Masal Düğüne Kadar İstediği Kiloya Ulaşacak Mı? :)

Aaaa fuse tea'nın o kadar zararlı olmadığını sanmıştım, tüh, bilseydim keşke... Hani bana daha masum gibi gelmişti ama çok haklısın Ayran çook daha iyi olacak :) Önerin için çok teşekkür ederim; peki mesela meyvalı soda içsem ? Kendime farklı alternatifler bulmaya çalışıyorum da... Tabi sadece soda çok daha yararlı olacaktır ama yinede düşünceni öğrenmek istedim :) Kahve için de evet haklısın selülit durumu... Ama sanki sütlü içinde tok tutuyor gibi, bilemedim... Ama bende çok sevmiyorum zaten :)

Bunu bir kere daha duymuştum da demiştim ki kendime, yok ben yanlış anladım sanırım kepek ekmeği hakkında. Sen yazınca farkettim doğruymuş! Acilen çavdar ekmeğine döneceğim, çok teşekkür ederim önerin için :) Su için de bugün şişemi önüme aldım, yavaş yavaş da olsa daha çok içeceğim :)

Size akşam yediklerimi yazacağım fakat acilen söylemek istedim, BUGÜN TARTILDIĞIMDA 108 kiloydum... 1 günde 1 kilogram vermiş olabilir miyim bilemedim ama sonuç buydu... Sanırım su verdim daha çok... Ama yine de 1 kilogram dahi eksilmek çook mutlu etti beni :)

İlk günlerde normal canım böyle 1 kg oynaması. Su kaybı, toksin atımı falan gerçekleşiyor. Önceden on kere diyet yapıp bıraktığım için biliyorum :)
Meyveli soda bence güzel seçim, ben içiyorum :) Sadesi tabiki daha iyi olur ama onu da çok fazla içmemek gerekiyor. Bir de ara öğünde tüketeceğin bir elma ya da bir bardak süt de tok tutar o kahve gibi :)
Bir de şu anını fotoğrafla bence. Zayıflayınca karşılaştırırsın! Manken gibi olursun

İnşallah! :) Fotoğraf harika öneri :) Diyetim bitince buraya da koyarım hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…