• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MasaL91'in diyet günlüğü...

Afiyet olsun cnm..
Sana tavsiyem reglken çok su içme.. Çünkü vücut ozaman içilen suyu tutuyo..
Kilo almazsın ama iştahın açılabilir dikkatli olmalısın

Afiyet olsun cnm..
Sana tavsiyem reglken çok su içme.. Çünkü vücut ozaman içilen suyu tutuyo..
Kilo almazsın ama iştahın açılabilir dikkatli olmalısın

gercekten öyle yapiyo galiba cünkü reglken pek kücük tuvaletimi yapmiyodm okadar su icmeme ragmen..demek bundan kaynaklaniyomus bildigim iyi oldu simdilik 1.5l den fazla icemiyorm reglken az iciyim ozaman

aa bilgi icin tskler gunicen bende tam tersini saniyordum regl döneminde cok su icmek gibisinden neyseki biliorum simdi saol :)

öncelikle konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum..benim sorunum kilo kendimi bildim bilelide hafifte olsa kiloluyum..ama artik hafiflikten cikti cooook fazla oldu..98 kiloydum 2 gün önce yarina 100 kilo cikarim herhalde :( :( 4ay önce türkiyedeydim 87 olmustum döner dönmez yemeye basladim simdiki kilomda ortada..19 yasindayim ve nisanliyim..nisanlim hic ses cikarmazdi ye canim sen her halinle güzelsin benim gözümde derdi simdide diyoda ama zayiflamami istiyo eee hakli adam yaninda cok yasli görünüyorm :( sacma sapan diyetlere basliyorm 1ögün yiyorm su icmiyorm nisanlimda annemde cok kiziyolar..bu durum beni üzüyor yani kilom asiri etkiliyo beni her konuda..mesela havuza gitmek istemiyorm sevmiyorm saniyodum ama böyle bi düsündüm ben aslinda kilomdan cekiniyorm havuzu sevmedigimden degil ve bunun gibi daha neler neler..kafama cok takiyorm ama yinede tutamiyorm bogazimi yapamiyorm basliyorm hemen bozuyorm ve sinirli veya mutsuz oldugum an acisini yemekten cikariyorm beni böyle yapan aslinda evde oturmak okul bitti biteli evdeyim 2007 yillarinda 70li kilolardaydim..is ariyorm bulamiyorm hep evdeyim yani..skntidan yiyorm acliktan degil irade diye birsey yok..buaralar gec yatip sabah gec kalkiyorm ayrica uykuyuda cok seviyorm..cok moralim bozuluyo motivasyon yok kimse inanmiyo zaten artik zayiflayacagima..düsünüyormda 70li kilolarimda balik etliydm ama nekadar süslü püslüydüm kendimi begenirdim simdi sevmiyorm kendimi bunu düzeltmek benim elimde aslinda ama yapamiyorm o sabir yok bilmiyorm nerden baslayacagimi nasil baslayacagimi belki motivasyona ne biliyim sizlerin deneyimlerine ihtiyacim var..cok mutsuzum ben böyle yardimci olursaniz sevinirim ablalarim senağlama

Canım benim moraini yüksek tut stresten kendini yemeğe vermişsin haylıyle mide genişlemiş.Kulaktan dolma dietlere de girme alla korusun sağlığın için çok zararlı bak en deli dolu yaşındasın en güzel zamanların bu günler bir daha ele geçmez azimli ve kararlı davran ve bir diyetisyene git o senin için uygun bir program hazırlar ve spora başla bak yüzmeyi yeviyorsun buda çok güzel bir spor sana son tavsiyemde beyaz ekmek şeker hamurişinden uzak dur sebze ağırlıklı beslen kepek veya tam tahıllı buğday ekmeklerinden al ve dilimlere de dikkat et bak o zaman yavaş ve emin adımlarla kilo vermeye başlarsın yeterki kendine güven herşey senin elinde açıkınca meyva ye su iç inşallah yardımcı olmuşumdur sevgiler

ya bu tavuk burgerin arkasinda 100g 8kb yaziyooo 1tanesi 100g neden böyle yüksek yaaaa 0kb degillll tavuk sosis var oda dondurrucudan 100g 5kb 2tanesi 100g yapiyo cok yüksek degilmi izgaralik tavuk sosis aldim ama o dondurrucudan degil normal yerden ama üstüne kbsi yazmiyo sadece icindekiler yaziyo ay moralim bozldu napcam simdi

