- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
- 248
tuğbişim sen misin çok teşekkür ederim canım arkadaşım. daha güzellerini sen yaşarsın inşallah
Evet benim kuzum tugba00.
sağol sedefim iyi dileklerin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğbişim sen misin çok teşekkür ederim canım arkadaşım. daha güzellerini sen yaşarsın inşallah
çooook teşekkür ederim canımmmmHersey ne kadar güzel gözüküyor en güzeli sizsiniz tabi ki ..
Allah tamamına erdirsin inşallah
Evet benim kuzum tugba00.
sağol sedefim iyi dileklerin için
çok güzel görünüyor herşey ince fikirliği oldugunuz çok belli :)
Tebrik ediyorum Sedefcim,Allah tamamına erdirsin
her şey ne kadar güzel olmuş,çok özenilmiş belli
dikkatimi çeken gecelik takımı oldu bende de var
tubişimmm çok teşekkür ederim canım arkadaşım daha güzelleri sana olsun inşallahBitanemmm gözlerim doldu inan bakarken,kız vermek böyle bir şeymişNe kadar güzel olmuşsun maşallah,ne kadar yakışıyorsunuz,allah bahtınızı,yolunuzu açık etsin,çok beğendim her şeyi,hayırlı ugurlu olsun bebeğim..
O ayrıntı benim de dikkatimi çektiÇok hoşuma gitti kopyala yapıştır yapıcemm bende
sedefim maşallahnazar:sizin söz nişan gibi olmuş nişanda düğün gibi olursa düğün ne gibi olucak bilemedimçok yakışıyosunuz canım benim allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
kahve detayına bayıldımm,kapak kısmını nerde yaptırdınız sedefim?
çok teşekkür ederim canımmm hahah nişanı düğün gibi yapmamak için elimden geleni yapıyorum kahve kavonozlarını yaptırdığımız yerde stickerını da yaptılar kuzucum
ne kadara yaptılar tanesini nereye gidiliyo böyle bi şey için))
maşallah ne kadar yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın ve her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, çeyiziniz de çok özenli ayrıca midye sandığa bayıldım çok harika nerden bulabilirim
canımmm çok teşekkür ederim bi türlü konuşamadık senle fırsatım olmadı, söz telaşesi + farklı sorunlar, anlatıcam bi ara darısı başına diyorumOyyyy Sedefimmm benimmm sizin adınıza çok seviniyodum ama böyle fotoları felan görünce daha da mutlu oldum
Siz herşeyin en iyisini hakkediyosunuz, çok emek verdiniz çünkü en kötü gününüz böyle olsun kuzum..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn
çook teşekkür ederim canımmmAllah bir ömür boyu mutlu etsin her şey herkes o kadar güzel görünüyor ki maşşallah :)))
sağol tatlımmm daha güzel günler senin olsun inşallah hakkari ye bile giderim, yeter ki atanayımhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah hep çok mutlu olursun ve umarım bunlar mutlu günlerinin başlangıcıdır gönlünden geçen yere atanarak mutluluğun katlanır inşallah
Sedef maşallah çok güzel olmuşsun ve çok yakışıyorsunuz Her şey çok güzel olmuş Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın bir ömür tahmin ettiğinden de mutlu ol inşallah
Sedef maşallah çok güzel olmuşsun ve çok yakışıyorsunuz Her şey çok güzel olmuş Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın bir ömür tahmin ettiğinden de mutlu ol inşallah