• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masalımızın başlangıcı:)

cnm ınşalla dugun bıde ılerıde bebış resımlerınıde komak nasıp olur ınsanın sevdıgıyle evlenıp ondan evlat sahıbı olması bambaşka duygu rabbım bozmaın agzınızın tadını hıc

cnm ınşalla dugun bıde ılerıde bebış resımlerınıde komak nasıp olur ınsanın sevdıgıyle evlenıp ondan evlat sahıbı olması bambaşka duygu rabbım bozmaın agzınızın tadını hıc

aminn canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah herkese nasip etsin inşallahh. evet çokk başka bişey çok zor zamanlar geçirdik ama aştık çok şükürr. hayırlısıyla güzel olur inşallah her şey:)

mutluluklar diliyorum çok güzel bi çiftsiniz Allah nazarlardan saklasın:nazar:
anlaşamadığınız tek konu kışın çekiştirdiğiniz yorganınız olsun :9:
bir yastıkta kocayın inşallah.:16:

mutluluklar diliyorum çok güzel bi çiftsiniz Allah nazarlardan saklasın:nazar:
anlaşamadığınız tek konu kışın çekiştirdiğiniz yorganınız olsun :9:
bir yastıkta kocayın inşallah.:16:

gece gece güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün inşallah:) aminn çok teşekkür ederimm güzel dilekleriniz içinn:40::40::40::40:

İnşallah hayırlısıyla devamı da gelir bu ilk adımınız hayırlı uğurlu olsun.Mutluluğunuz yüzlerinizden okunuyor o ifade hiç bozulması inşallah.Bir ömür boyu mutluluklar :nazar:

İnşallah hayırlısıyla devamı da gelir bu ilk adımınız hayırlı uğurlu olsun.Mutluluğunuz yüzlerinizden okunuyor o ifade hiç bozulması inşallah.Bir ömür boyu mutluluklar :nazar:

aminn çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.çok mutlu oldum inşallah hayırlısıyla tamamı olur. allah herkese nasip etsin:))

Back