Saç Şekillendiriciler Maşalamadan önce şekillendirici sürmek?

ben maşadan önce jöle sürüyorum tutamlara,başka türlü tutmuyor çünkü hemen açılıyo =(
şimdilik gözle görülür bi zararı olmadı ama tabi zarar veriyodur=(

bayramda denedim 1 gece önceden saçlarımı yıkadım köpük sürdüm ve kuruttum acayip kabardı öle yattım sabahta maşa yaptım güzel tuttu 2 gün bozulmadı

bukle köpüğü sürüp maşa yapıyorum ben, ısıya karşı dayanıklı olanlar köpükler var.

bayramda denedim 1 gece önceden saçlarımı yıkadım köpük sürdüm ve kuruttum acayip kabardı öle yattım sabahta maşa yaptım güzel tuttu 2 gün bozulmadı
ben bugün bunu yaptım,okula gittim bi saat bile durmadı açıldı hemen =(

benim saçlarım kıvırcık zaten maşa yapmıyorum :):) ama geçenlerde arkadaşın düğünü vardı kuaförde maşa yaptırdım önce saç tutamlarına sprey sıkıp öyle yaptılar hiç bozulmadı

selective nin mavi suyundan fısfıs yapıyorum ben birazcık da bebe yağı sürüyorum kabarmıyo ve elektiklenmiyor

ben saçıma çok maşa yapardım artık bıraktım ne kadar koruyucu kullırsam kullanayım saçlarım uzçları şu an inanılmaz kırıldı

ben köpük sürüyorum new wave ısıya karşı korumalı zaten ürünün amacı saçı maşa ya da düzleştiricinin zararlardan biraz da olsa korumak :)

makinaya filan zarar vermez dimi ? bide maşa değil düzleştirici ile dalga yapıyorum.Hani pres gibi ya onlar o yüzden sordum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…