MasaL91'in diyet günlüğü...

ben 5 gunde 5 kilo diyetini gecen pazartesi basladim cuma bitti. 3 kilo verdim.cumartesi pazar ara verdim.pazartesinden itibaren normal diyete basladim az ve SIK SIK yiyorum.ama onemli olan verdigini geri almamak....benimde en kotu yanim 5/6 kilo verince rahatliyorum ve diyeti bozup verdigimi geri aliyordum....ama artik kararliyim artik 60 kilo olmak istiyorum...ins.hep beraber zayiflariz.

masal 91 insallah saglikli bir sekilde hedefledigin kiloya ulasirsin.gercekten Gunicen in fotograflari sabir ve azim gosterirsek bizde kilo verebiliriz diyor,.... tek yapmamiz gereken buna inanmamiz ve biraz zaman.....Gunicen super olmussun.....

Tşk ederim canım.. Bende inanıyorum ki hepimiz azimle ve birbirimize vereceğimiz destekle isteklerimize ulaşacağız :7:

eee Nerdesiniz bakim siz.. Sporlar Ne Alemde :8:

ben bugün birazcık geç kalktım ama dün yaptım sporumu bugün de yapıcam leslile ile 3 mil bide göbek egzersizleri.toplam da 1 saate yakın sürüyo..hafta da en az 5 gün yapsam iyidir.ama temizlik yaptığım günler yapamam ama temizlik te spor sayılır demi:1:

günaydinnnlaaar baya gec kalmisim ben neler kaynattmislar :))) bgün 3.gün kendimi süper hissediyorm bakalim 1.hafta dolmus olunca kac kilo vermis olacam ama inaniyorm artik verdigim ve verecegime..cok kötü bi rüya gördüm diyeti bozmusum kakao iciyoms ayyy cerez cikolata falan sonra o pismanlik !!! bi uyandimmmm ooooh rüyaymis nasil rahatladim :))) bozmayi hic ama hic düsünmüyorm hasretcim söyledigin gibi kilo veremeyince aynen bende bozuyodm o yüzdende karbonhidrat diyetine basladim..ramaska tesekkürler hep beraber basaricaaazzzz :)) gunicen abla ben spora hemen yüklenmedm kosu bandinda simdilik en fazla 20dk yürüyebiliyorm dün 10dk yapabildim ve 20dk müzik acip oynadim..ya benim peynir paketinde 100gr 0kb yaziyo 1 kb degil acaba dogrumu 0 kb olarak yapiyimmi

günaydinnnlaaar baya gec kalmisim ben neler kaynattmislar :))) bgün 3.gün kendimi süper hissediyorm bakalim 1.hafta dolmus olunca kac kilo vermis olacam ama inaniyorm artik verdigim ve verecegime..cok kötü bi rüya gördüm diyeti bozmusum kakao iciyoms ayyy cerez cikolata falan sonra o pismanlik !!! bi uyandimmmm ooooh rüyaymis nasil rahatladim :))) bozmayi hic ama hic düsünmüyorm hasretcim söyledigin gibi kilo veremeyince aynen bende bozuyodm o yüzdende karbonhidrat diyetine basladim..ramaska tesekkürler hep beraber basaricaaazzzz :)) gunicen abla ben spora hemen yüklenmedm kosu bandinda simdilik en fazla 20dk yürüyebiliyorm dün 10dk yapabildim ve 20dk müzik acip oynadim..ya benim peynir paketinde 100gr 0kb yaziyo 1 kb degil acaba dogrumu 0 kb olarak yapiyimmi

öyle yazıyosa öyledir cnm.ama koşu bandına biraz daha apırlık vermelisin.en az 30dk olsa mesela.hem karşında tv de varmış sıkılmazsın:1:

öyle yazıyosa öyledir cnm.ama koşu bandına biraz daha apırlık vermelisin.en az 30dk olsa mesela.hem karşında tv de varmış sıkılmazsın:1:

kosu bandinda cabuk yoruluyorum ben ya kendimi cok zorlamayim diye oynuyorum..göbek atmayi 1 saate de cikarabiliyorum oda iyi degilmi ki ise yaramazmi harekeeeet sonucta bide benim moralim düzeliyo oynayinca :9:

masal zayıflama takımlarına katımayı düşünür müsün
hem ekip oalrak motive olmak ve devam sağlamak daha kolay

