• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masalımızın ilk adımı.. SÖZÜMÜZ

çok güzel görünüyor herşey ince fikirliği oldugunuz çok belli :)

Bitanemmm gözlerim doldu inan bakarken,kız vermek böyle bir şeymiş:5:Ne kadar güzel olmuşsun maşallah,ne kadar yakışıyorsunuz,allah bahtınızı,yolunuzu açık etsin,çok beğendim her şeyi,hayırlı ugurlu olsun bebeğim..:nazar:

Bitanemmm gözlerim doldu inan bakarken,kız vermek böyle bir şeymiş:5:Ne kadar güzel olmuşsun maşallah,ne kadar yakışıyorsunuz,allah bahtınızı,yolunuzu açık etsin,çok beğendim her şeyi,hayırlı ugurlu olsun bebeğim..:nazar:
tubişimmm :48: çok teşekkür ederim canım arkadaşım :16: daha güzelleri sana olsun inşallah :29:
O ayrıntı benim de dikkatimi çekti:17:Çok hoşuma gitti kopyala yapıştır yapıcemm bende:52:

aynen kuzuşumm. ben de çok beğenerek aldım. ayrıntılı fotoğrafını çekerdim; ama bohçamı hurçlara koyup kaldırdık. eğer çıkardığımız bi zaman olursa tüm parçalarını çeker sana yollarım. ama beğeniceğine eminim :13:

sedefim maşallah:nazar:nazar::nazar:sizin söz nişan gibi olmuş nişanda düğün gibi olursa düğün ne gibi olucak bilemedim:16:çok yakışıyosunuz canım benim allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah:nazar:
kahve detayına bayıldımm,kapak kısmını nerde yaptırdınız sedefim?

sedefim maşallah:nazar:nazar::nazar:sizin söz nişan gibi olmuş nişanda düğün gibi olursa düğün ne gibi olucak bilemedim:16:çok yakışıyosunuz canım benim allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah:nazar:
kahve detayına bayıldımm,kapak kısmını nerde yaptırdınız sedefim?

çok teşekkür ederim canımmm :16: hahah nişanı düğün gibi yapmamak için elimden geleni yapıyorum :1: kahve kavonozlarını yaptırdığımız yerde stickerını da yaptılar kuzucum :40:

ne kadara yaptılar tanesini nereye gidiliyo böyle bi şey için))

tanesi 1,5 tl kuzum. kahvesiz hali.. kahveyi sonradan ben alıp doldurdum. valla çocuklar için doğumgünlerinde renkli tabaklar çatallar, süsler satan bi yer vardı, orda tesadüfen buldum ben. bulmak için çok uğraştım ama sonuç hep hüsrandı. =( ama sen büyük yerde yaşıyosun, orda rahatla bulursun. olmadı minik kavonozu kendin alıp da süsleyebilirsin :31:

maşallah ne kadar yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın :nazar: ve her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, çeyiziniz de çok özenli ayrıca midye sandığa bayıldım çok harika nerden bulabilirim :1:

maşallah ne kadar yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın :nazar: ve her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, çeyiziniz de çok özenli ayrıca midye sandığa bayıldım çok harika nerden bulabilirim :1:

çook teşekkür ederim canımmm :16: çeyiz sandıkları, yüzük tepsileri satılan bi yerden almıştım. evet o hem güzel hem de kullanışlı bir şey. onlara verirken kurabiyeleri koyduk içine, ilerde banyomda içine havlu koyarım diye düşünüyorum. bu arada sandıkların yanında olan makyaj sandıkları çok küçük. bohçaya böyle bişey alınıp içine alınan makyaj malzemeleri de rahatlıkla konulabilir :34:

Oyyyy Sedefimmm benimmm sizin adınıza çok seviniyodum ama böyle fotoları felan görünce daha da mutlu oldum:16:
Siz herşeyin en iyisini hakkediyosunuz, çok emek verdiniz çünkü:nazar: en kötü gününüz böyle olsun kuzum..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn:69::16:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah hep çok mutlu olursun ve umarım bunlar mutlu günlerinin başlangıcıdır gönlünden geçen yere atanarak mutluluğun katlanır inşallah :nazar::nazar::16:

Oyyyy Sedefimmm benimmm sizin adınıza çok seviniyodum ama böyle fotoları felan görünce daha da mutlu oldum:16:
Siz herşeyin en iyisini hakkediyosunuz, çok emek verdiniz çünkü:nazar: en kötü gününüz böyle olsun kuzum..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn:69::16:
canımmm çok teşekkür ederim :16: bi türlü konuşamadık senle fırsatım olmadı, söz telaşesi + farklı sorunlar, anlatıcam bi ara :34: darısı başına diyorum :16:
Allah bir ömür boyu mutlu etsin her şey herkes o kadar güzel görünüyor ki maşşallah :))):16:
çook teşekkür ederim canımmm :16:
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah hep çok mutlu olursun ve umarım bunlar mutlu günlerinin başlangıcıdır gönlünden geçen yere atanarak mutluluğun katlanır inşallah :nazar::nazar::16:
sağol tatlımmm :16: daha güzel günler senin olsun inşallah :16: hakkari ye bile giderim, yeter ki atanayım :10:

:nazar::nazar::nazar: Sedef maşallah çok güzel olmuşsun ve çok yakışıyorsunuz :16: Her şey çok güzel olmuş Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın bir ömür tahmin ettiğinden de mutlu ol inşallah :34:

:nazar::nazar::nazar: Sedef maşallah çok güzel olmuşsun ve çok yakışıyorsunuz :16: Her şey çok güzel olmuş Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın bir ömür tahmin ettiğinden de mutlu ol inşallah :34:

sağol azra dorukçum :16: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. sen de inşallah hep çok mutlu ol canımmm :16:

sağol azra dorukçum :16: güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. sen de inşallah hep çok mutlu ol canımmm :16:

Back