• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El masal anlatan ayicik takas yapilir

merabalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
245
12
68
Diyarbakır
kesinlikle hic kullanilmadi etiketi ustunde karninda isigi yaniyo arti masal ve ninni soyluyo
yeni dogandan 1.2 yasa kadar kiyafet takasi yapilir
ihtiyac dolasiyla takas yapmak istiyorum

Eklentiler

• 20140902_110754.jpg
    20140902_110754.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 20140902_110810.jpg
    20140902_110810.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 50
meraba kız bebek için mi kıyafet arıyosun ben takas yapmak isterim kızım 6 aylık neye ihtiyacın var bebek kaç aylık ona uygun bişiler seçer fotoraf çekerim

Meraba canım bende kız bebek içinmarkalı ve yepyeni 2 tane 5 li takım var yenidoğan içinen kullanışlı olanlar bu takımlar yanında da bana hediye gelen hiç kullanılmamaış eşyalardan veririm. İstersen resim yollarım.

kesinlikle hic kullanilmadi etiketi ustunde karninda isigi yaniyo arti masal ve ninni soyluyo

Meraba canım bende kız bebek içinmarkalı ve yepyeni 2 tane 5 li takım var yenidoğan içinen kullanışlı olanlar bu takımlar yanında da bana hediye gelen hiç kullanılmamaış eşyalardan veririm. İstersen resim yollarım.

Meraba canım bende kız bebek içinmarkalı ve yepyeni 2 tane 5 li takım var yenidoğan içinen kullanışlı olanlar bu takımlar yanında da bana hediye gelen hiç kullanılmamaış eşyalardan veririm. İşte resimler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 63
Back