Yatak Odası Dekorasyonu Masallardan fırlamış yatak odaları..

ayyy yorumumu yazmadan geçemicem valla yaa
lila renkli olana ayrıca bayıldım ama tabii diğerleri de müthiş
ağzımın suları klavyeye aktı ayol niye koyuyorsunuz böyle şeyler buraya...
delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şey:ben genelde antik tarzda olanları beğendim.bi tane grili vardı şömineli falan o benim olsunmuuuuu :sm_cool:

kendimi prenses gibi hissettim, bu odalarda sürekli seks yapılır :)
ancak arkadaşlar türkiye de kişi başına düşen gayrı safi milli hasılayı,kapanan fabrikaları ve çıkarılan işçileri,asgari ücreti düşünün.sanırım herkes kendi yatak odasının prensesi olsa en iyisi olacak.RABBİM saglık ve huzur versin o zaman bu odalara hepimiz sahibiz demektir.saglıcakla kalın.

hepsi o kadar guzelki,tabi bi iki tane var,, haaa iste bu tam benlik,bu yataktan ben butun gun cikmam dedigim...
ellerine saglik canim,,,a.s.

[/URL][/IMG]

sabahlar olmasın

Son düzenleme:
hepside çok güzeldi. iki tanesini çaldım. evlenirken fikir olur nihahaha:))
teşekkürler paylaşımlarının devamını dilerim.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hepsi çok güzel :asigim:

yav benimde göslerim döndü kafamçokkarıştı
ayırt edemem mümkanatı yok; çok güzel bunlar yaaaaa :asigim: :asigim:

Harika,harika.Hele ben gözümü acik renkli olanlardan alamadim.
Zaten bende kafaya taktim,bir dahaki yatagim kesinlikle böyle tüllü
perdeli olacak insallah.

güsell güsell amaaaaa o odalr için büüüüüyükk bi evv büyük bi oda olması gerekio vallahi hepsi birbirinden şıkk

oooyyyy oooyyyyy beni bunların birinin içimde bırakın ömür billah tıkım çıkmazzzz süüppeerrrrrrrr :)

ne kadar güzel yaa ben hep cibinlikli yatağım olsun istemiştim evlendiğimde ama olmadı hem kirada olduğumuz içinde yaptırmak istemedik
kısmet olurda kendi evim olursa cibinlikli yatak istiyorum beeen
emeğine sağlık harika valla hepsi a.s.

ayy hepsi harika ama ben 4. olana bittim çok hoştu paylaşımın için sağıl arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…