kosu bandinda cabuk yoruluyorum ben ya kendimi cok zorlamayim diye oynuyorum..göbek atmayi 1 saate de cikarabiliyorum oda iyi degilmi ki ise yaramazmi harekeeeet sonucta bide benim moralim düzeliyo oynayinca :9:

oda iyi tabi ki ama koşu bandı bence daha iyi.bi ark koşu bandıyla baya bi kg vermişti.hem de eğimde felan koşuyodu normal düz de değil.çok büyük bir avantaj senin için koşu bandının olması ve karşısında tv olması.mesela benim oturduğum sitenin ufak bir spor salonu var orda da var koşu bantları ama gitmiyorum ben.hem kapalı olduğum için zor oluyo baş örtüsü çok ıslanıyo kıyafet dersen öle.ama evde olsa giyerim eşofman ya da şoort oh yaparım mis gibi.ama ben de evde spor cd leri ile yapıyorum.bak bi isim vericem arattır googleden videolarını izle beğenirsen indirir yaparsın
leslie sansone.çıkan ilk linke linke tıkla bak oku.2.linkte ise örnek videolar var izle ben onu yaparım genel de değişik videoları mevcut leslie ablanın bende:1:

Son düzenleme:
ben bugün birazcık geç kalktım ama dün yaptım sporumu bugün de yapıcam leslile ile 3 mil bide göbek egzersizleri.toplam da 1 saate yakın sürüyo..hafta da en az 5 gün yapsam iyidir.ama temizlik yaptığım günler yapamam ama temizlik te spor sayılır demi:1:

Ben öyle yapıyodum işte temizlik aslında en büyük spor :37:
Annem diyo hep evi hergün dipbucak temizle ip gibi kal :33:
Çok uyanık bu hatun ya :27:
Canım bana linkini verebilirmisin nerden indirdin o videoyu :8:

Ablan yesin seni emi :17:
Evet aniden yüklenirsen daha kötü olur senin için et filan kırılmaları oluyo ya sızı filan :20:
Bende şu 1 hafta bitsede başlasam :6:

Ben öyle yapıyodum işte temizlik aslında en büyük spor :37:
Annem diyo hep evi hergün dipbucak temizle ip gibi kal :33:
Çok uyanık bu hatun ya :27:
Canım bana linkini verebilirmisin nerden indirdin o videoyu :8:

evet annen çok uyanıkmış cidden:1:googleye leslie sansone yaz ilk çıkan site de leslie sansone ile yürüyüş yapanlar die bi topic var orayı incele.orda indirme linkleri de var.nası bişey die merak edip hemen izlemek istersen de youtube den izleyebilirsin

evet annen çok uyanıkmış cidden:1:googleye leslie sansone yaz ilk çıkan site de leslie sansone ile yürüyüş yapanlar die bi topic var orayı incele.orda indirme linkleri de var.nası bişey die merak edip hemen izlemek istersen de youtube den izleyebilirsin

Sağol cnm ayol bu ne yürü Allah yürü :24:
Plates kaslara çok faydalı ya.. :32:

ya bu plates nasil yapiliyo ki :))) bende bakcam o cdlere incelicem bi...yeni geldim alisveristen aldim tavkvla ilgili herbiseyi izgara sosis mi istersin burgermi istersin ne ararsan var 30li 40li aldim babam dondu napacan bukadarini diye dedim babaaaa bunlar cok az kbli bakiyo tabi anormal anormal :)))) anlayamadi olayi :)))

bayanlar bide ben hasta olcam yedisinde sekizinde oluyorum genellikleee..kilo vermemi engellermi bilginiz vardirr mutlaka..insan sisiyoms ya olmadan 1-2 kilo alirmiyim ama bitincede geri gidiyomu :17:

ya bu tavuk burgerin arkasinda 100g 8kb yaziyooo 1tanesi 100g neden böyle yüksek yaaaa 0kb degillll tavuk sosis var oda dondurrucudan 100g 5kb 2tanesi 100g yapiyo cok yüksek degilmi izgaralik tavuk sosis aldim ama o dondurrucudan degil normal yerden ama üstüne kbsi yazmiyo sadece icindekiler yaziyo ay moralim bozldu napcam simdi

yedim yemegimi 3 tavuk sosis 10kb 200g etti
1izgaralik sosis 0 kb hesapladim
100g tavuk gögsü izgarada hepsi 0.5kb
1kasik mayonez 1kb öyle yaziyo üstünde
1 bardak light cola toplam 11.5 kb etti sabahla gün icerisinde toplam 29.5kb olms fena degil dimi acikmam zaten artik :1:

Back
X