o nasıl bir tavuk burger yahu 1 tanesi 100 gr:53:benim aldıklarımın için de 8 tane var toplam 320 gr ve 100 gr 6 karbon.senin aldıkların çok mu büyük acaba

yedim yemegimi 3 tavuk sosis 10kb 200g etti
1izgaralik sosis 0 kb hesapladim
100g tavuk gögsü izgarada hepsi 0.5kb
1kasik mayonez 1kb öyle yaziyo üstünde
1 bardak light cola toplam 11.5 kb etti sabahla gün icerisinde toplam 29.5kb olms fena degil dimi acikmam zaten artik :1:

fena değil ne demek çok iyi bence.ben bugün hesaplama yapmadım dikkat ettim ama puanını bilmediğim emin olamadığım şeyler vardı.
patlıcanlı biberli bi yemek vardı mesela 10 civarı oalbilir
bir tane de ufak biber dolması yedim o da 12 civarı olsun,
sabahkiler 5 civarı olsun,
öğlende 5 civarı olsun hindi döner yedim.
bi adet de diet çikolata yedim 14 krbn
az üzüm yedim o da 10 olsun

56 olmul abovv:53:olsun ya bu bile başarıdır benim için valla:1:

Canim, benim bir arkadasim vardi midesine kelepce taktirdi. Suanda 60 kilo, 30 lu yaslarinda.. Hayata yeniden dondu bambaska bir insan olmus.. Ben senin yerinde olsam hemen kelepce taktirirdim. En kesin cozum.

Canim, benim bir arkadasim vardi midesine kelepce taktirdi. Suanda 60 kilo, 30 lu yaslarinda.. Hayata yeniden dondu bambaska bir insan olmus.. Ben senin yerinde olsam hemen kelepce taktirirdim. En kesin cozum.

o cok tehlikeli bence ve benim icin baya bi iskence gibi olr

ven_harr bende anlamadm büyük aldm galiba ama baskada yok diye aldim öyle idare etcem artik zaten fazla kb almiyorm ama varya kahvaltida sevdigim seyleri yemek harikaaa sende iyi gidiyosn neee güzeeel ben pek bi merrak ediyorm cuma kac gösterecem diye

Kelepçe ameliyatı olmasını için tavsiyede bulunduğunuz kişi 19 yaşında ve 100 kilo altında, uzman olmadığınız konularda kulaktan duyma bilgiler ile lütfen bilinçsizce tavsiyelerde bulunmayalım, sağlıklı beslenme programları ile kısa zamanda kilosunu verecektir bu arkadaşımız fakat sizin tavsiyeniz ölüm riski taşıyor, lütfen paylaşımlarımıza dikkat edelim..

ven_harr bende anlamadm büyük aldm galiba ama baskada yok diye aldim öyle idare etcem artik zaten fazla kb almiyorm ama varya kahvaltida sevdigim seyleri yemek harikaaa sende iyi gidiyosn neee güzeeel ben pek bi merrak ediyorm cuma kac gösterecem diye

sakın ha tartılmak yok.p.tesi tartılmıycakmıydın sen bakiim:47:biz birden herşeyin en düşük krbnlusunu yiyelim istiyoyıruz.önceden gün için de yediğimiz krbnlu şeyleri bi hesaplasak herlade benim ki 150 bulur gecebilir bile:1:bu arada topicin adı değişmiş fark ettin mi:1:

sakın ha tartılmak yok.p.tesi tartılmıycakmıydın sen bakiim:47:biz birden herşeyin en düşük krbnlusunu yiyelim istiyoyıruz.önceden gün için de yediğimiz krbnlu şeyleri bi hesaplasak herlade benim ki 150 bulur gecebilir bile:1:bu arada topicin adı değişmiş fark ettin mi:1:

ama ben pazar basladim diyeteee eee nezaman tartilacam evet p.tesi tartilmistim..haklisin valla kim bilir ben kac kb aliyodm günde düsün 3 tane domates birden yedigim oluyodu cok severimde :17: ama zorlanmiyorm ben sevdigim seyleri yedigim icin...sen söyleyince baktim gördüm valla topigin adini ay cok güzel olms dahada moral oluyo :54:

Kelepçe ameliyatı olmasını için tavsiyede bulunduğunuz kişi 19 yaşında ve 100 kilo altında, uzman olmadığınız konularda kulaktan duyma bilgiler ile lütfen bilinçsizce tavsiyelerde bulunmayalım, sağlıklı beslenme programları ile kısa zamanda kilosunu verecektir bu arkadaşımız fakat sizin tavsiyeniz ölüm riski taşıyor, lütfen paylaşımlarımıza dikkat edelim..

