha doğrusu tanıtsak ta sadece evin içinde nete bağlanabiliyormuşuz.

Oysa ben şehir dışına çıkarmak için aldım bu laptopu e madem evin içinde olucak sadece ben ne anladım bu laptoptan :delphin:

Arkadaşım vınn falanla gireceksin diyorlar ama babamlar 2 internet parası ödemek istemiyorlar doğal olarak..

Ne yapmalıyım? :1ninca:

herhangi bi yerde kullanmak istiyorsanız evinizdeki neti kapatın.
bir telsim yada türksell bayisine gidip 3g internet alın.
aynı flash disk gibi lap top taklıyor. ama kotayı geçmemeye dikkat edin.
bu sayede her yerde kullanabilirsiniz.

Back