- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım evet yaklaşık 9 yıldır bu anı bekliyoduk. seve seve yaptık. normalde erkeklere mendil, kadınlara havlu verilirmiş. biz farklı olsun dedik. kadınlara boyama tepsi örtüsü, erkeklere kahve verelim dedik. ama sonra kahveler bize çok tatlı gelince, bayanlar bunu almadan gitmez diye düşündük ve kahvelerden de herkes için yaptırdık, hem bayan hem erkeklere verdik. erkek tarafına kurabiye verilirmiş, ben bu şeker kurabiyelerden teyzemlere de yaptırdım hatıra kalsın diye bi daha o an yok çünkü, geçip gidiyor nasılsa, tek kalan hatıralar oluyor. o yüzden fazla fazla yaptırdım canım
çooookk teşekkür ederimmmmMaşaAllah bu ne tatlılıktır böyleee
Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah Musmutlu olun
canım benimmm pamuğum şekerim çok teşekkür ederim aynen, yıllardır bekledik arkadaşım. sonunda kavuşuyoruz onlara, bu mutluluk paha biçilemez darısı en kısa zamanda senin başınaSedefimm ay nasıl mutlu oldum görünce
Maşallah kuzum, her şey harika gözüküyor. Özellikle de siz! Bayıldım, bayıldım.
Beraber evlilik hayalleri kurduğumuz günleri düşündüm de duygulandım. Sevdiceklerimize kavuşmak üzereyiz, hayallerimiz gerçek oluyor. Burada evliliğimizden, bebişlerimizden konuşacağımız günler de gelir inşallah
Nişan ve düğün tarihiniz belli mi canım?
teşekkür ederim tatlımAllah nazarlardan korusun Maşallah Allah daim etsin
sağol kuzum oo maşallah sizin de çok uzun olmuş Rabbim nazarlardan korusun. çok sevindim sözleneceğinize evet o yastıkları hatırlıyorum. ben de nikah için düşünüyorum aynılarından. zevklerimiz birmiş :13: toplamda 50 kişi kadar vardık. ben hepsinden +10 fazla yaptırdım. rahatlıkla yetti. kalanlardan kendimize hatıra aldık. ve söze gelemeyen sevdiklerimize dağıttık. aslında erkeğe ters kaçmaz. sonuçta erkek de onu evine götürcek karısına vericek. erkeğe giden hediye karısına da gitmiş olucak. ama eğer çok garip kaçar diyosan, yastıkları bayanlara verirsin. erkeklere başka bişey dağıtırsın. mesela şey olabilir. benim o minik kahve kavonozları var ya, o kavanozlardan yaptırıp içine reçel ya da bal koyup, üzerine de tatli yiyelim tatlı konuşalım yazabilirsin. hatta reçeli kendin evde bile yapabilirsin, hem doğal, hem lezzetli, hem bütçene uygun bi hediye olmuş olurseni masalımız yazından tanıyorum uzun süreli bir ilişkin olduğunu soluksuz okumuştum hikayenizi
bizde kısmetse seneye 8.senemizde sözleneceğiz.Bizde de söz mendili veriliyor ancak ben dağıtmayacağım değişik olsun diye daha önce konumda gördüğün senin nikah için düşündüğün yastıklardan dağıtacağım belki farklı şeylerde eklerim daha sonra o günden kalanlar hediyelik ve güzel fotoğraflar :) Toplamda kaç kişiydiniz hediyelikleriniz kaçar tane arttı mı yetti mi ben 25 tane yaptırdım ama az mı diye düşünüyorum bir de erkeklere o yastık hediyesi çok mu garip gelir bilmiyorum
sedefim benim canım arkadaşım.. yıllardır beklediğimiz gün geldi sonunda..
seni böyle görünce o kadar mutlu oldum ki kuzum..
Allah'ım tamamını erdirsin, nazardan saklasın inşallah.
herşey mükemmel olmuşş...
