- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Gerçekten öylemi görünüyor üzülüyorum ya degisimde olmaz kullandik
olmuş ya neden olmasın güle güle kullanın inşallah sağlıkla mutlulukla..yalnız üzerine bence dantelli bir örtü örtebilirsiniz..
bence çok şık olmuş odaya ferahlık katmış güle güle kullanın............
Cidimisin olmuşmu salon masasası gibi duruyormu moralim düzeldi biraz cok sagol
tabikii ciddiyim bence çok şık durmuş canım evinizde sanırım yerde 2 tane halı var ikiside farklı model anladığım kadarıyla o yüzden size kötü gelmiş olabilir imkanınız varsa onun birini kaldırın özellikle gri olan bogmuş.............
Evet halılar ikitane ve desenler farkli ama onlar degişicek canim ayni renk ve desenden hali alicamda nezaman bende bilmiyorum gerçekten halilar ve perdeler degişince daha güzel durur umarım
Odanızın tamamını göremediğim için olup olmamış diye yorum yapamam fakat sadece masa odaklı bakıldığında ben mutfak masasına benzettim.
1o_20 çok sagol sayende biraz keyfim yerine geldi sence bu odaya nasıl bi halı ve perde olur ha nedersin
1o_20 çok sagol sayende biraz keyfim yerine geldi sence bu odaya nasıl bi halı ve perde olur ha nedersin
bende size diyecektim biraz renk klatın diye kesinlikle ama halıyla olmaz canım objelerle ve yastıklar la olabilir evinize kanvas tablo filanda asabilirsiniz pembe-sarı-yeşil-mor yastıklar harika olurSagol resim yüklemişsin bu örnekler güzelde ben odada renk istiyorum böyle çok siyah beyaz pembeye nedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?