• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masalımızın ilk adımı.. SÖZÜMÜZ

sedefcim hayırlı olsun
bir yastık da bir ömür olsun inşallah
çok güzel olmuşsunuz çok yakışmışsınız :nazar: :nazar:

tubişimmm :48: çok teşekkür ederim canım arkadaşım :16: daha güzelleri sana olsun inşallah :29:

aynen kuzuşumm. ben de çok beğenerek aldım. ayrıntılı fotoğrafını çekerdim; ama bohçamı hurçlara koyup kaldırdık. eğer çıkardığımız bi zaman olursa tüm parçalarını çeker sana yollarım. ama beğeniceğine eminim :13:

Sedomm bekliyorum o parçaları merakla:52:Amin kuzum benim teşekkür ederim inşallah...

canımm, ben de uzun zamandır girmiyodum. kalplerimiz birmiş :13: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :16: aynıları senin için de geçerli :31: sizde gelişmeler var mı nihanım? inşallah en yakın zamanda senin de söz fotoğraflarını görürüz :69:

teşekkürler canımmm :16:

:

Kuzucum bizde de gelişmeler oldu çok şükür,5 aydır nişanlıyız biiiz:52::52::52::52: Ağustosun 12sinde düğünümüz var Allah nasip ederse...Burda paylaşmıştım nişandan detaylarımızı ama epey oldu kaldıralı.Allah sizin de düğün gününüzü çabucak ve hayırlısıyla görmeyi nasip etsin tatlım:34:

Maşallah çok güzelsiniz ve çok yakışıyosunuz :nazar: :16:

Herşeyiniz çok güzel olmuş tebrik ederim şimdiden mutluluklar , Allah ayırmasın :16:

canım seni kişisel olarak tanımasam da forumdaki yazılarından tanırım
tatlı diilli iyi bir insansın iyiliğin yüzüne yansımış yüzünde çok güzel
Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın diyorum

tebrik ederrrim .Allah mutluluğunuzu daim etsin .Maşşallah çok yakışmışsınız yüzlerinizdeki gülücükler eksik olmasın inşallah :16:

Kuzucum bizde de gelişmeler oldu çok şükür,5 aydır nişanlıyız biiiz:52::52::52::52: Ağustosun 12sinde düğünümüz var Allah nasip ederse...Burda paylaşmıştım nişandan detaylarımızı ama epey oldu kaldıralı.Allah sizin de düğün gününüzü çabucak ve hayırlısıyla görmeyi nasip etsin tatlım:34:
ayyy inanmıyorum nihanım süper bi haber buuu :52: 3 gün sonra nişanın var heyecan yaptım :52: daha yeni görüyorum. ben de alan sınavı için istanbula gittim, derken burda nişan hazırlıkları, nişan sonra geç kalmış bayram ziyaretleri vs. derken anca girdim buraya. mutluluklar dilerim canım arkadaşım. siz bu düğünü çoktan hak etmiştiniz. her şey gönlünüzce olsun. ayy darısı başıma :69::1:
Maşallah çok güzelsiniz ve çok yakışıyosunuz :nazar: :16:

Herşeyiniz çok güzel olmuş tebrik ederim şimdiden mutluluklar , Allah ayırmasın :16:
çoookkk teşekkür ederim canımmm :16:
canım seni kişisel olarak tanımasam da forumdaki yazılarından tanırım
tatlı diilli iyi bir insansın iyiliğin yüzüne yansımış yüzünde çok güzel
Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocatsın diyorum
sağol canımmm, çok mutlu ettin beni, çok teşekkür ederim :16: sen de öylesin :29:
tebrik ederrrim .Allah mutluluğunuzu daim etsin .Maşşallah çok yakışmışsınız yüzlerinizdeki gülücükler eksik olmasın inşallah :16:

teşekkür ederim tatlımm, amin inşallah. iyi dileklerin için sağol :16:

Ayyyy Sedef'iiimmmmm
Tesadüf eseri girdim başlığa
Kendiiim nişanlanmış gibi sevindim inanır mısın?
Çoook güzel olmuş her şey.
Sen peri gibi olmuşsuunn.
Allahıııım tamamına erdirsinnn.
Beraber hayaller kuruyorduk ne güzell bak gelmiş geçmiş bile gördün mü
Darısı başıma kuzuum ya :):KK68::KK68:

çoook beğendim maşaallah. allah mutlu mesut etsin ömür boyu :KK60:

Ayyyy Sedef'iiimmmmm
Tesadüf eseri girdim başlığa
Kendiiim nişanlanmış gibi sevindim inanır mısın?
Çoook güzel olmuş her şey.
Sen peri gibi olmuşsuunn.
Allahıııım tamamına erdirsinnn.
Beraber hayaller kuruyorduk ne güzell bak gelmiş geçmiş bile gördün mü
Darısı başıma kuzuum ya :):KK68::KK68:

masallah cok sekersiniz .. :nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin .. :KK68::KK68:
kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :KK68:
rebelangelim darısı başına kuzummm, daha güzelleri senin olsun inşallah :KK74:

Back