darısı nişanınıza bitanemm
canım benimmmm, her şeyimmmm seninle yıllardır bu anın hayalini kuruyoduk. sonunda gerçekleştirdiğimize inanamıyorum. benim sözümün güzel geçmesinde katkın büyük. seni çok seviyorum canım arkadaşımmm inşallah eylülde de senin fotolarını görücez kuzum benim sabırsızlıkla bekliyorum. sen her şeyin en güzelini hak ediyosun. dilerim benimkinden çok daha güzel bi sözün olur bebeğim
sağol kuzum oo maşallah sizin de çok uzun olmuş Rabbim nazarlardan korusun. çok sevindim sözleneceğinize evet o yastıkları hatırlıyorum. ben de nikah için düşünüyorum aynılarından. zevklerimiz birmiş :13: toplamda 50 kişi kadar vardık. ben hepsinden +10 fazla yaptırdım. rahatlıkla yetti. kalanlardan kendimize hatıra aldık. ve söze gelemeyen sevdiklerimize dağıttık. aslında erkeğe ters kaçmaz. sonuçta erkek de onu evine götürcek karısına vericek. erkeğe giden hediye karısına da gitmiş olucak. ama eğer çok garip kaçar diyosan, yastıkları bayanlara verirsin. erkeklere başka bişey dağıtırsın. mesela şey olabilir. benim o minik kahve kavonozları var ya, o kavanozlardan yaptırıp içine reçel ya da bal koyup, üzerine de tatli yiyelim tatlı konuşalım yazabilirsin. hatta reçeli kendin evde bile yapabilirsin, hem doğal, hem lezzetli, hem bütçene uygun bi hediye olmuş olur
oyy benim bitanemmm eylüle çok az kaldı, ben atlattım şimdi senin için heyecanım başlıyorbiricik dostum benimmmmm bitanem inan ben de inanamıyorum ama fotolarını görünce artık emin oldum yani
şükürler olsun bugünleri de gördük kuzum ben ne yaptım ki bitanem zaten zevkli benim arkadaşım,sen gösterdin, hepsini de beğendim hatta bayıldımmm bütün dualarına kocaman amiinnn diyorum kuzum.. inşallah böyle seninki kadar güzel bi sözümüz olur bizim de eylül'ü dört gözle bekliyorumm sen bu musmutlu günleri görmeyi çoktan haketmiştin bitanem benim.. seni çooook seviyorum bitanem
çoookk teşekkür ederim canımmmAllah tamamına erdirsin cnm ..
masallahh .. mutluluklar :123:
bence de fazla fazla yap zararı olmuyor canım kadın-erkek ayırma, zaten hediyeler çok güzel oluyor, 2 taraf da istiyor bizim tepsi örtüleri bayan işi diye sadece bayanlara verdik ama kahvelerden hem bayanlara hem erkeklere kavanozları yaptırdığım yerde stickerını da yaptılar canım. ben sadece kahveler taze olsun diye 1 gün öncesinden çektirip kendim koydum kavonozlaraAmin canım hepimizi
Biz 50 kişi olmayız da ben yine hediyeliklerimin sayısını 50 ye çıkartayım dediğin gibi isteyen akrabalar olursa yok demeyeyim.İki ayrı hediye düşünmüyorum yani bayan erkek olarak ayırmıcam başka bir şey yaparsam yine herkese olur diye düşünüyorum.Garip kaçmaz diyorsan hiç dokunmayayım aynısından tekrar sipariş edeyim :)
Aslında minik kavonozlarda gözüm kalmadı değil günün önemini belirten kahve çok hoş hele üstündeki yazı bayıldım :)
buarada o kavonozun üstüne yapışkanlı kağıdı nerede yaptırdın?
teşekkür ederim canımmmmHerşey çok güzel olmuş canım. Tebrik ederim.
çok teşekkürler canımmmmmHerşey çok güzel olmuş,çok beğendim ömür boyu mutluluklar dilerim
tuğbişim sen misin çok teşekkür ederim canım arkadaşım. daha güzellerini sen yaşarsın inşallahCanım arkadaşım her şey çok güzel olmuş.Siz de çok hoş görünüyorsunuz.Allah nazarlardan
korusun sizi
amiiiiinnnnnnn canımmm sana da şimdiden mutluluklar dilerim o zaman inşallah her şey istediğin gibi olur. gönlünce bi gece geçirmen dileğiyleMaşallah size
Ne güzel olmuşsun sen öyle bayıldım bayıldım, ki birbirinize de çok yakışmışsınız Rabbim bozmasın inşallah mutluluğunuzu. En kötü gününüz böyle olsun
Yakında benimde sözüm olacak inşallah, Allah ikimizin çıktığı yolun da sonunu getirsin
sağol tatlımmmmmAllah mutluluğunuzu daim etsin çok yakışmışsınız biribirinize Allah tamamına erdirsin inşallah
sağol kuzuşummm inş eniştemle seni de böyle görücez ay evet hiç sorma, o 1.87 ben 1.67Ay benim kuzum ne güzel olmuş öyle çok tatlısınız sedefim her şey yerli yerinde çok güzel çok beğendim
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah :123:
bu arada onurun boyu ne uzunmuş öyle ben daha kısa sanıyordum maaşallah size minik kuşum
ablacımmmm hamile misinnnnnnnn ayyy inanmıyorum çok sevindiiiiimmmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahTebrik ediyorum Sedefcim,Allah tamamına erdirsin
her şey ne kadar güzel olmuş,çok özenilmiş belli
dikkatimi çeken gecelik takımı oldu bende de var
niloş ablammmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. hamilelik nasıl gidiyo, bi sıkıntı yoktur inşallah. alperenimiz sağlıkla gelsin inşallahtek kelime ile sizde sözde muhteşem sedefim hep mutlu ol inşallah
Çooooooook güzel olmuşsun canım benim :) Harika görünüyosuunuz eniştemle maşallah
Eski muhabbetler aklıma geldi , gözlerim doldu :) Nerden nereye işte.. Aranızda gerçek bi aşk vardı her zaman. Allahım tamamına erdirsin , yuvanızda beraber bi ömür yaşayın inşallah