Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesinlikle hic kullanilmadi etiketi ustunde karninda isigi yaniyo arti masal ve ninni soyluyo
yeni dogandan 1.2 yasa kadar kiyafet takasi yapilir
ihtiyac dolasiyla takas yapmak istiyorum
meraba kız bebek için mi kıyafet arıyosun ben takas yapmak isterim kızım 6 aylık neye ihtiyacın var bebek kaç aylık ona uygun bişiler seçer fotoraf çekerim
Meraba canım bende kız bebek içinmarkalı ve yepyeni 2 tane 5 li takım var yenidoğan içinen kullanışlı olanlar bu takımlar yanında da bana hediye gelen hiç kullanılmamaış eşyalardan veririm. İstersen resim yollarım.
kesinlikle hic kullanilmadi etiketi ustunde karninda isigi yaniyo arti masal ve ninni soyluyo
Meraba canım bende kız bebek içinmarkalı ve yepyeni 2 tane 5 li takım var yenidoğan içinen kullanışlı olanlar bu takımlar yanında da bana hediye gelen hiç kullanılmamaış eşyalardan veririm. İstersen resim yollarım.
Meraba canım bende kız bebek içinmarkalı ve yepyeni 2 tane 5 li takım var yenidoğan içinen kullanışlı olanlar bu takımlar yanında da bana hediye gelen hiç kullanılmamaış eşyalardan veririm. İşte resimler