cok haklisin..zaten benim asla yapmayacagim bisey kelepce ameliyati cok tehlikeli riski oldugunu biliyorum..cok eskiden annem yaptiracakti doktor demis 40kilo olabilirsiniz ve cok riskli demis..annem 40kilo olabilirsiniz diyince vazgecmis..o bir iskence benim gözümde kelepceyi taktiriyosn herseyi püree halinde yiyosun asla yaptirmam aslaaaa hersey benim elimde gidecek bu kilolar annem en sevdigim pastayi almis dün zor bulunuyo o pasta yemedim dokunmadim iyi gidiyorm :1:

Ben Yürümeye Gidiyorum Kızlar Yarında Başlarım Artık Diyete Kaldığım Yerden..
Yeter Bu Kadar Mideyi Dinlendirdiğim Dimi Ama :4:

ben bugün bunlari yedim cok yemisim gibi geldi bana bi korku oldu :14:
kahvalti : 2yumurtali kasar ve beyaz peynir karisik bi yumurta oldu :) (1kb)
yarim domates (3kb)
1 ekmek (10kb)
1sucuk (1kb)
1yesil cay
ara: 1salam (1kb)

aksam : 2 izgara sosis (0kb)
100g tavk gögsü (0.5kb)
1 burger (8kb)
1 kasik mayonez (1kb)
150g yogurt (4kb)
1cola light (0kb)
saat 20:00 de 1 sucuk (1kb)
1kasar peynir (0kb)
1beyaz peynir (1kb)
1yesil cay
TOPLAM: 31.5kb olmus fazla degil kb ama cok yedim gibi hissediyorm ya :26: bide 1.5l su ictim spor yapmadim kendimi bi garip hissediyorm sanki halsiz uykusuz gibi erken yatacam bugün

ben geldim ama pek iyi haberlerle gelmedim dermişim:1: bugün şöle bi kaba taslak hesapladım da sanırım 60 civası aldım krbn.2 adet diet çikolata yedim sadece bunlar 30 krbn.onu dışın da
patlıcanlı biberli bi yemek 10 olsun
tavuk sote 6-7 olsun
bi dilim ekmek 14 olsun

yani kabaca hesapladığım zaman 60 küsür çıkıyo.ama cam sildim kaç saat cnm çıktı.:1:

masal bi gün napalım biliyomusun normal bi günümüz de yani deytin d'sinin bile olmadığı bi günümüz de kaç krbn almışısz bi hesapalayalım acep kaç çıkacak:1:

ben geldim ama pek iyi haberlerle gelmedim dermişim:1: bugün şöle bi kaba taslak hesapladım da sanırım 60 civası aldım krbn.2 adet diet çikolata yedim sadece bunlar 30 krbn.onu dışın da
patlıcanlı biberli bi yemek 10 olsun
tavuk sote 6-7 olsun
bi dilim ekmek 14 olsun

yani kabaca hesapladığım zaman 60 küsür çıkıyo.ama cam sildim kaç saat cnm çıktı.:1:

masal bi gün napalım biliyomusun normal bi günümüz de yani deytin d'sinin bile olmadığı bi günümüz de kaç krbn almışısz bi hesapalayalım acep kaç çıkacak:1:

iyi benim liste iyimis ozaman :1: ama sen bu sekilde ne güzel yavas yavas verirsin hem geri almazsin..bukadar zamandir nasil alisamadin sen bu diyete anlamadim ben hala 50lerdesin :1: sindire sindire mi yapiyosn

iyi benim liste iyimis ozaman :1: ama sen bu sekilde ne güzel yavas yavas verirsin hem geri almazsin..bukadar zamandir nasil alisamadin sen bu diyete anlamadim ben hala 50lerdesin :1: sindire sindire mi yapiyosn

cnm ben bu diyeti tanıdım tanıyalı hiç doğru düzgün yapmadım ki :9:sadece öncekine göre çok daha az alıyorum krbn o kadar.yani bu diyeti tanıdığımdan beri hiç 30 lar da 40larda kapatmadım desem yeridir.bu kadarı geliyo elimden.ama ona rağmen7- 8 civarı kg gitti.maşallah:nazar:sporu düzenli bir şekilde oturtsam aslın da bu kadar karbn almama rağmen güzel veririm de oturtamadım bir türlü sporu doğru düzgün.:9:

Son düzenleme:
Back
X