• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MasaL91'in diyet günlüğü...

7-8 kilo az degil öyleee 100lerde bi kilonda yok zaten..en azindan insan anliyo aradaki farki bak eskiden nekadar cok kb aliyomustuk ben 2 tabak falan makarna yerdim kiymali yogrtlu kahvaltida 2 ymrta yerine 4 kiriyodm 1 ekmek yerine 4tost yiyodm ay baya bi fark var :) insallah bende senin kilolari görürüm bi gün 60 kilo olacakmiyim acaba :)

7-8 kilo az degil öyleee 100lerde bi kilonda yok zaten..en azindan insan anliyo aradaki farki bak eskiden nekadar cok kb aliyomustuk ben 2 tabak falan makarna yerdim kiymali yogrtlu kahvaltida 2 ymrta yerine 4 kiriyodm 1 ekmek yerine 4tost yiyodm ay baya bi fark var :) insallah bende senin kilolari görürüm bi gün 60 kilo olacakmiyim acaba :)

görürsün inş cnm merak etme.ben de 65 i bi görsem inş.nese kaçtım ben cnm görüşürüz ii geceler

günaydinn arkadaslar
masal_91 diyet nasil gidiyor? nezaman tartilacaksin?
bakin ne diyecektim yesil cay icerken icine limonda sıkın daha bi faydali oluyorr :66:

diyet süper gidiyor vallaaa 4.günüm bugün ama daha bozmadim demekki bozmam artik :1:
ben pazar günü tartilayim diyorm ya pazar günü baslamistim ama kilo verecegimi sanmiyorm almista olabilirim cünkü regl olcam yedisi gibi hafif hafif sanci hissediyorm gelmek üzereyim diyo yani :)) hic vermemiste olabilirim kesinlikle vermediysem regl yüzündendir cünkü cok dikkat ederek yapiyorm bakalim ne olacak :1: ben yesil cay iciyorm cok severim ama limonlu icemem ya garip bi tat olur

sık sık tartılma bence çünkü vücuttaki et ve yağ hemen gitmez gidiyosa bile gidn sudur 2 3 haftada tartılmak en iyisi

bende dayanamam ya okadar ama aslinda psikolojik olarak ddaha iyi tartilmamak asl
tartılıp tartılmak bişey değiştirmez ama bi gerçek var ki tıkındığımız bütün gün bıkıp usanmadan gece gündüz demeden tıındığımız o kalori depolaraı çok koolay kilo yapıyor fakat vermesi bi o kadar zor kimse anında kilo veremez her gün tartılmak bu yüzden mantıksız vücüdun ödemi suyu gider yaağların yakımı çok zor :8:

benbugün krbn hesabı yapmaya korktum çünki bi hesaplasam 100 c.varı çıkardı heralde:1:ama yinede heycanlıyım.p.tesi kaç kg çıkıcam acaba:26:

sen bide beni bilsen bi azck kacamak yapiyim dedim duramadm cok pismanim ben yaaa bidaha aslaaaa degmeeeeeeeeez o kacamak

sen bide beni bilsen bi azck kacamak yapiyim dedim duramadm cok pismanim ben yaaa bidaha aslaaaa degmeeeeeeeeez o kacamak

vazgeçmemek yılmamak lazım.önceden"amann nasıl olsa bugün acaip kaçamaklar yaptım inanılmaz yedim galiba ben bu sefer de başaramayacağım en iyisi yemeye devam ediyim"derdim ama şimdi öyle demiyorum sen de deme sakın.mesela ben yarın ve pazar günü krbn u düşük tutmaya ve spor yapmaya çalışacağım böylelikle bugün aldığım fazla krbnu telafi etmiş olcam ve inş p.tesiye de tartıda kg vermiş olarak gözükücem:1:

yap cnm yap spora agirlik ver...bende bugün az yedim ve baya yürüdüm dünki kacamagimi atlattim gibi hissediyorrm cok pisman oldm ben bidaha yapmam ya bi 10kilo vermeden..bakalim gelecek cuma neler görecez ikimizde :))

merak etme bozmadm henüüz buralardayim azicik motivasyon gerek regl yüzündn sistim mi naptm ben iyice ya :D

Back
X