• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masal Düğüne Kadar İstediği Kiloya Ulaşacak Mı? :)

fuse tea gibi bol şekerli içecekleri hayatımızdan uzak tutmalıyız masalcım. hazır meyve suları, soğuk çaylar falan da çok zararlı asitli içecekler kadar olmasa da. Onun yerine ayran gibi daha saf ve yararlı bir içecek tercih edebilirsin bence.
Onun dışında çok güzel menün :)
bir de ben mesela kahveyi tamamen çıkarmayı düşünüyorum hayatımdan. çok kahve seven ve içen biri olmadığımdan bu kolay geliyor benim için umarım sen de çok sevmiyorsundur :) çünkü kahve çooook selülit yapıyoo :25::25: suyu lütfen ihmal etme :)
ve mutlaka günlüğüme gelip menülerime bakıp bana yorum yap! :9::9: öpüyorum çok çok :)

Aaaa fuse tea'nın o kadar zararlı olmadığını sanmıştım, tüh, bilseydim keşke... Hani bana daha masum gibi gelmişti ama çok haklısın Ayran çook daha iyi olacak :) Önerin için çok teşekkür ederim; peki mesela meyvalı soda içsem ? Kendime farklı alternatifler bulmaya çalışıyorum da... Tabi sadece soda çok daha yararlı olacaktır ama yinede düşünceni öğrenmek istedim :) Kahve için de evet haklısın selülit durumu... Ama sanki sütlü içinde tok tutuyor gibi, bilemedim... Ama bende çok sevmiyorum zaten :)

ve canım elizabeth'in yorumuna ek olarak kepek ekmeği kansızlık yapıyor onun yerine tam buğday veya çavdar ekmeği yemeliyiz ve su çok önemli canım inşallah yarına artırırsın geri kalanlar çok güzel

Bunu bir kere daha duymuştum da demiştim ki kendime, yok ben yanlış anladım sanırım kepek ekmeği hakkında. Sen yazınca farkettim doğruymuş! Acilen çavdar ekmeğine döneceğim, çok teşekkür ederim önerin için :) Su için de bugün şişemi önüme aldım, yavaş yavaş da olsa daha çok içeceğim :)

Size akşam yediklerimi yazacağım fakat acilen söylemek istedim, BUGÜN TARTILDIĞIMDA 108 kiloydum... 1 günde 1 kilogram vermiş olabilir miyim bilemedim ama sonuç buydu... Sanırım su verdim daha çok... Ama yine de 1 kilogram dahi eksilmek çook mutlu etti beni :)

Size akşam yediklerimi yazacağım fakat acilen söylemek istedim, BUGÜN TARTILDIĞIMDA 108 kiloydum... 1 günde 1 kilogram vermiş olabilir miyim bilemedim ama sonuç buydu... Sanırım su verdim daha çok... Ama yine de 1 kilogram dahi eksilmek çook mutlu etti beni :)

İlk günlerde normal canım böyle 1 kg oynaması. Su kaybı, toksin atımı falan gerçekleşiyor. Önceden on kere diyet yapıp bıraktığım için biliyorum :)
Meyveli soda bence güzel seçim, ben içiyorum :) Sadesi tabiki daha iyi olur ama onu da çok fazla içmemek gerekiyor. Bir de ara öğünde tüketeceğin bir elma ya da bir bardak süt de tok tutar o kahve gibi :)
Bir de şu anını fotoğrafla bence. Zayıflayınca karşılaştırırsın! Manken gibi olursun :16:

İlk günlerde normal canım böyle 1 kg oynaması. Su kaybı, toksin atımı falan gerçekleşiyor. Önceden on kere diyet yapıp bıraktığım için biliyorum :)
Meyveli soda bence güzel seçim, ben içiyorum :) Sadesi tabiki daha iyi olur ama onu da çok fazla içmemek gerekiyor. Bir de ara öğünde tüketeceğin bir elma ya da bir bardak süt de tok tutar o kahve gibi :)
Bir de şu anını fotoğrafla bence. Zayıflayınca karşılaştırırsın! Manken gibi olursun :16:

İnşallah! :) Fotoğraf harika öneri :) Diyetim bitince buraya da koyarım hem :)

Back