• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masam

canım bak sana resim yüklüyorum genellikle aksesuarlar renkli

Eklentiler

• $images3U0B0OES.webp
    $images3U0B0OES.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $images9V4CPXEA.webp
    $images9V4CPXEA.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $images947OP8VF.webp
    $images947OP8VF.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $imagesHYP2LIS9.webp
    $imagesHYP2LIS9.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $imagesRVIEQAD2.webp
    $imagesRVIEQAD2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 80
  • $imagesU40DIZSR.webp
    $imagesU40DIZSR.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $imagesW9ZNDII5.webp
    $imagesW9ZNDII5.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $renkli-dekorasyon-örnekleri-200x200.webp
    $renkli-dekorasyon-örnekleri-200x200.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $siyah-koltuk-ve-renkli-yastýklar-ile-dekorasyon-200x200.webp
    $siyah-koltuk-ve-renkli-yastýklar-ile-dekorasyon-200x200.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $siyah-koltuk-ve-renkli-yastýklart-200x200.webp
    $siyah-koltuk-ve-renkli-yastýklart-200x200.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 69
salon masası degil cok bariz mutfak masası ama salonun küçükse kalsın tabi illa salon masası alıancak şartı yok ama misafin çoksa gelen gidenin çoksa bu yetmez..mutfak masan yoksa oraya al bunu..

salon masası degil cok bariz mutfak masası ama salonun küçükse kalsın tabi illa salon masası alıancak şartı yok ama misafin çoksa gelen gidenin çoksa bu yetmez..mutfak masan yoksa oraya al bunu..

Yok gelen giden fazla olmuyor senede 3. 5 kez kalabalik yemek olayi ondada şöyle olucak mutfak masamda beyaz sandalyeleride kalabalik yemeklerde birleştirip kullanirim oyle düşündüm

Teşekkür ederim begendinmi gerçekten ben küçük istedim ev bizim degil ev alicak durumda yok oyüzden gittigim her evde oturma odasında kulanıcam bu masayı

canım rabbim en kısa zamanda ev nasip etsin bizimde ev kiraydı daha yeni aldık bende senin gibiydim insan fazla eşya almak istemiyor inanır mısın bilmem ama benim sadece çekyatlarım vardı yemek masam bile yoktu şuan da ikeanın çalışma masası var onu kullanıyoruz inşallah ileride alıcam resimerinide beklerim........

bence gayet güzel görünüyor canım hiç üzülme:16:

canım rabbim en kısa zamanda ev nasip etsin bizimde ev kiraydı daha yeni aldık bende senin gibiydim insan fazla eşya almak istemiyor inanır mısın bilmem ama benim sadece çekyatlarım vardı yemek masam bile yoktu şuan da ikeanın çalışma masası var onu kullanıyoruz inşallah ileride alıcam resimerinide beklerim........

İnanmami bende yoklu cektim ama ev olayı bana çok uzak asgari üçretle ev almak imkansız güle güle otur evinde saglikla mutlulukla evin olmuşya herşeyi alirsin gönlüne göre dayayip döşersin

Back
X